Центр відновлення і адаптації

08 квітня

передали партію необхідних  медикаментів у Інститут кардіології імені Стражеска.

15 квітня

Величезна подяка United Help Ukraine,  Marina Baydyuk там всім волонтерам які беруть участь у забезпеченні наших бійців ЗСУ

20 квітня

18-19 квітня у Львові взяли  участь у семінарі “Долаючи лихо”, який проводився нашими партнерами Українським Біблійним Товариством та Інститутом зцілення душевних травм. Предмет семінару – методика зцілення душевних ран у людей, які постраждали внаслідок війни, зокрема, біженців і вимушених переселенців.

Отож завдяки отриманим знанням наше служіння буде ще дієвішим на Славу Божу і на благо Вітчизни.

Молитовний Щит

08 квітня

-Євхаристія десь на фронтових дорогах…

-Чергова російськомовна Свята Меса з Пакути. Запрошені духовні соратники з різних країн. Будемо молитися в інтенціях нашого Молитовного Щита.

-Про почуття провини у чоловіків, які не пішли на війну

13 квітня

Сьогодні римсько-католицьку парафію Пресвятої Діви Марії Матері Церкви у Києві, де служать брати-капуцини, відвідав високий гість з Ватикану – Великий Елемозінарій Святого Престолу кардинал Конрад Краєвський.

27 квітня

Провели конференцію в зумі на тему: “Рускій мір”: духовний вимір, світоглядний простір, історичні витоки.

Важливе чітке розпізнання щодо подібних речей для дієвого ведення молитовного вогню на фронті духовному.

30 квітня

Щороку у квітні на день пам’яті жертв Голокосту та героїв опору (на івриті Йом ха-Шоа), ми вшановуємо пам’ять мільйонів євреїв, які загинули від рук нацистів та їхніх посібників під час Другої світової війни, а також згадуємо про героїзм євреїв, які підняли повстання у Варшавському гетто. Відповідно до єврейського календаря, Йом ха-Шоа починається з вечора 27 квітня 2022 р. і закінчується ввечері наступного дня.

Ця церемонія пам’яті, проводиться разом із всесвітнім рухом «Марш Життя» у 18 країнах світу та 370 містах під гаслом «За мир і проти антисемітизму та ненависті до євреїв». 

Ми вшануємо шість мільйонів мучеників і героїв Голокосту. Бо кожне ім’я означає безмірні страждання, приниження, позбавлення прав, переслідування та вбивства.

У зв’язку з повномасштабною війною росії проти України неможливо здійснювати заплановані марші, які ми проводимо кожного року, але навіть у ці часи ми не відмовилися від наших намірів. Оскільки ми вирішили, задля безпеки учасників, відмовитися від маршу, то провели тільки меморіальну церемонію.

«Марш Життя» у Бабиному Яру  – захід, який пов’язує минуле та сьогодення.

Адже воєнні злочини Російської Федерації в Україні, все більше нагадують нам злочини під час Шоа. Через геноцид і

вбивства в Бучі, Бородянці, Гостомелі, Ірпіні, Маріуполі, Харкові та інших містах, яким піддається український народ, ми можемо розуміти, яку криваву рану залишає Голокост.

І тому, навіть під час війни, ми об’єднали наші голоси на Йом ха Шоа, тому що нам не можна мовчати відносно нацизму, комунізму,  антисемітизму, путінізмута в контексті злочинів проти мирного населення!

ХМК

08 квітня

Корпус Миротворців ХСП Тиврів

В зв’язку з новими викликами пов’язаними з воєнними діями в країні, у смт.Тиврів Вінницької області «повстав» новий корпус миротворців, покликаний діяти в екстремальних умовах безпосередньо у місцях подій або місцях тимчасового перебування осіб, постраждалих внаслідок таких подій (зона війни, окупації,  епідемії, стихійного лиха, техногенної катастрофи, екологічного катаклізму, гуманітарної кризи, релігійного переслідування, етнічної чистки, іншої надзвичайної ситуації, а також тимчасові табори біженців, польові госпіталі, тактичні оперативні бази тощо).

30 квітня

Обличчя Християнського Миротворчого Корпусу. Благословенного тобі служіння, Божа амазонка.

23 квітня

#ХСП: Християнський Миротворчий Корпус

Стеблівська команда миротворців в дії. Дякуємо, що одні з нас, сини і дочки черкаської землі.

Благословення-ОКС

8 квітня

Чергова партія допомоги уже в Києві. Дуже дякуємо фундації The Outreach Foundation, БФ Анни Марії, парафіі св. Арх. Михаїла (РКЦ Львів), волонтерському штабу при Спільноті “Благословення” та Об’єднанню Католицьких Спільнот.

9 квітня

-Легендарна команда ХСП-Старобільськ. Дорогі наші побратими-п’ятидесятники. Ваша рідна земля зараз окупована рашистами. Але ви не здалися і самовіддано  продовжуєте своє служіння на мирних теренах. Прийде час і ви повернетеся, щоби освятити осквернену ворогом луганську землю.

Все буде Царство Боже!

Все буде Україна!

11 квітня

-отримав духовний вантаж для праці на ниві Божій у воєнні часи.

Дякуємо за чергову партію гуманітарної допомоги для мешканців київського регіону від БФ Анни Марії, Андрія Лозинського з Перемишля, парафії св. Арх. Михаїла та Волонтерського Штабу при спільноті “Благословення” і Об’єднанні Католицьких Спільнот.

13 квітня

Рекомендуємо послухати нашого бойового психолога Нелю Куцак.

В сьогоднішніх умовах корисно всім.

ХСП

16 квітня

Дякуємо Mykola Dmytrowycz Luczynskyi, Маріанна Сенчук, та Римо-Католицької Церкви  «Христа Царя Всесвіту» за неодноразову допомогу і самовіддане служіння Українскому народу.

29 квітня

Пересіклися на базі ХСП у київській римсько-католицькій парафії Пресвятої Діви Марії Матері Церкви.

Троє капеланів братів-капуцинів. Троє миротворців католиків-мирян. І наша незамінна Юлія Марківна.

Ось так виглядає справжня повнота!

30 квітня

Відвідали та поспілкувалися з командами миротворців у Тиврові та Хмільнику. Війна триває. А отже і наше служіння теж.

Авдіївка

15 квітня

Кожний приїзд дарує якісь інші відчуття. Ще жодного не було однакового). Де взяти таки альбом,куди можна скласти усі емоції ,відчуття,біль,смуток,радощі- все те що відчуваєш кожного разу,коли зустрічається с захистниками тут,де вісім років йде війна. Здавалось би, чого ми ще не бачили,з чим не стикалися, не переживали,не зустрічались,але до цього не можливо звикнути. Все що допомагає нам тут- це  любов до тих,хто боронить Україну!

23 квітня

Величезна подяка  Благодійний Фонд Сергія Притули/Serhiy Prytula Charity Foundation  за так необхідні речі для наших захистників. Кожна крапля вашого старання,зберігає їх життя! Дякую Вам за таку надважливу працю та турботу про справжніх чоловіків та дівчат нашої держави,нашої змученої  неньки України!

Висловлюю подяку епископу РКЦ Pawel Gonczaruk  та отцю Станіславу Інжиєвському  за передані гостинці та смаколики для славетних воїнів.

Дякую Олеся Наумовська  за її сердешним помічникам за серденько у кожній коробці, а особливо за пасочки до свята!

Трішки переведемо подих і знову туди де є справжня любов та довіра!

#ХСП: КВК

8 квітня

ЗСУ потребують також капеланської підтримки.

Наши хлопці боронять свою землю та кладуть своє життя за майбутнє наших дітей.

9 квітня

Нікопольські бійці вирушили в зону бойових дій.

Але перед цим через серце і руки капелана отримали благословіння для духа, розраду для душі та амуніцію для тіла.

30 квітня

Наші маріупольські служителі Євген і Олена. Уже не в пеклі війни. Уже в безпеці. Уже під опікою наших литовських побратимів.

 Дякуємо Богу, що зберіг вас, дорогі.

17 квітня

#FrontlineHelp and #ХСП Допомога від Господа в зоні ООС.

Дякуємо церквам Божим за допомогу!

17 квітня

Кілька кадрів з буднів служіння однієї з команд на ще недавно окупованих рашистами територіях…

Боря і Ко, Божих благословінь!

18 квітня

Українське радіо: “Про Великдень в умовах війни – капелан римо-католицької церкви Вадим Дорош./Французькі кандидати в президенти та їхня любов до Росії. Гість – Юрій Панченко, журналіст-міжнародник, редактор видання “Європейська правда”

http://www.nrcu.gov.ua/schedule/play-archive.html…

19 квітня

#FrontlineHelp and #ХСП. Разом до Перемоги!

Дякуємо християнській спільноті.

Слава Ісусу Христу!

20 квітня

#FrontlineHelp and #ХСП Допомогаємо нужденним в зоні ООС. Дякуємо усім добродіям, християнам.

21 квітня

Іноді праця волонтера нагадует казку про колобка🥺 Нічого немає, але так хочется допомогти людям😩 І тоді як в казочкі… по засіках пошкрібли, ще десь там помелі… ось і машинку назбирали.

І вона вирушила в м. Бородянку для нужденних.

Дякуємо насамперед нашому Господу, Який множить продукти і дає бажання людям жертвувати та допомагати іншим. Дякуємо Polina Grosman, Елене Светличной, Mykola Dmytrowycz Luczynskyi, Валерій Каспирович і усім хто допомогав!

27 квітня

Молитовні направлення

капеланського служіння КЕМО:

– розширення меж служіння, збільшення кола військових для служіння в Слові, в т.ч. євреям.

– підйом нових капеланів та закріплення їх за військовими підрозділами.

– вирішення всіх матеріальних потреб для якісного служіння (авто, буси, фінанси, продуктові та промислові набори, амуніція тощо)

– безпека, віра, мудрість та чітке розуміння волі Всевишнього для капеланів та їх сімей.

21 квітня

Ми їдемо на Схід.

Нас чекають наші друзі, які боронять країну.

В планах пасхальне служіння та подарунки.

Пасхальні подарунки та дитячі листівки вже підготовлені школою із Вишневого та чекають своїх Героїв.

ХСП:Фіксація

 воєнних злочинів

За підтримки Християнської Служби Порятунку стартує новий ютуб-канал “Очі”, присвячений реаліям російсько-української війни.

https://www.youtube.com/channel/UCCquhOXEiUZXY8dIYrHS7MQ

27 квітня

ХСП-ФГ Рідня

Пройшла онлайн-зустріч в зумі з автором і розробником технології “Грядок Розума” Володимиром Розумом. Технологія дійсно унікальна та може бути застосована на будь-яких грунтах і на будь-якій площі земельної ділянки. В рази вища якість і кількість врожаю. В рази менший обсяг  фінансових і трудових вкладень. Бережне відношення до землі.

27 квітня

Фонд громад “Рідня” та Християнська Служба порятунку, за підтримки Стрийської Єпархії УГКЦ, втілюють спільну програму “Добрий господар”. Головна мета програми – поширити знання та практичні навички ефективного господарювання на земельній ділянці. 

#ХСП: ОЛСЙПІІ

23 квітня

Взяли участь у гуманітарній місії на багатостраждальній Чернігівщині. У Гончарівському роздали більше трьохсот великодніх продуктових наборів, дбайливо підготовлених католиками Тинни і Городка (отці-капелани Віталій Слободян та Андрій Сідлецький). У Чернігові передали настоятелю місцевої римсько-католицької парафії отцю-облату Петру Врублевському допомогу для потребуючих містян – кожний ящик наповнювала окрема католицька родина з польського Надажина, вкладаючи туди також і особисті листи солідарності з українцями (ініціатори акції –  війт міста Даріуш Зволінський та католики з парафії Святого Климента за сприяння польських братів з Ордену Лицарів Святого Йоана Павла ІІ).

Дякуємо команді Провінціала  ОЛСЙПІІ брата Володимира Корчинського за доставлення вантажу на Хмельниччину, а команді  Національного капелана Української провінції ОЛСЙПІІ отця Олександра Бурмістрова за безпосередню участь у місії. Також висловлюємо подяку команді народного депутата Сергія Гривка за сприяння в організації акції.

27 квітня

З цілого серця хочемо подякувати парафіянам з м.Городка за різні смаколики: пасочки, ковбаски та пожертвування на паливо для поїздки до Харкова. Дякуємо настоятелю о. Віктору Лутковському та Капеланові Городоцької Хоругви о. Андрію Сідлецькому.

ХСП-ЄС

24 квітня

Єврейська Самооборона. Дякуємо за привілей бути причетними.