Події з 11 по 20 червня

11 червня

Корпус Військових Капеланів

Капелани КЕМО планують подальше служіння…

13 червня

Ми без зупинно продовжуємо турбуватися та допомагами людям,  сім’ям які із-за війни опинились в скрутних життєвих обставинах, без улюбленої роботи. Забезпечуємо необхідними речами, технікою та продуктами харчування, а в замін отримаємо щире дякую, сяючі очі.

Польова робота капелана. Пастир, психолог, побратим.

14 червня

Представники Корпусу Військових Капеланів Андрій Міщенко та Вадим Преображенський зустрілися з відомим англійським євангелістом та ініціатором Національного Дня Молитви за Україну Девідом Гордоном Хасавеєм. Звірили духовні годинники та намітили напрямки молитви за Україну і ЗСУ.

17 червня

Місія сумління на “нулях”, як назвали чергову ротацію самі капелани.

20 червня

У Корпусі Військових Капеланів поповнення. До наших лав приєднався відомий фінський фронтовий волонтер і громадський діяч Ханну Хаукка. Для нас великий привілей і подарунок від Бога служити разом з таким побратимом.Принагідно підписали трьохсторонню угоду про спільне служіння між Християнською Службою Порятунку (підписант – програмний координатор ХСП Андрій Оленчик), громадською організацією ” Сила змін” (підписант – єпископ церкви “Спасіння” Юрій Бабинець) та фінською телерадіокомпанією IRR-TV (підписант – власник ТРК Ханну Хаукка). Далі буде…

ХСП-ОЛСЙПІІ

11 червня

Наші побратими-лицарі Ордену Лицарів Святого Йоана Павла ІІ молилися за Україну на Ясній Гурі разом з одним із духівників ХСП Ординарієм Харківсько-Запорізької дієцезії РКЦ єпископом Павлом Гончаруком. Польські і українські католики стояли у духовному проломі плечем до плеча.

Молитовний Щит

12 червня

Сьогодні, на свято Трійці, мав честь хрестити двох своїх побратимів. Вся слава Господу!

18 червня

Служіння “Праща Давида” – духовна артилерія Молитовного Щита.

19 червня

Парафія Христа Царя Всесвіту в Хмельницькому. До священників Кам’янець-Подільської дієцезії РКЦ промовляє польський католицький священник Здіслав Жівіца, який здійснює багаторічне служіння в зоні постійних збройних конфліктів в Руанді.Тема – як допомогти у зціленні душевних ран людям, які страждають від наслідків війни. Готуємося.Дякуємо Господу за можливість бути частиною цієї Божої Справи.

Християнський Миротворчий Корпус

12 червня

Наші черкаські миротворці знову в дорозі. Хлопці на фронті чекають на допомогу.

Слава Ісусу Христу! Слава Україні!Отримали гарну пам’ятку від 37 окремого мотопіхотного батальйону. Богу подяка! Служимо з молитвою у серці на перемогу

13 червня

Слава Ісусу Христу!

Бог завжди є тим, який турбується про нас. Продовжуємо на Славу Божу та заради перемоги над ворогом наше служіння!

14 червня

Парафія Христа Царя Всесвіту в Хмельницькому.

Спільно з єпископами і капеланами обговорювали плани по запуску системної роботи з психологічної реабілітації та адаптації людей, які страждають від наслідків війни, зокрема ветеранів та їх родин. Дякуємо владикам Леону Дубравському і Радославу Змітровичу та отцям Миколі Лучинському і Олександру Халаїму за готовність до дій!

15 червня

… бо всі, хто візьме меч, від меча і загинуть.” Мф. 56, 52.

Молімося за наших Захисників, Допомагаємо нашим Захисникам,

Маємо міцну віру у перемогу і повернення до дому живими

18 червня

«Правильні дії у правильний час!». Статистична структура військових травм – це 60% кровотеча, 34% непрохідність дихальних шляхів та 6% пневмоторакс. Корпус Миротворців ХСП Тиврів дякує пану Роману за навчання надання допомоги на догоспітальному етапі, що значно покращує шанси на виживання та відновлення функцій у пораненого. Не зупиняємось… дякуємо Богу і до перемоги!

19 червня

Миротворець Олександр Заворітний: “Життя – це шлях, на якому ми зустрічаємо перешкоди, труднощі. Гідно долати негаразди непросто, але можливо, якщо є мета, прагнення, наполегливість. Роблю для людей, України все, що в моїх силах. Бути корисним іншим –  моє  життєве кредо.  Ніякі труднощі не зупинять мене, коли Господь зі мною, якщо хтось потребує допомоги. Саме тому я в команді ХСП, саме тому готовий витрачати час, сили, уміння, знання”.

ХСП Фіксація воєнних злочинів

13 червня

Християнська Служба Порятунку у партнерстві з польською католицькою юридичною агенцією “Ordo Iuris”, польською християнською фундацією “Східно-європейська реформація” та українською адвокатською компанією “Олександр Климчук і партнери” продовжує збір доказової бази воєнних злочинів рашистських окупантів на українській землі.  Нехай торжествують Правда і Справедливість в ім’я Любові і Милосердя!