19 вересня у Києві пройде гей-парад, де учасники будуть вимагати прийняти законопроекти, які надають виняткові права сексменшинам, але разом з тим дискримінують християн та всіх, хто не підтримує гендерну ідеологію. Зокрема, зареєстрований Урядом проект закону 5488, який вводить штрафи та до 8 років тюрми за критику та негативне ставлення до ЛГБТ-спільноти.

Проведення гей-параду анонсували організатори на своїй фейсбук сторінці .

“Ми рішуче, гучно та пліч-о-пліч вимагатимемо введення в дію законодавства щодо злочинів на ґрунті нетерпимості до ЛГБТ+ та інших груп, що вже роками потерпають від насилля. Зокрема, нам потрібна імплементація законопроєкту №5488, що передбачає покарання за подібні кримінальні дії.” – зазначається у повідомленні.

Як зазначалося раніше, в даному законопроєкті вводиться жорстоке покарання за нетерпимість, критику, негативне ставлення та злочини стосовно  сексменшин . Фактично, в документі узгоджується українське законодавство з вимогами ЛГБТ-організацій. Ключовою небезпекою 5488 є те, що сам Уряд вперше вносить в законодавство термін «ґендерна ідентичність», а це ― фактично прихована ліквідація біологічної статі. Детальніше про законопроєкт читайте тут.

Крім цього, організатори гей-параду повідомляють, що готують Маніфест з вимогами так званого маршу рівності, які передбачають тотальну свободу для ЛГБТ-спільноти. Також зазначається, що в організації беруть участь більше десяти організацій, тобто в це залучені немалі кошти та ресурси.

Організатори очікують близько 10 тисяч людей. Варто зазначити, що лобісти націлені на дітей і підлітків, адже якщо згадати гей-парад у 2019 році, то переважна більшість учасників –  були підлітки! Це саме той період, коли дитина шукає себе, становиться особистістю і їй легко нав’язати якісь погляди.

Кожного року під час так званого гей-параду/Маршу рівності просімейні сили та християни ініціюють мирні акції протесту, адже дані марші чужі для української культури та суспільства. Закликаємо не бути байдужими, активно захищати сімейні цінності та молитися, щоб Господь не допускав поширення та пропаганду аморальності в нашій країні!

В кінці червня Кабінет Міністрів України ухвалив План дій у сфері прав людини на період до 2023 року. Згідно документу, його ціль — забезпечення дотримання прав людини. Здається, що це така благородна мета, однак на жаль ми бачимо, як дедалі частіше при реалізації зазначених ініціатив поруч із хорошими ідеями обов’язково йде просування антисімейних ідей та гендерної ідеології. В даній Стратегії, як ніколи раніше зібралося найбільше ЛГБТ ініціатив, які пропонується реалізувати до 2023 року.

План  дій налічує 95 пунктів  більшість з яких стосуються нагальних питань, однак серед них приховано блок небезпечних питань, які пролобійовані ліберальними антисімейними силами.

План дій передбачає розробку і ухвалення найближчим часом ряд небезпечних для церков та сімей законів:

Жорстке покарання за нетерпимість до ЛГБТ – строк виконання до лютого 2021 року

Пункт 28 Плану дій передбачає розробку і ухвалення закону про жорстке покарання противників ЛГБТ. 

13 травня, ще до затвердження Плану дій, можливо на честь місячника ЛГБТ, Урядом зареєстровано небезпечний для християн та сімей законопроект №5488 щодо боротьби з проявами дискримінації. В даному документі вводиться жорстоке покарання за нетерпимість, критику або просто негативне ставлення щодо «сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності» (СОГІ)

Якщо на питання, як ви ставитеся до ЛГБТ, ви скажете: «Негативно», то за це буде штраф, а якщо скажете таке в проповіді в церкві або на сімейній ході, то це може трактуватися як вчинення злочину групою осіб. Згідно закону за групові злочини на ґрунті нетерпимості максимальне покаранням може бути до 5, а то й 8 років тюрми!

Ключовою небезпекою 5488 є те, що сам Уряд вперше (!) вносить в законодавство термін «ґендерна ідентичність», а це ― фактично прихована ліквідація статі та зміна законодавства в питанні статі, з часом на підставі цієї зміни термін “стать” почнуть міняти на “гендерна ідентичність”, що матиме страшні наслідки.

Що таке «гендерна ідентичність»? Це не те, ким ти народився, ― хлопчиком чи дівчинкою, ― а це те, ким ти себе уявляєш чи хочеш уявляти, бо десь в інтернеті побачив або тобі хтось сказав, або на гей-параді показали. Це сотні гендерів: від лесбіянок, геїв, трансгендерів до агендерів, гендерквірів, людино-собак та різних аморфних істот. А найнебезпечніше ― що, коли таке вносять в законодавство, то згодом навчальні програми для дітей теж будуть змінювати, аби навчати дітей, що у них є понад 100 варіантів, ким себе ідентифікувати і нафантазувати.

Для реалізації цього закону пункт 29-30 передбачає «спеціальне навчання» слідчих поліції та прокурорів щодо особливостей «розслідування кримінальних правопорушень, вчинених з мотивів нетерпимості, з урахуванням міжнародних стандартів». На жаль чомусь тут при словах «міжнародні стандарти» спадає на думку лише тільки така грань як питання ЛГБТ, бо лише про цей акцент ми постійно чуємо в виступах на тематику дискримінації чи рівності прав. 

Найнебезпечнішим є те, що Строк реалізації та прийняття закону це лютий 2021 року.

Прихована легалізація гомосексуальних шлюбів через цивільні партнерства

Пункт 33 Плану дій  передбачає  розроблення та подання на розгляд Кабінету Міністрів України законопроекту щодо усунення  дискримінаційних положень, які можуть порушувати майнові та немайнові права партнерів, що не перебувають у шлюбі; запровадження інституту зареєстрованого цивільного партнерства.

В цьому пункті приховано легалізацію ЛГБТ-партнерств в статусі шлюбу. Так як у Конституції прописано, що шлюб можливий лише між чоловіком і жінкою, то аби обійти цю норму було придумано форму цивільного партнерства, яка фактично є майже юридичною формою шлюбу для гомосексуалістів, але з іншою назвою.

Разом з цим, введення в законодавство нового визнаного державою співжиття несе загрозу для інституту шлюбу як такого, бо юридичні вигоди від партнерства покриють аналогічні шлюбні, а тому чимало потенційних шлюбів не будуть укладені.

І якщо схожий пункт при попередніх Урядах був максимально безликий та без конкретики, то в даному Плані призначені конкретні виконавці (Мін’юст) та строк виконання – грудень 2023 року.

Прийняття Стамбульської конвенції, що просуває гендерну ідеологію до кінця 2021 року

Пункт 40 Плану дій передбачає – підготовку та подання Президентові України пропозицій щодо ратифікації Конвенції Ради Європи про запобігання насильству стосовно жінок і домашньому насильству та боротьбу з цими явищами (Стамбульська конвенція). Строк реалізації та прийняття – грудень 2021 року.

Якби вам хтось сказав – підтримай чудову міжнародну конвенцію, яка позбавить твоїх дітей статі, та закладе основи аби згодом в школі з молодших класів навчали їх, що хлопчик може насправді бути дівчинкою або трансгендером і т.д. і варто пробувати різні образи, що секс хлопчика з хлопчиком та різні сексуальні експерименти це круто, заборонить батькам заважати дітям експериментувати зі своїм гендером, бо це гендерне насилля, ліквідує сім’ю, як союз чоловіка та жінки і тому подібне, то скоріше б за все більшість людей в Україні би відкинуло таку ініціативу.

Є різні види небезпек: одні видно зразу, інші – приховані, але найбільш небезпечні часто схожі на деякі міжнародні документи та закони, які під 99 % чудових ініціатив приховують щось згубне. Це як бочка меду та ложка дьогтю. (99 відсотків документу це один мед, а далі бах і дьоготь. І на початку здається – та ну, це ж так смачно має бути, але проходить трохи часу і ми розуміємо, що солоденьке стало жахливим, але вже пізно.

Так само сьогодні виглядає питання із Стамбульською конвенцією. Нас всі запевняють, що ця конвенція для боротьби з домашнім насиллям! Хороша мета? Чудова. Мають християни підтримувати боротьбу з насильством? Звичайно! Тоді подивіться, яка назва в Стамбульської конвенції – конвенції Ради Європи  “Про запобігання та протидію насильству щодо жінок і домашньому насильству та боротьбу із цими явищами”. Після прочитання назви у більшості рука мабуть тягнеться проголосувати за ратифікацію. 

Однак, є гірка правда, яка складає може 1 % конвенції і перекреслює те добре, що там зазначено. Це ціна документу – стать ваших дітей! Бо конвенція міняє її на гендер і зобов’язує всі держави, що ратифікували її – привести своє законодавство у відповідність з нею. Конвенція вище законів України. Якщо вона ратифікована, то вона обов’язкова до виконання! Звичайно, що питання заміни статі на гендр буде відбуватись поступово, можливо протягом кількох років, щоб суспільство звикло до цієї думки. 

Нагадаємо, що недавно Туреччина, яка перша ратифікувала цю конвенцію, вийшла з неї через її неефективність для боротьби з домашнім насильством та пропагування гендерної ідеології.

Польща також готується до денонсації цієї конвенції за гендерну розпусту.

Перегляд стандартів вищої освіти в аспекті захисту прав і свобод людини, зокрема застосування міжнародних стандартів прав людини

Пункт 93 Плану передбачає «Перегляд та оновлення стандартів вищої освіти для рівнів бакалавра і магістра за спеціальностями» 

“012 Дошкільна освіта”, “015 Професійна освіта”, “016 Спеціальна освіта”, “061 Журналістика”, “231 Соціальна робота”, “232 Соціальне забезпечення”, “262 Правоохоронна діяльність”, “281 Публічне управління та адміністрування” з метою забезпечення формування компетентності освітян у питаннях захисту прав і свобод людини, зокрема застосування міжнародних стандартів прав людини

Пункт ніби звучить достойно та про правильні речі а от, що туди буде вкладено – ми не знаємо, чи покращення програм згідно кращих міжнародних зразків, або корегування програм в аспекті захисту прав і свобод лише з погляду на насичення їх питаннями щодо ЛГБТ та гендерної ідеології.

Що робити?

Враховуючи зазначене хочеться нагадати, що наведені пункти Плану лише частина того, що видно на поверхні, адже багато пунктів, які присутні в стратегії мають назви щодо захисту прав і свобод, але знати, що туди буде закладено ми не не можемо без подальшої розшифровки виконавцями.

Однак навіть видимі загрози в Плані дій вимагають від просімейних сил та християн згуртуватися, аби захищати сімейні цінності, свободу слова та віросповідання.

Хочеться нагадати, що в попередньому Плані дій пункт про легалізацію цивільних партнерств не був реалізований та закон не було внесено лише завдяки високій активності просімейних сил, які постійно декларували важливість захисту сімейних цінностей, а також ініціювали рішення з понад 80 обласних та міських рад, що звернулися до Уряду та Президента щодо важливості непохитності сімейних засад в Україні.

Нині вся влада змінилася і про старі звернення більшість не чули. Саме тому нині необхідно ініціювати нові масові звернення від громадян, депутатів, міських, обласних рад та рад територіальних громад до Уряду, Верховної Ради  та Президента щодо недопущення прийняття небезпечних законів.

Прихильники ЛГБТ-ідеології схильні вимагати репресій проти інакодумців, виставляючи себе жертвами і називаючи «насильством» будь-які активні прояви незгоди з їхніми поглядами.

Так, уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова розгледіла порушення норм законодавства у тому, що в Одесі громадські активісти поширили біля офісу місцевої ЛГБТ-організації кілька листівок із написом «Залиш орієнтацію вдома». На думку Денісової, заклики не політизувати і не популяризувати сексуальні відхилення мають бути предметом розслідування правоохоронних органів.

«Чергова атака на офіс ГО “Асоціація ЛГБТ “Ліга” у місті Одеса, який невідомі обклеїли листівками гомофобного змісту… Звернулася до керівництва Національної поліції України щодо надання інформації про внесення відомостей до ЄРДР за цим фактом, проведених свідчих дій та ухвалених процесуальних рішень», – написала Денісова у себе в Telegram, коментуючи появу кількох листівок.

Також, Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова хоче, аби українців карали за елементарну критику трансгендеризму.

Свою позицію чиновниця висловила, коментуючи контр-акцію до «Маршу трансгендерів», який проходив у Києві 22 травня.

Цю контр-акцію організували представники християнських і молодіжних консервативних організацій. Її учасники молилися, використовували гасла на підтримку здорових цінностей, тримали плакати з закликами не допустити усиновлення дітей людьми з психічними розладами тощо. Денісова розцінила такі дії як прояв «нетолерантного та агресивного ставлення».

«22 травня у Києві на Михайлівській площі відбувся Марш трансгендерів, під час якого були зафіксовані випадки нетолерантного та агресивного ставлення до учасників зібрання. Мною направлено запит до правоохоронних органів щодо належного розслідування вказаних фактів, у тому числі з урахуванням ймовірного мотиву нетерпимості за ознаками сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності», – написала чиновниця у себе на сторінці Facebook.

Варто зауважити, що Денісова не вперше говорить про необхідність карати тих, хто активно висловлює незгоду з ЛГБТ-ідеологією.

Так, цього року вона спрямувала до парламенту документ із вимогою прискорити розгляд та прийняття законопроекту «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо гармонізації законодавства у сфері запобігання та протидії дискримінації із правом Європейського Союзу)». Цей проект закону передбачає запровадження адміністративної відповідальності для осіб, які застосовують так звану «мову ненависті», виявом якої можна вважати виразне неприйняття ідей про «нормальність» розладів сексуальної орієнтації та статевої ідентичності.

Досвід західних країн свідчить, що запровадження відповідальності за «мову ненависті» та подібні «антидискримінаційні» ініціативи мають на меті цілком унеможливити критику ЛГБТ-ідеології. Особливо загрозливими такі речі є для християн. Наприкінці минулого року німецький суд виніс обвинувачувальний вирок відносно пастора, який публічно озвучив християнське ставлення до гомосексуалізму. Також у Німеччині судили науковця, який доводив зв’язок між гомосексуалізмом та педофілією.

Людмила Денісова 18 березня вручила голові відповідного комітету парламенту щорічну доповідь за 2020 рік.

Про це прозвітувала сама уповноважена.

Частина доповіді (с. 47-49) виявилася присвяченою просуванню в Україні ЛГБТ-ідеології.

У своєму звіті Денісова нарікає на те, що не приймати ЛГБТ-ідеологію дозволяють собі не тільки пересічні українці, але й окремі політики, чиновники, представники ЗМІ. Також вона скаржиться на те, що Верховна Рада не реалізувала спрямовані на впровадження ЛГБТ-ідеології рекомендації із попередньої щорічної доповіді.

Денісова вимагає від парламенту прискорити розгляд та прийняття законопроекту «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо гармонізації законодавства у сфері запобігання та протидії дискримінації із правом Європейського Союзу)» (реєстр. № 0931 від 29.08.2019). Цей проект закону передбачає запровадження адміністративної відповідальності для осіб, які застосовують так звану «мову ненависті», виявом якої можна вважати виразне неприйняття ідей про «нормальність» розладів сексуальної орієнтації та статевої ідентичності.

Від Кабінету міністрів Денісова вимагає розробити та подати на розгляд Верховної Ради два законопроекти: про «легалізацію в Україні зареєстрованого цивільного партнерства для різностатевих і одностатевих пар з урахуванням майнових і немайнових прав» та про «внесення змін до Закону України “Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні” щодо доповнення визначення терміна “дискримінація” ознаками сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності».

Крім того, Денісова хоче, аби Міністерство охорони здоров’я дозволило гомосексуалістам бути донорами крові попри високі показники захворювання на ВІЛ/СНІД, а також вимагає від поліції попри відсутність чіткої нормативної бази «досліджувати мотив нетерпимості за ознаками сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності під час розслідування правопорушень та у разі наявності відповідного мотиву, здійснювати кваліфікацію правопорушень за статтею 161 Кримінального кодексу України», тобто статтею про порушення рівноправності громадян.

Джерела:

https://www.rodyna.org.ua/19-veresnya-v-kyyevi-xochut-provesty-gej-parad-de-budut-vymagaty-vvesty-zhorstki-shtrafy-i-tyuremne-uvyaznennya-za-krytyku-lgbt/

https://sobor.com.ua/news/legalizaciya-romoseksualnikh-partnerstv

https://politteo.online/novyny/ombudsmen-denisova-hoche-aby-ukrayincziv-karaly-za-poshyrennya-gomofobnyh-lystivok/

https://politteo.online/novyny/ombudsmen-vymagaye-vid-pravoohoroncziv-pokaraty-tyh-hto-netolerantno-stavytsya-do-transgenderiv/

https://politteo.online/novyny/ombudsmen-denisova-znovu-vymagaye-zaprovadyty-odnostatevi-partnerstva-i-karaty-krytykiv-lgbt/