Програма: Молитовна лінія Служіння Молитовний Щит Християнської служби порятунку – Молитовний Щит держави. 

Ведуча програми – Наталія Острікова

У намірах Молитовного Щита Християнської служби порятунку було включено інтенцію “За прийняття українським парламентом дієвих та чесних законів, спрямованих на реформу судової системи, зокрема, на руйнування кругової поруки і перезавантаження Вищої Ради Правосуддя (ВРП) та Вищої Кваліфікаційної Комісії Суддів (ВККС)”.

Ці зміни  були прийняті нещодавно , що є  взірцем того, яким чином спільна молитва може  впливати  на усі важливі  суспільні процеси у  державі  в цілому. «Бог ніколи нікого не лишає у житті!» Ці слова належать відомому  антикорупціонеру і християнину, гостю ефіру –  Віталію Шабуніну.

Ми хворі на  байдужість та відстороненість, але одужання хворого залежить від самого хворого. Це знає кожен лікар. Якщо не матимемо бажання зцілитися або , маючи таке бажання, нічого не будемо робити для зцілення, то нічого у нас і не вийде, адже ,- «Під лежачий камінь вода не тече», каже народна мудрість.

Для того, щоб в суспільстві відбулося справжнє перетворення, необхідно щоб серця людей звернулися від зла до добра, уми людей підкорилися Божими принципами справедливості, закони народу заохочували добро і карали зло. Для цього віруючі повинні бути активними в благовісті, у громадській діяльності, в політичній діяльності. Поки у світі є Церква, влада світська не матиме абсолютної влади. А церква – це ми всі. То ж ми є безпосередніми учасниками усіх процесів , які відбуваються у нашій країні і ,в тому числі, коли ми не беремо абсолютно ніякої участі у цих процесах.

Наша байдужість – це теж своєрідний різновид участі у житті держави, але чи приведе така участь до позитивних перетворень у державі? Держава – це  також перш за все ми.   Про значний вплив християн на розвиток народів ,  країн  пронизане усе Святе письмо. Служіння Молитовного Щита покликане  покривати молитовним захистом  людей  та їх потреби в усіх сферах  життєдіяльності, щоб через молитви служіння могли свідчити про правдивість Святого письма та були свідками Божого милосердя , Його  присутності у всіх спектрах  нашого життя.  Долучаймося до спільних молитв у намірах Молитовного Щита ХСП. Молімося разом!

Контакти для долучення до Молитовного Щита та уточнення деталей:

Національний координатор Молитовного щита – Ольга Полюга.

Пишіть у вайбері +380679307545 чи на ел.пошту prayer.shield.corps@gmail.com

Головний координатор Молитовного щита — Марина Роменська. Пишіть у вайбері +380672421983 чи на ел.пошту prayer.shield.corps@gmail.com

Слухати запис