Фонд громад “Рідня” спільно з Християнською Службою Порятунку, починаючи з 2019 року, провадять програму “Добрий господар”.

Мета програми : підвищити економічну самоорганізацію людей та віддачу від роботи на земельній ділянці власників особистих селянських господарств.

На жаль, була зруйнована заготівельно-посередницька система без якої втрачено стимул вирощувати продукцію городництва та ускладнилася реалізація надлишків продукції. У наш час, в зв’язку з війною розраховувати на продукцію овочівництва з Південних областей України не доводиться. Тому українцям потрібно загосподарювати кожен клаптик землі для вирощування продуктів харчування.

Досвідом та практичними результатами вирощування городини у теплих грядках Розума поділився автор технології Володимир Розум.

Переглянути відеозапис зустрічі з Володимиром Розумом, яка відбулася 15 квітня 2022 року, можна за електронним посиланням  https://youtu.be/FMTD-YPoHr4

Більше інформації про програму “Добрий господар” можна отримати на сайті Фонду громад “Рідня” www.ridnya.org.ua та на сайті Християнської служби порятунку.

       Олег Шмілик, Координатор програми “Добрий господар”