Антон ЛаВей, засновник церкви Сатани, сказав: «Я радий, що батьки християн дозволили своїм дітям поклонятися дияволу хоча б одну ніч в році. Ласкаво просимо в Хелловін».

Ми не бачимо шкоди у Хелловіні, тому що вважаємо, що це весело. Ми розмальовуємо обличчя, одягаємо «невинні» костюми, прикрашаємо квартири – навіть церкви прикрашають свої вхідні двері на Хелловін гарбузами. Ці дії подібні до надання ліцензії дияволу, мовляв: «Ось моя домівка, приходь сюди, будь ласка».

uamodna.com

Ми думаємо, що ми не робимо якихось демонічних ритуалів або людських жертвоприношень, але чи знаєте ви, що як тільки ви нарядитеся, ви одразу ж належите ворогові? Тому що, зробивши це, ви передали свої законні права, і ви присвятили себе і своїх дітей святкуванню свята диявола. Ви тільки що уклали угоду з ворогом, і ви вже пожертвували своїми дітьми духовно, вбираючи їх у відповідні костюми.

Я згадую ніч 31 жовтня 1987 року, коли у мене була саме диявольське весілля на планеті. Моя наречена і я вирішили одружитися на самий Хелловін, у демонічному ритуалі, який тривав цілу ніч, і весільні дзвони було чути до самого пекла.

Демон. Каменерізна майстерня “Святогор”

Як для сатаністів, Хелловін був для нас чимось особливим, і ми з нетерпінням чекали його, тому що ми знали наслідки і темну силу ночі. Він сильно відрізняється від будь-якої іншої ночі в світі чаклунства. Це було б схоже на те, що я сьогодні запитав у віруючих: «Наскільки важливі для вас П’ятниця перед Великоднем і День Воскресіння Ісуса?» Хелловін має таке значення і важливість для тих, хто живе на темній стороні.

Я пам’ятаю дні, що передують Хелловіну, у нас, шанувальників диявола, були наші вказівки зі світу демонів про те, що потрібно було зробити, і ми знали, що це буде довга ніч. Я спав весь день, щоб добре відпочити і бути готовим до півночі, щоб я міг впустити пекло в світ.

Деякі церкви (Йде мова про Центральну і Північну Америку – Авт.) замінюють слово «Хелловін» і називають його «урожай», а люди переодягаються в костюми, роздаючи цукерки і яблука. Це засмучує моє серце.

Якщо вони намагаються використовувати певні світські свята для євангельських цілей, щоб завоювати душі, так я б зробив це як служіння: я б зробив це як ніч біблійного кіно з попкорном і безалкогольними напоями для дітей і дорослих, і запросив неспасенних друзів і сім’ї. Мій намір на цей захід полягав би в тому, щоб викрити походження і небезпеку Хелловіну, а потім перетворити його у невелике вчення Божого Слова про Його любов і те, що Він зробив на хресті. В кінці я б зробив заклик до покаяння.

Джон Рамірес, колишній сатаніст

Для багатьох, хто святкує Хелловін, це свято переноситься на 1 листопада, яке також відоме як День померлих, або День всіх святих, але в цьому немає нічого святого – воно демонічне.

Я дивуюся тому, як це свято охоплює світ, тому що його назва як Дня всіх святих є оманливою. Це свято святкують у всій Південній і Центральній Америці і в віддалених куточках світу, і навіть в Сполучених Штатах. Для іспанської культури це називається Діа де Муертос (День померлих), і вони вітають мертвих за допомогою ритуалів і церемоній і навіть відвідувань кладовищ. YouTube – гарне місце, щоб подивитися, що це таке. Це свято не має нічого святого і нічого спільного зі святими.

У Біблії, коли Господь називає віруючих «святими», цей термін означає, що ми були освячені кров’ю Ісуса Христа і завершеною роботою хреста. Ми створені для добрих справ, щоб прославляти Бога.

Будучи служителем, я б використовував День всіх святих, щоб відсвяткувати моє спасіння і спасіння моєї сім’ї і близьких. Я використовував би його як євангелізаційну можливість в своїй церкві, щоб привести неспасенних людей, щоб вони почули свідчення про Божу доброту і про те, як Він може змінити наше життя. І в ту ніч я поставив би дияволу фінгал в ім’я Ісуса, бо багато душ були б врятовані.

Джон Рамірес, автор книги «Роздуми про диявола»

За матеріалами: slovo.today

Джерело