Молитва

Vadym Dorosh Omi

23 лютого о 08:59  · 

Молитва за Батьківщину

Отче наш, Всемогутній Боже! Просимо Тебе: піклуйся про нашу Батьківщину. Нехай наша країна розвивається в щасті й мирі, а наш народ досягне всього, що потрібне для гідного життя. Господи, допоможи нам позбутися наших недоліків, навчи нас бути працьовитими й терпеливими, щоб ми могли спільно будувати краще майбутнє й не марнували суспільні блага. Благослови наших земляків в усьому світі. Допоможи нам жити у злагоді та братерській єдності. Навчи нас бути корисними нашій Вітчизні й сприяти її всебічному розвиткові. Через Христа, Господа нашого. Амінь.

Святий Володимире, молись за нас!

Свята Ольго, молись за нас!

– Чергова щомісячна російськомовна Свята Меса з Пакути (Литва) в інтенціях нашого Молитовного Щита. Доєднуйтеся до спільної міжнародної молитви.

– Духовний спецназ Молитовного Щита у ці дні прицільно займається знешкодженням духовних твердинь, на яких будується загроза російської агресії проти України. Ювелірна снайперська робота. Процес триває…

– Пройшов черговий семінар в рамках формації “Гора Пророка”. У семінарі онлайн взяли участь більше 50 духовних воїнів. Підготовка Христової Армії триває…

– Зараз не час для лякливого християнства! Заклик ХСП

Звернення служителів Християнської Служби Порятунку  до українських християн незалежно від конфесій та деномінацій, оприлюднене на CREDO.

– Римсько-католицька парафія Пресвятої Діви Марії Матері Церкви. Спільний шабат за участю месіанських євреїв, католиків, протестантів і православних. Дякуємо слухачам Біблійної Школи КЕМО за влаштоване свято.

Партнерство і співпраця

– Разом з командою Ігоря Плохого розпізнаємо формат спільного служіння в рамках Християнського Фронту – суспільного руху на захист і просування християнсьих цінностей у різні сфери життя нації. Хай в повноті постане християнський корпус суспільної дії, який утверджуваттме прапор з іменем Ісуса на вулицях наших міст, ареопагах цього світу, торгових площах, університетських кафедрах і громадських майданах країни. VIVA CRISTO REY! СЛАВА ХРИСТУ ЦАРЮ!

– Мали привілей разом з побратимом Анатолієм Кушнірчуком долучитися до проведення вебінару-менторингу “Як бути в умовах воєнних дій”, учасниками якого стали слухачі Християнської Відкритої Академії. Дякуємо команді Ярослава Лукасіка за довіру і відкритість.

– Маріуполь, Республіка Пілігрим. Побували в гостях у пастиря Генадія Мохненка. Провели надзвичайно цікаву і змістовну розмову. Домовилися про подальші кроки на шляху до спільного служіння Богу і Україні. Слава Господу за все!

– Зустріч в Преображенці з отцем Романом Братковським. Звірили бачення подальшого спільного служіння у зоні російсько-української війни. Духовна битва за ці терени продовжується.

– Посольство Республіки Польща в Україні.

Зустріч з паном Послом Бартошом Ціхоцьким. Обговорили низку напрямів можливої взаємодії і підтримки служіння Християнської Служби Порятунку та Ордену Лицарів Святого Йоана Павла ІІ. Щиро дякуємо пану Послу за відкритість і готовність до співпраці!

– Фастів, Дім святого Мартіна де Поррес. Рухаємося далі у служінні дітям із зони російсько-української війни разом із командою отця Михайла Романіва. Зокрема і з огляду на загрозу повномасштабного вторгнення східного агресора. Попереду нові програми і нові грані співпраці. І хай благословить нас Господь на цьому шляху.

– Продовжується співпраця Центру відновлення і адаптації Християнської Служби Порятунку з клінікою “Ангелія”. Мами загиблих воїнів знову отримають необхідну духовну, психологічну та медичну допомогу. Дякуємо братам і сестрам-адвентистам з команди Ангелії за відкритість і готовність до спільного служіння на Славу Бога і благо потребуючих.

Корпус Військових Капеланів

Сьогодні в прямому ефірі CREDO Борис Пушкель —  військовий капелан доброволець, командир ХСП-центру «Мар’їнка», равин Житомирської Єврейської Месіанської Спільноти.

– Шалом друзі!

Ми повертаємось сьогодні вночі. Цього разу наша капеланська місія була гарячою, обстріли наших земель відбувалися в цілодобовому режимі. Більшість наших військових друзів були в бойовому положенні та не мали можливості зустрітися з нами. Але до деяких ми пробилися та мали можливість отримати враннішні свідчення про чудесне спасіння від ворожих “прильотів”.

Наші молитви діють!!! Навіть скептики ділилися враженнями зі словами: Як тут не повірити в Бога?!

Мы обіймали та вітали кожного військового який був на нашему шляху, з усіма молилися, всіх благословляли, висловлювали вдячність та пошану!!!

Ми надали тактичні індивідуальні аптечки, турнікети, ноші для евакуації поранених, продукти та консерви, каву та солодощі, мандарини та банани, бойлер, казани, кострюлі та кухонні приладдя тощо.

Крім війсових ми не забуваємо і про цивільних.

Місцеві дідусі та бабусі “сірої” зони отримали продуктові набори від християнської місії та від нас. Як завжди старики зустрічають нас усім селом та радісно з нами моляться. Але у зв’язку із інтенсивними обстрілами, до крайніх будинків селища ми добратися не змоги. Деякі будинки зазнали серйозних пошкоджень. Обстріли продовжуються майже кожну годину.

Також ми завезли наші подарунки чотирьом багатодітним сім’ям, всього 32 дитини. Одна з цих сімей з ковідом. В ній 9 діточок прийнятих із неблагополучних сімей, є з вадами розвитку. Молитва та спілкування з цими родинами вражає глибиною любові та посвідчення діткам.

Розповідь про життя цих людей сколихне до сліз навіть саме кам’яне серце.

Завдяки співпраці з офіцерами віськово-цивільного співробітницта, ми надали допомогу (продукти та пелюшки) родині, будинок якої отримав пряме влучення гарматним снарядом, господарка в дуже скрутному становищі з двома лежачими хворими. Тільки по милості Всевишнього ніхто не постраждав.

На другій лінії оборони ми провели недільне богослужіння, молилися разом з комбатом, передали продукти, каву та круасани, які цього ж дня було доставлено на закриті позиціі для бойців на бойовому чергуванні.

Також нас вразила невеличка церква в Кременчуге, яка назбирала дуже багато продуктів та речей і дуже просила нашу команду передати це благословіння до захисників, що ми і зробили.

Особлива подяка членам громад, без участі яких наша місії була би неможлива!

ХСП-Старобільськ (Церковь “Христианская надежда” Старобельск)

– Духовна битва за Україну триває…

– Помощь для нуждающихся жителей с. Пески

ХСП-Маріуполь-Піонерське

Християнський Центр Святого Мартіна де Поррес

23 лютого о 18:05  · 

Дякуємо всім Друзям і Партнерам за підтримку від Закарпаття до Польщі!

Безпечно та щасливо відпочивають у Домі Святого Мартіна 28 дітей з сс. Гнутове, Талаківка, Піонерське, Приморське та м. Маріуполя Донецької області.

Проект “мобільний табір для дітей війни” не був би можливий без Вашої підтримки!

– Сьогодні до Центру Святого Мартіна приїхали 14 дітей з с. Піонерське Донецької області, вихованці Центру «Ковчег Миру», якими опікується ХСП Маріуполь. Це вже 41 група дітей «сірої зони», яку приймає Центр Святого Мартіна. Цього разу обставини інші, 19 лютого 2022 року, поблизу Центру «Ковчег Миру» лунали обстріли так близько, що перебувати у селищі небезпечно, тому було прийнято рішення розпочати проект «Мобільний табір для дітей війни», який Дім Святого Мартіна анонсував 18 лютого 2022 року. Діти будуть перебувати у нашому Центрі у Фастові до стабілізації ситуації на Сході України. Запрошуємо до співпраці всіх небайдужих хто хотів би долучитися до проекту.

– У ці тривожні дні у прифронтовому Піонерському відбулася особлива подія – склад команди “Ковчег Миру” Християнського Миротворчого Корпусу Християнської Служби Порятунку поповнили сім нових служителів. Всі вони – сини і дочки донецької землі. Всі вони покликані бути носіями і провідниками Божого Миру там, де ступають в Ім’я Господнє і на Його Славу!

Церемонію набуття членства в ХМК провів програмний координатор ХСП Андрій Оленчик, вручивши спеціальні бейджі, шеврони і одяг.

– Група дітей з Ковчегу Миру успішно досягнула Києва і після короткого відпочинку у Домі отця Піо та благословіння капелана ХСП брата-капуцина Сергія Кіппи, направилася у Фастів, де на них уже чекають служителі Дому святого Мартіна. Мир і добро!

– Прифронтове село Піонерське на Донеччині. ХСП-Маріуполь, дитячий центр “Ковчег Миру”. Подружжя католицьких місіонерів Володимира і Оксани Завадських. Вона відбуває разом з дітьми-вихованцями центру, щоби служити їм там, на безпечних теренах. Він разом з побратимами по команді залишається тут, у пеклі війни, щоби продовжувати служити людям, які цього потребують. Вони знову зустрінуться. Обов’язково. Скоро…

– Бог особливо промовляє до людей, які живуть на Сході України», – Володимир та Оксана Завадські,  служать у центрі «Ковчег».

– ДЦ «Ковчег Миру» здійснив відпочинкову подорож в одне з наймальовничіших міст України, яке славиться своєю унікальною історією це м. Мукачево.

Три дні були насиченні, Євхаристія, щоденна молитва за мир в Україні, прогулянки, сноутюбінг, басейн, зустріч з друзями та нові знайомства. Діти були в захваті від чудово проведеного часу з радістю ділилися новими враженнями.

Щиро дякуємо за благословіння на цю подорож та відпочинок отцям кармелітам Beni Pashaa, Marek Gromotka з м. Київ, Taras Sikorczuk м. Краків.

МИР ТА ДОБРО!

ХСП-Марїнка

– І знову ми в гостях у наших улюблених друзів. В Центрі комплексної реабілітації для людей з інвалідністю та дітей з інвалідністю «Вогник Надії». Завітали до них із солодкими подаруночками… і самі не залишились без сюрпризів

Вихованці Центру готувалися до свята – робили валентинки для найдорожчих. І це так чудово!!!

А ще нам показали нові приміщення для денного стаціонару. Центр розширюється, можливостей допомоги дітям буде ще більше.

– Дякуємо працівникам Станишівської сільської ради, за теплі речі та взуття для тих, хто стоїть на захисті України!!!

Соціальна платформа

– “Соціальна місія мирян у сучасному світі” передача 3

Розпочнемо розмову про те, які існубть ГРАНІ АПОСТОЛЬСТВА МИРЯН У СВІТІ. Що нам потрібно знати, або від чого потрібно відмовитись у наших упередженнях.

Поговоримо про це з програмним координатором Християнська служба порятунку Андрієм Оленчиком

“Соціальна місія мирян у сучасному світі” передача 2

– Що означає бути не лише сином Божим, але й братом людей та господом творіння? Якими є покликання і шлях світського апостола у повсякденному житті? Чому християни мають бути сіллю землі і світлом світу у всіх сферах суспільного буття нації? Як власне залишатися християнином у своєму родинному, соціальному і громадському житті? Про це та інше будемо говорити протягом восьми зустрічей цього відео-курсу із програмним координатором Християнської Служби Порятунку Андрієм Оленчиком.

Сьогодні будемо говорити про Соціальне Вчення Церкви – його призначення, джерела та зміст. Адже таке Вчення є по своїй суті проекцією Святого Писання на життя родини, громади і нації в контексті конкретних суспільних реалій та відповідно інструкцією для дій з боку християн

Запрошуємо до перегляду!

– У авторському проєкті “Modus Vivendi”, який виходить за сприяння Християнської Служби Порятунку на Радіо Марія, спілкуємося з очільником польської юридичної організації “Ordo Iuris” Єжи Кваснєвскі. На початку ефіру гість презентує організацію, яку очолює; розповідає, як вона повстала та які має засади.

“Ordo Iuris” – це група юристів, які зустрілися і почали працювати разом вісім років тому. Частина з них були викладачами права, а частина – працюючими адвокатами. Від самого початку організація присвятила свої зусилля на боротьбу з абортами та на захист сімей. Ну і врешті ми захищаємо християн перед різними актами ненависті. Були випадки, коли траплялися профанації храмів, і юристи захищали їх в судових інституціях.

– Поспілкувалися щодо служіння Християнської Служби Порятунку з журналістами італійського радіо Giornale radio Rai Чечілією Рінальдіні і Серджіо Чіані (Cecilia Rinaldini, Sergio Ciani).

Світ не має забувати про російсько-українську війну…

– *Парафія як місце соціального служіння: приклад Фастова*

Отець Михайло Романів ОР, настоятель римо-католицької парафії Воздвиження Святого Хреста м.Фастів.

Керівник Дому святого Мартіна.

– Нам потрібні сотні таких шкіл. При кожній парафії. Вони стануть територією, вільною від гендеру і секуляризації наших дітей. Прийшов час діяти.