Події з 21 по 31 серпня

Християнський Миротворчий Корпус

21 серпня

Київські миротворці Християнської Служби Порятунку висловлюють глибоку вдячність команді Фонду Громад “Рідня” і Стрийській міській раді та особисто міському голові Олегу Канівцю за партію ліків на потреби поранених бійців. А також подяка ГО “Майдан Стрийщини” (керівник Вікторія Коцур).Ліки уже в Києві і незабаром будуть передані у відповідні лікувальні заклади. Все заради Перемоги!

Возможно, это изображение 1 человек
Возможно, это изображение 1 человек и текст «zerbrechlich»

23 серпня

Дякую Отцю Небесному, за подаровану Ним нову зустріч з благословенним служителем від Християнської  служби порятунку (ХСП) Володимиром Завадським, який разом з дружиною Оксаною ще до повномасштабної війни в Україні започаткував у прифронтовій зоні с. Піонерське (Лівобережний район Маріуполя) Донецької обл. дитячий творчий центр «Ковчег» у складі  ХСП-Центр «Маріуполь», спрямований на допомогу дітям та дорослим, які проживали у сірій зоні.Свого часу мені довелося побувати у Піонерському і я був вражений масштабом  милосердного  служіння Володі і Оксани, які залучили до діяльності центру священиків, сестер-черниць та світських волонтерів, котрі служили у селищі та навколишніх селах на регулярній ротаційній основі, провадячи душпастирську опіку, євангелізаційне служіння та біблійну формаційну підготовку для місцевого населення і військових,щонеділі проводили Служби Божі, євангелізаційні курси «Альфа», сесії Школи Християнського Життя і Євангелізації та інші євангелізаційні і просвітницькі програми. Але найголовнішим було чудове служіння для дітей і підлітків, які залишались у сірій зоні. У рамках роботи «Ковчегу» для них проводилися програми євангелізації та духовного розвитку, програми творчої та психологічної реабілітації (майстер-класи із хенд-мейду, навчальні, спортивні та розважальні заняття, психологічні практики, реабілітаційні поїздки дітей на відпочинок). Разом із тим, здійснювалася  духовна та гуманітарна підтримка самотніх літніх людей, багатодітних та неповних родин, неповносправних та залежних людей,  інших соціально незахищених верств місцевого цивільного населення яке мешкало на прифронтових територіях біля Маріуполя.Сьогодні Піонерське, як і Маріуполь, опинилося під російською окупацією, центр «Ковчег» розграбований і  використовується під управи місцевої поліції. Завдяки титанічним зусиллям Володі і Оксани  Завадських та усієї ХСП, більша частина дітей, якими центр опікувався, вивезені на не окуповані території України і знову знаходяться під опікою Християнської служби порятунку, волонтери якої і надалі здійснюють свою милосердну діяльність в багатьох куточках України. Слава Богу за них, слава Богу за подружжя Завадських, яке стало чудовим прикладом жертовного служіння для всіх нас. Благослови їх Господи, благослови ХСП та всіх її волонтерів, через яких Ти простягаєш руку Твого милосердя, для тих, хто найбільше її потребує у час лиха війни в Україні.

Возможно, это изображение 8 человек, люди стоят и на открытом воздухе
Возможно, это изображение 4 человека, люди стоят и на открытом воздухе

23 серпня

Люди добрі! Я знаю, що Вас вже ніц не здивує… Але ніт! Волонтери з Мексики привезли важливе спорядження для наших Воїнів! Уже передано, куди потрібно. Особлива подяка фонду “Два промені”, а також Bartosz Kaczorowski та о. Marcin Wirkowski!

Возможно, это изображение 4 человека и люди стоят

23 серпня

Дякувати Богу, мали можливість поїздки на Схід. Передали допомогу по потребі задля перемоги! З вірою у молитві за кожного, хто боронить нашу країну! “Зброя бо нашого воювання не тілесна, але міцна Богом на зруйнування твердинь, ми руйнуємо задуми” (2-е до коринтян 10:4)

Возможно, это изображение 6 человек и на открытом воздухе
Возможно, это изображение 4 человека

24 серпня

1 тиждень=7 днів=168 годин, а скільки всього ми встигли зробити за цей короткий проміжок часуДякуємо Юлія Чорна за прекрасні психологічні тренінги, які допомагають розкритись і знайти себе мешканцям нашого соціального гуртожитку!Наші чудові друзі-Clarastudio.tv які щочетверга запрошують усіх бажаючих на «Зустріч Друзів», де цього тижня на діток чекало:

перегляд мультиків

танцювальний марафон

майстер-клас «Листівка для друга» Корпус Миротворців ХСП- Вінниця. Простір Надії. та їхній проект «Емоційний SOS”- це завжди свято, це прекрасний вівторок, який наповнений сміхом, веселощами та смаколиками!Також велика подяка вам за те, що щотижнево передаєте продуктові набори від  Карітас-Спес-Вінниця для ВПО у різних районах Вінницької області, дякуємо безмежно за ваше служіння

1394 людей цього четверга змогли отримати допомогу у вигляді продуктових наборів та засобів гігієни за що ми щиро вдячні Caritas-Spes Ukraine та всім закордонним партнерам, бо без вас це було б неможливо!!!

Щиро дякуємо усім Волонтери Карітас-Спес-Вінниця, Парафія Св. Духа Вінниця та людям доброї волі, які щодня нам допомагають, жертвують сили, енергію та здоров’я, аби ми могли вам допомогти!!!

Бережіть себе та допомагайте тим, хто поруч потребує цього, бо в єдності наша сила.

Возможно, это изображение 5 человек, ребенок, люди стоят, еда и в помещении
Возможно, это изображение 6 человек, люди стоят и на открытом воздухе

25 серпня

Слава Ісусу Христу! В Тиврівському монастирі Місіонерів Облатів Марії Непорочної відбулася зустріч з переселенцями з різних регіонів України: Харківщина, Миколаївщина, Херсонщина, Доннечина. Темою були можливість отримання грантів, як від держави так і від закордонних організацій на свою діяльність, бізнес, стартап, креативну творчу ідею тощо. Зустріч провів Миротворець з тиврівського оперативного підрозділу – Сергій Михальчук. Богові подяка за зустріч на якій можна було почути багато корисної інформації.

Возможно, это изображение 7 человек и люди стоят

29 серпня

У цей нелегкий для України час всі разом ми йдемо до Перемоги. 27 серпня відбулося свято “Ангельські пригоди” для дітей внутрішньо переміщених осіб та дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах м. Вінниці.

 Впродовж двох годин аніматори розважали дітлахів. Ангели-охоронці свята влаштували кенді-бар зі смаколиками, яскраву фотозону, різноманітні ігри та розваги. Вінницький міський цент соціальних служб дякує усім хто наповнив цей день радістю і дитячим сміхом. Зокрема волонтерам Корпус Миротворців ХСП. Простір Надії.    за організацію чудового свята у нашій громаді. Особисто аніматорам  Сергій Баланюк та Вікторія Андрущишина    за увагу до кожної дитини, бо діти майбутнє нашої України.  Щиро дякуємо Карітас-Спес-Вінниця та Євген Маркевич      за надання гуманітарної допомоги продуктовими наборами для найуразливіших верств населення нашої територіальної громади. Діти- маленькі частинки великого щастя, ім’я якому- ЖИТТЯ. Дякуємо за ваші щирі серця! Дякуємо за вашу щиру турботу! Дякуємо за підтримку! Слава Україні!

Возможно, это изображение 10 человек, люди стоят и на открытом воздухе
Возможно, это изображение 7 человек, ребенок, люди стоят и на открытом воздухе

29 серпня

На території місіонерського товариства “Світло на Сході” зустрілися з головю ради АМЦЄХУ Віктором Танцюрою. В процесі братнього спілкування обговорили шляхи спільного служіння на капеланській та місіонерській нивах. На Славу Божу та на благо України!

Возможно, это изображение 3 человека и люди стоят

30 серпня

Продовжуємо допомагати нашим Воїнам.

Возможно, это изображение 1 человек и на открытом воздухе

31 серпня

Слава Ісусу Христу! Відбулася зустріч Миротворців ХСП Тиврів, під час якої миротворець В’ячеслав провів першу частину заняття на тему  “Тактична медицина”, в розрізі алгоритмів MARCH та САВС. Гасло тактичної медицини – правильні дії в правильний час! Дякуємо і готуємось до наступних занять!

Возможно, это изображение 7 человек, люди стоят и в помещении

FrontlineHelp and ХСП

21 серпня

Торецьк. Попри обстріли, дякуючи християнській спільноті допомагаємо нашим захисникам. Все буде Україна!

Возможно, это изображение 1 человек
Возможно, это изображение 3 человека, на открытом воздухе и текст «ACK»

22 серпня

Повернулись з чергової поїздки на схід. Були на 0.Погана новина… Пастор та капелан Олег Андреевич Коноплянка остався без житла (((. Був арт обстріл, багато прильотів в дім,та технічні споруди… Били дуже чітко, ніби то мали координати…З гарного… Всі живи, дяка Богові. Працюємо далі. Змогли закинути хлопцям необхідного, завдяки тим, для кого війна не закінчилась з появою палива на заправках…Наступну поїздку плануємо на Харківщину. Разом ми переможемо!!!

Возможно, это изображение 1 человек, стоит и военная форма
Возможно, это изображение 3 человека, люди стоят и на открытом воздухе

28 серпня

Дякуючи допомозі партнерів, та церкви “Добра Звістка.” Змогли допомогти військовим і цивільним.Слава Ісусу Христу!Україні слава!Все буде УКРАЇНА!

Возможно, это изображение 4 человека, люди стоят и на открытом воздухе

29 серпня

Околиці Харкова. Християнське служіння під час війни, – пісня, що підіймає дух, Слово Боже, що силу й натхнення дає, і продукти, нагодувати тіло.Дякуємо кожному, за його частку в служінні!

Возможно, это изображение 12 человек, люди стоят, дерево и на открытом воздухе

Корпус Військових Капеланів

21 серпня

Розпочати ранок з молитви…Правильний старт чергового дня служби народу України!

Возможно, это изображение 9 человек, люди стоят и на открытом воздухе

23 серпня

Сьогодні капеланам Киевская Eврейская Мессианская Община  (КЕМО) та Корпус Військових Капеланів ХСП, було передано 6 сонячних батарей від Сонце для Армії. Дуже вдячні, разом ми обов‘язково переможемо. З нами Бог.

Возможно, это изображение 5 человек

23 серпня

Капелани – це посередники поміж миром і війною, цивільними і військовими, Небом і землею.

Перемогти лютого ворога можна тільки всім разом, тільки всім народом. Ми вдячні за підтримку нашої чотирьохденної місії. Ми обняли та підтримали 78 наших захисників, молилися з ними та передали слова вдячності та пошани.Привезли тепловізори, дрон, броніки, 1200 кг консерви, домашні булочки та пироги.Назад веземо особисті речі наших загиблих мучеників. Наш маршрут 2700 км, але він того вартий.Ми обов’язково переможемо!Підключайтесь до спротиву окупантам.Будь МУЖНІЙ, і стіймо МІЦНО за народ наш та за міста нашого Бога, а ГОСПОДЬ нехай ЗРОБИТЬ, що ДОБРЕ в очах ЙОГО!1 Книга хроніки 19:13.

Возможно, это изображение 5 человек, военная форма, на открытом воздухе и текст «十»
Возможно, это изображение 10 человек и военная форма

24 серпня

На прохання лікарів 1-ї КМКЛ на Червоному хуторі, було передано гуманітарну лікарську допомогу для поранених бійців ЗСУ, які перебувають на лікуванні в неврологічному, хірургічному, імунотерапевтичному відділеннях, та у відділенні реанімації.Лікарі дуже радо нас приймали і були щиро вдячні капеланам за таку лікарську допомогу.Тату,  дякуємо за те, що благословив нас послужити в цій лікарні. Слава Тобі!

Возможно, это изображение 2 человека и люди стоят

26 серпня

З Божою поміччю ми продовжуємо рухатись вперед і робити те, для чого нас призвав Господь: допомагати людям, підтримувати їх фізично та духовно. Наближати перемогу, допомагаючи тим, хто стоїть на захисті нас і нашої країни. Підшоломники, тактичні рукавички, усілякі потрібні тактичні штучки і тп –  це неповний перелік речей, які відправилися до наших “котиків” з часу попереднього звіту. А ще ж медичні препарати, засоби гігієни, продукти харчування як для військових так і для цивільних, що потрапили в складні життєві обставини через війну.Дякуємо благодійникам, які побажали залишитися інкогніто, за скоби- цвяхи-електричні кабелі і комплектуючі до них. Гортайте фоточки-вони красномовніТримаймо стрій!  P. S. фоточкі ще докідаемо, коли прилетять від хлопців)))

Возможно, это изображение 4 человека и на открытом воздухе

29 серпня

Провели черговий тренінг з Основ капеланського служіння. Наша команда примножується, можливості щодо духовної підтримки нашим воїнам збільшуються. Підключайся до опору окупанту. Збережемо нашу свободу і майбутнє нашого народу. ..тож ми смiливо говоримо: «Господь менi помiчник, i не злякаюся: що зробить менi людина?»Євр 13:6.Долучайтесь!

Возможно, это изображение 7 человек, люди стоят и военная форма
Возможно, это изображение 11 человек, люди сидят, люди стоят и в помещении

29 серпня

Ви думаєте, що сучасний військовий капелан це такий собі “сантаклаус з кадилом”? Ось наш стандарт. Корпус ХСП.

Возможно, это изображение 2 человека и на открытом воздухе

29 серпня

Як підібрати слова,щоб описати все те ,що творилося на душі цілий тиждень. Розум воював з серцем та душею, було зроблене доленосні рішенні,які б дуже допомогли моїй родині…..але я не змогли зрадити тих,хто в моєму серці, за кого так болить і щимить у грудях, немов ковток останнього повітря. Я знову тут,знову на рідній землі,землі мого походження,мого коріння,життя,болі та радості,смутку та мрії. Моя рідненька Донецька область- мій дім!!! Такий змучений, втомлений, розбитий,с запахом пороху та гарі, сирен та звуків війни – але це мій дім. Їдеш в рідненькій машині, повний до не можна так….. Але гребеш туди, де на тебе чекають. Вони – моя родина!!! Вони- моя сім’я! Та,що пройшла пекло,кров і любов до побратима!!! Кожного разу то якісь дива трапляються)))  для мене особисто  то вже навіть не клепає в голові))).  Складаєш,складаєш розклад,маршрути, рухи, майже по годинах….а воно все йде дригом бо життя на війні рахується по хвилинах.  Кожна хвилина прожити – або вспіти обійняти,або вже ніколи(. Але я все одно радію такому калавароту))))) бо зустрічаєшся з тими кому ти,саме ти потрібен на цю саму хвилину життя!!! Люблю дивитися в очі- там океан душі, іноді тихий,але в більшості випадків бурхливий. Як у старому кіно, ти бачиш душу з середині, мовчки говориш з нею, потім Господь дає розуміння,що саме сказати і саме коли.  Це дійство Божої Любові до воїнів, бо нашої людської не вистачить ,вона має межі ,через які тяжко проходити,але дякувати Господу Він Сам творить диво. Все що від нас потрібно- не заважати Йому робити Свою справу!Цього разу з нами їздив Павел Фоменко  в команді. Це так!!! Перша поїздка з нами у пекло,хоча воно для нього особисто знайоме не з телевізора, але туди вперше. Перед тим як їхати ми зустрілися за кавою, познайомилися ( було трішки більше схоже на співбесіду))) Паша вибачай то вже професійне . Мені стало цікаво – не злякала )), тобто зпрацюємося). І так- все вийшло добре! Для мене саме приємне було почути,що ця поїздка змінила в людині відчуття!!! Приємно це почути,бо то є важливо особисто для мене!  Дякую Паша за чесність та відвертість ,а особливо за підставлене плече!  Півгодини – дуже мало для спілкування, дуже,але за цей час  ми подарували один одному краплю сонця в серця, та великий шмат любові у душах!  Обіймаю Вас мої неймовірної витримки тілесної сталі захистники!!! Прошу Бога про захист кожного з Вас! Висловлюю подяку Pawel Gonczaruk  та громаді м.Харків та добродіям Польщі, справжнім патріотам своєї землі,сором’язливим але відкритім- колективу м’ясокомбінату в  харківської області , дуже гарній людині Ольга Шпак  та її команді суперменів, пані Агаті та постійним помічникам м.кам’янец- подільського та Partnerschaftsverein Wiesbaden-Schierstein Kamenez-Podolski, Yurij Klimko  та моєї улюбленої дівчинці пані Олександрі за їжу,медицину,ковбаску та сальце, смаколики,кавуську,серветки, спальники,водичку різну,ліки ,а особливо за допомогу з пальним! Дякую кожному, багатьох навіть не знаю особисто,але від хлопців сердечне дяка за любов та підтримку Збройних сил України!!!Разом до ПЕРЕМОГИ!!! Дякую усім за турботу! Цього разу було швидко,безпечно,добре,позитивно та професійно – бо було одразу два водія . Безпека та майстерність на війні в дорозі- вчасна допомога хлопцям! Дякую за поїздку!

Возможно, это изображение 1 человек
Возможно, это изображение 3 человека, люди стоят и военная форма

30 серпня

Черговий тренінг для капеланів Корпусу. Тема: “Основи капеланського служіння”. Більше 50 учасників. Просто невеликий фотозвіт.

Возможно, это изображение 12 человек, люди стоят, дерево и на открытом воздухе
Возможно, это изображение 10 человек и люди стоят

31 серпня

Наші рідні захистники Пишаємося та підтримуємо Вас Дуже просимо Всевишнього за Ваше відновлення .Наше служіння – це дяка за ваші героїчні вчинки  .Віримо в перемогу Всевишнього.

Возможно, это изображение 5 человек, люди стоят, военная форма, на открытом воздухе и текст «COLORS OF OF FREEDOM»