Всесвітньовідомий християнський мотиваційний спікер Нік Вуйчич виступив із потужною заявою щодо необхідної участі церкви у справах суспільства. Він критикує церкви «у комі», які мовчать щодо гострих суспільних тем, коли в світі розгортається велика боротьба за правду. Вуйчич дуже прямо і відкрито говорить про конкретних політиків і їх дії, про пасивність церкви і закликає нарешті прокинутися від сну і взяти християнам в свої руки землю, на якій живуть.
 

Повне звернення Вуйчича:
(було збережено пунктуацію та манеру висловлюватись спікера)

 
Світова політика потворна, бо ви бачите обличчя диявола всюди. В юності я смиренно відмовився бути призначеним представником ООН ще багато років тому, адже ООН — це «Об’єднання нічого».
Всім християнам!
Будь ласка, досить цього катастрофічного менталітету «триматися подалі від політики». Займіться цим, як Бог веде вас! Станьте членом місцевої ради, членом шкільної ради. Перестаньте скаржитися на все це і зробіть хоч щось. Перестаньте молитися за вогонь відродження. Порубайте дерево і отримайте те, що потрібно для розпалювання багаття. Якщо ви не молитесь. Якщо не служите. Якщо не даєте. Якщо Америка продовжує грішити, то вона не кається. Тоді ніяке покаяння не перешкоджає прощенню і зціленню нашої землі.
 
МІЙ ДОРОГИЙ БРАТЕ АЛЛЕН Б. ВЕСТ!!!
 
Техас, ти дев’ята за потужністю економіка світу. Саутлейк — найбагатше місто Америки.
Тепер як техасець. Тепер з 14 мільйонами фанів у соцмережах. Тепер з Божою рукою нехай Він використовує всіх НАС, щоб рухатись, мобілізувати та розбудити церкву, яка знаходиться в комі.
Церква де ти??? По правді кажучи, ваша церква, яка має місцеві авторитетне становище на місцях, сильніша за федеральний уряд.
Lubbock TX –АБОРТ ЗАБОРОНЕНИЙ!!!! Готово. «Планованого батьківства» вже немає в місті. Ти хочеш зробити аборт? У майбутньому Каліфорнія стане штатом для переривання вагітності, але доки резиденти і громадяни Техасу тут, то цього не буде. Поїдьте в Діснейленд, поки ви вбиваєте свою дитину, яка заважає вашим планам успіху.
 
Шкільні округи: Горе вам, церква, яка боїться залишатися відкритою. Навіть компанія «Doctor Pepper » має більше сміливості, ніж церква загалом! Перестаньте скаржитися, як скиглячі коти, або мовчазні діти, що трясуться в кутку від страху! Ідіть і будьте зміною! Нам вкрай потрібні мудрі фінансові шипи у шкільних радах. Горе будь-якому техасцеві, який вважає, що каліфорнійці, які не є консерваторами, «змінюють Техас»! Це не що інше, як шерсть на очах [пил в очах]. Ваша церква в комі, тому ліберальні зміни стали можливими. Розбудіть церкву і візьміть цю землю.
 
Цим заявляю, що на 110% підтримую Аллена Б. Веста [як кандидата] як губернатора Техасу. Еббот [чинний губернатор] навіть не визнав прикордонну кризу надзвичайним станом, хоча ще в лютому це визнав губернатор Арізони.
Як посмів Ньюсом придумати слово «Трампізм». Це по-американськи! Чи хотів би він, щоб я називав демократів «байденістами»? Це образливо? Ви живете з Байденом?
Це не та Америка, до якої я приїхав більше двадцяти років тому!
Як хтось сміє сказати, що стіна — це річ Трампа?! Це американська катастрофа. Зараз на наших кордонах готуються передумови тероризму.
Це загроза національній безпеці! Завжди була. Я завжди готовий допомогти тим, хто потребує допомоги, але це неправильно. Це несправедливо, щоб у Техасі торгівля людьми зросла в чотири рази !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
У чотири рази.
Прикордонний патрульний вчинив самогубство, бо весь час на максимумі, оскільки відчуває, що його зрадила і ним знехтувала чинна адміністрація :,
Еббот сказав, що хоче заборонити аборти. Занадто пізно товаришу. Я знаю, що я не згоден з усім, в що вірить Аллен Б. Вест, так само як я не згоден на 100% з Трампом.
Але принаймні Трамп не вбив би мене в утробі матері !!!
Байден би вбив!
Соромно за будь -якого християнина, який вірить у Біблію та живе щодня з 3600 абортами в нашій країні! 77 мільйонів.
77 003 600 сьогодні!
Насправді це і вакцини будуть двома ланцюжками, які дуже добре можуть розділити нашу країну на дві країни протягом 7 років!
Вже час! Вже час!
Там вогонь і горе будь -якій церкві, яка сама скоріше каліка, ніж людина без кінцівок! Церква, поцілувана Скорпіоном, називається «Політична Кома»!
Горе церквам, які є ProLife, але не говорять своїй молоді бути напоготові! Горе церквам, які не говорять про посттравматичний стрес для жінок та чоловіків.
Горе Facebook та Instagram, якщо вони мене заблокують!
Ось -ось стане голосно! Прокинься церква! Прокидайся!
Я маю особливу можливість брати інтерв’ю у Аллена Б. Веста на «Застільній розмові» з Ніком Вуйчичем у мережі NickV.Network!
Це буде перекладено 36 мовами !! Я втомився від старих систем зв’язків з громадськістю у всьому світі та від фальшивих тіньових новин! NickV.Network запрошує всіх, хто є журналістом, видавцем будь -якого виду, надіслати електронною поштою
Медіа@NickV.Network
Щоб першим опублікувати ваші статті та оповідання на основі мого інтерв’ю з Алленом Б Вестом!
Повертаючись до «Медіа-гори» — NickV.Network
Повертаючи назад фінансові екосистеми – ProLifeBank
Будь ласка, у коментарях пропонуйте запитання, які б ви хотіли, щоб я поставив Аллену.
Інтерв’ю через 19 днів!
Моліться.
Люблю вас.
Нік

Джерело: Християни для України