Розарійний Єрихон «На захист України від лгбт/гендерного наступу»:

22-28 березня 2023 року.

За крах спроб гендерного лобі в Україні щодо просування законодавчих ініціатив, які спрямовані на руйнування інституту християнської сім’ї, нівелювання традиційних сімейних цінностей та узаконення сексуальних збочень, а також за пробудження українських християн до послідовного та організованого духовного і громадянського спротиву таким спробам.  

7 днів посиленої молитви Розарієм.

Можете додати піст чи інші зречення, додаткову молитовну практику або те, до чого Господь вас покличе.

Ми просимо про відкрите серце.

Віримо, що Господь нас вислухає — захистить, звільнить і відновить наш народ та всю Україну!  

В той час, як український народ героїчно протистоїть російській агресії, спрямовуючи всі молитви та сили заради здобуття справедливого миру й перемоги, фінансовані із закордону ЛГБТ-лобісти розгорнули тотальну кампанію з просування різноманітних законодавчих ініціатив, метою яких є комплексне запровадження антихристиянської гендерної ідеології у правове поле України.

З цією метою мобілізовано значний адміністративний, фінансовий та медійний ресурс. Проглядається чітка і скоординована стратегія імплементації «гендеру» в усі ключові сфери суспільного життя країни під приводом необхідності забезпечити західну підтримку українців в умовах війни та подальшої швидкої євроінтеграції післявоєнної України.

Під вибухи війни уже проведено ратифікацію сумнозвісної Стамбульської конвенції. Згодом парламент ухвалив дискримінаційні зміни до закону «Про медіа». Тепер у ВРУ зареєстровано скандальний законопроєкт-«убивцю шлюбів» — «Про інститут реєстрованих партнерств» (законопроєкт 9103). Також на розгляд парламенту подано законопроєкти щодо легалізації канабісу (законопроєкт 7457) та щодо легалізації технологій ектогенезу — штучного вирощення людини поза людським організмом (законопроєкт 8306). Зареєстрована ЛГБТ-активістами петиція на ім’я Президента про запровадження у школах обов’язкового «статевого виховання» блискавично набирає необхідних 25000 голосів. У той час, коли ми щодня хоронимо сотні своїх героїв-християн, у медіапросторі вирує хвиля розповідей про міфічних геїв-воїнів, які героїчно боронять країну на фронті, однак не можуть на законних підставах легалізувати своє «кохання»… І все це — лише початок… причому на тлі інфантильної реакції з боку чисельних церковних середовищ України.

Поодинокі та несистемні спроби християн протестувати проти цього сатанинського шабашу оголошуються проявами «скрєп руского міра», а самим опонентам із християнського табору навішується ярлик «агентів кремля». Хоча саме такого роду законодавчі  ініціативи якраз і є найкращим підтвердженням наративів російської пропаганди про необхідність і обгрунтованість «священної війни» московитів проти нашої країни, заради звільнення українського народу від моральної деградації під впливом Заходу-Антихриста і припинення насаджування содомії та інших новітніх збочень на «канонічно православних землях».

Крім того, такі ініціативи розколюють українське суспільство, консолідація якого є критичною передумовою для здобуття українцями перемоги у цій страшній есхатологічній війні.

Прокидайся, Христова Церкво, і дій! Бо інакше одного дня може виявитися, що, здобувши криваву перемогу на фронтах війни з рускомірськими язичниками, ми водночас проґавили другий фронт і втратили країну як територію християнської цивілізації, а наших дітей украли окультні неомарксистські ідеології…  

Ми, християни України, маємо міцно стояти у «духовному проломі» за наш народ та нашу землю — за Божу справедливість, Божий мир і Божий порядок.    

Псалом 33

10 Господь нищить змови народів, відкидає злі задуми людей, [розбиває змови князів].

11 Рада ж Господня стоїть вічно, і думки серця Його — з роду в рід.

16 Не захистить царя велике військо його, і велетня не спасе велика сила його.

17 Ненадійний кінь для спасіння, не спасе він великою силою своєю.

18 Бо ось очі Господні на тих, що бояться Його, і на тих, що надіються на милість Його.  

Нашою надією і силою нехай буде Господь Бог!  

А Давид відповів філістимлянинові: «Ти йдеш на мене з мечем і довгим списом і коротким.

Я ж іду на тебе в ім’я Господа Воїнств, Бога ізраїльських лав, Якого ти зневажив. І все це зібрання взнає, що не мечем і списом Господь дає перемогу, що війна Йому належить і що Він вас видав нам у руки».

(1 Сам 17, 45.47)

Тому закликаємо всіх християн до духовного бою!    

В чому суть молитви «Єрихон»?

Історія завоювання Ізраїльським народом Єрихона описана у книзі Ісуса Навина (5, 13-15; 6, 1‑20).

Господь сам вказав Вибраному народу на спосіб зруйнувати Єрихонський мур та знищити всю цю твердиню.

7 днів вони мали обходити Єрихон із ковчегом завіту.

Ми 7 днів будемо молитись Розарій — будемо просити про заступництво Пресвятої Діви Марії, новозавітного Ковчегу Завіту.

7 днів вони обходили місто у мовчанні.

Лиш на сьомий день за закликом Ісусу Навина «закричав народ, і засурмили в сурми. І сталося, як народ почув голос сурми, і закричав народ гучним криком, то впав мур на своєму місці, а народ увійшов до міста, кожен перед себе. І здобули вони те місто».

Тому заохочуємо взяти піст на ці дні тих, хто може це зробити.  

А також заохочуємо славити Бога у 7-й день:

«закричав народ, і засурмили в сурми» — заохочуємо до молитви прославлення Бога.  

Відвойовуймо Україну з Господом, за заступництвом Приснодіви Марії — всі РАЗОМ !!!

«Молитовний Щит» Християнської служби порятунку

Як молитися Розарій?

Джерело