Події з 1 по 11 липня

Християнський Миротворчий Корпус

1 липня

Зустрілися з сенатором-республіканцем від штату Небраска Том Брюером. Говорили про реалії  російсько-української війни та місію християн на шляху служіння країні і нації у цю буремні для всього світу часи.

3 липня

Зустрічі з вимушеними переселенцями. Трохи родинного тепла далеко від втраченого дому.

4 липня

В дуже гарній і позитивній атмосфері відбулася зустріч з підрозділом Корпус Миротворців ХСП- Вінниця. Простір Надії., головна діяльність якого – служіння дітям-переселенцям. Домовилися про співпрацю. В часі зустрічі, наш капелан новим Миротворцям вручив посвідчення Миротворця. Також була екскурсія Меморіал мучеників за віру в Україні ХХ ст. у Тиврові. Маємо надію на конструктивну співпрацю на Славу Божу і для перемоги України🇺🇦 Щиро дякуємо голові підрозділу Вікторії за можливість.
Служимо, віримо, перемагаймо!

Возможно, это изображение 10 человек и люди стоят
Возможно, это изображение 10 человек и люди стоят

5 липня

Четверта зустріч в рамках програми Емоційний SOS.

 Креативність.Сьогодні давали волю уяві, стимулювали формування нових, неочікуваних образів. Дітки начались відкриватись новому і незвичному. Пізнавали свої таланти і здібності. Група стає згуртованішою та уважнішою

Возможно, это изображение 7 человек, ребенок, люди сидят, люди стоят и в помещении

7 липня

Миротворці із Черкас повернулися з чергової гуманітарної місії у зоні бойових дій. Все пройшло по Божому Плану!

Возможно, это изображение 2 человека и на открытом воздухе

7 липня

Десь в Донецькій області

Возможно, это изображение 10 человек, ребенок, люди стоят и на открытом воздухе


8 липня

Довгоочікувана зустріч у гостинній Вінниці з ключовим військовим психологом Корпусу Військових Капеланів Нелею Куцак і лідером місцевої команди миротворців “Простір Надії” Вікторією Андрущишиною. Слава Богу за вас, сестри. Для нас честь бути причетними до спільного з вами служіння.

Возможно, это изображение 4 человека, люди стоят и в помещении

9 липня

Історичний момент в історії ХСП у Тиврові!

Ні, це історичний момент в житті Тиврова! Відбулася зустріч Корпусу Миротворців ХСП Тиврів з  співзасновником і програмним координатором ХСП, членом Ради Об’єднання католицьких спільнот – Андрієм Оленчиком, відповідальним за Корпус Миротворців – паном Олександром, та представником київського оперативного загону – паном Віктором. Чому зустріч історична? Бо саме сьогодні і саме у Тиврові народжується Всеукраїнський Корпус Миротворці ХСП, як окремий підрозділ, що має свою мережу. Визначали виклики, обговорювали реагування на них, створювали концепцію розвитку та покрокові подальші дії з вірою у серці і служінням Богу.Бог провадить! Відкритті до служіння! З миром у серці і до перемоги! Слава Ісусу Христу! Дякуємо Богу

На зображенні може бути: 5 людей та люди стоять
На зображенні може бути: 5 людей, люди сидять та люди стоять

10 липня

Продовжуємо служіння дітям.Знову разом у Вінницько-Хутірський старостинський округ. с. Щітки та с.Писарівка.Дякуємо усім добродіям за допомогу і матеріальну та духовну підтримку.Дякуємо Онофрійчук Володимир за фінансову підтримку; дякуємо п. Антоніні ( Вінниця) за солодощі; дякуємо РМ Карітас-Спес-Вінниця за продуктові набори.

Возможно, это изображение 7 человек, ребенок, люди стоят, воздушный шарик и в помещении
Возможно, это изображение 8 человек, люди стоят, конфета и в помещении

11 липня

Черкаські миротворці знову долають фронтові дороги. Все заради Перемоги.

Возможно, это изображение 6 человек, люди стоят и на открытом воздухе

Корпус Військових Капеланів

1 липня

Ще одне авто вирушило на фронт…

https://www.facebook.com/crsua/videos/774378293736477

3 липня

На цій війні слово – теж зброя. Якщо це Слово Боже.

Возможно, это изображение 6 человек и люди стоят

3 липня

Не один день,не одну неділю,не один місяць,не один рік на війні. За весь цей час чітко розумієш в кого що болить і хто дійсно переживає та підтримує захистників. Дякую Богові ,що біля мене є ті для кого ця клята війна стала особистою справою!Не планована для мене поїздка,але коли почула що їдуть до хлопців і є вільне місце – я в темі). Як завжди)), спочатку хлопці тебе сканують, потім починають розмовляти, через кілька хвилин намагаються чимось пригостити і навіть трішки засмучуються коли не береш))), а на при кінці,коли час їхати і обіймаєш кожного, в них виступають сльози. Ти зміг торкнутися душі,навіть нічого не робивши примусово для цього, просто був чесний та справжній. А знаєте чому сльози? Це не розпач ,бо вони знають що роблять! Це не слабкість- бо вони міцніші за сталь! Це не відчай- бо для них тільки перемога попереду! Це розуміння того,що їхня тяжка справа для когось безцінна, та її цінують і поважають!!!Вони справжні! Вони міцні! Вони мужні! С такими хлопцями ми обов’язково переможемо !!!Дякую Pawel Gonczaruk ,Yurij Klimko та пані Ольга Шпак  за можливість бути,підтримати та обійняти захистників вільної України!!!

Возможно, это изображение 4 человека, люди стоят и на открытом воздухе

4 липня

Безпечного і плідного служіння, благословенні Божі воїни. Десь там…

Возможно, это изображение дерево, дорога, природа и небо

10 липня

Військовий капелан і його помічник. Пастирська опіка та психологічна підтримка бійцям забезпечені.

Возможно, это изображение 1 человек и собака

10 липня

Тренінг для майбутніх фасилітаторів та капеланів.Кваліфікована допомога військовим та цивільним – опір ворогу.Підключайтесь. Робіть що-небудь.

Возможно, это изображение 6 человек, люди стоят и в помещении

11 липня

Одеський капеланський підрозділ. Готові до дії.

Возможно, это изображение 4 человека, люди стоят и на открытом воздухе

Орден Лицарів Йоана Павла ІІ – Українська Провінція

3 липня

2 липня 2022 року відбувся історичний момент – повернення лицарів до свого Дому і до своєї Матері.  Це велика честь для кожного лицаря, що саме його вибрав Бог і Марія, яка захищає кожного хто присвятить Їй своє життя і все, що з ним пов’язане.  Після Відпустової Месси Лицарі св. Йоана Павла ІІ завірили себе, свої родини і свою Батьківщину Матері Божій Тинянській, покровительці лицарів і селян. ЦІЛИЙ ТВІЙ МАРІЄ! TOTUS TUUS . Дивіз на ціле життя!

3 липня

Підрозділ Армії Христової під командуванням святого Йоана Павла ІІ. Готові до битви духовної і фізичної на Славу Божу і на благо Батьківщини.

Возможно, это изображение 8 человек, люди стоят и на открытом воздухе

Молитовний Щит

6 липня

Парафія Пресвятої Діви Марії Матері Церкви, каплиця отця Піо.

Традиційна щомісячна Свята Меса у намірах Християнської Служби Порятунку. Служителі київської штабної команди молилися за саме служіння і служителів чотирьох просторів ХСП, а також в інтенціях Церкви, Ближніх Духовних Рубежів – України та Дальніх Духовних Рубежів – Світу.

Возможно, это изображение 7 человек, люди стоят и в помещении

7 липня

Пройшов черговий семінар в рамках формації “Гора Пророка”. Підготовка молитовних воїнів триває. Сьогодні як ніколи в історії цього покоління потрібні нові покликання для участі в духовній війні.

Возможно, это изображение 6 человек, цветок и текст

#FrontlineHelp and #ХСП

9 липня

Виїзджаючи на схід, закупили також необхідні ліки, які неможливо купити на лінії фронту. Дякуємо усім партнерам! Разом Переможемо, все буде УКРАЇНА!Слава Ісусу Христу!

Возможно, это изображение медикамент

11 липня

Через майже всі  закриті аптеки, ускладнення до них доїхати, та нестачу ліків і грошей,  завдяки церквам Божим, надали допомогу нужденним на лінії фронту. Слава Богу в Україні!Щиро дякуємо нашим партнерам!

Возможно, это изображение 2 человека и в помещении