Молитва

– Відбулася чергова онлайн-зустріч комітету Міжнародного Молитовного Щита. Завершили процес розпізнання інтенцій ММЩ на січень. Будемо продовжувати духовно воювати за Церкву і Світ.

– Відбувся черговий молитовний штурм в рамках служіння “Праща Давида”. На цей раз духовно воювали за єдність Христової Церкви. Разом у молитві стояли католики, протестанти та месіанські євреї.

Орден Лицарів Йоана Павла ІІ

– 17-19 грудня керівник окремого підрозділу #ХСП Маріуполь-Піонерське разом з молодю приняли участь в реколекціях для рицарів Йоана Павла Великого “БУДЬТЕ СВІДКАМИ МИЛОСЕРДЯ”

З рук єпископа ординарія Кам’янець – Подільської дієцезії Леона Дубравського і з Його благословення отримали

ІІ-ступінь харизмату ЛИЦАР МИЛОСЕРДЯ.

Сутність цієї харизми є участь у лицарських акціях милосердя, а також молебень Коронки до Божого Милосердя.

В суботу 18 грудня 2021року молилися на розарії як винагородження Богу за гріхи абортів.

VIVAT JESUS! TOTUS TUUS!

– Генералом Ордену Лицарів Святого Йоана Павла ІІ достойним братом Кшиштофом Вонсовським прийнято рішення про уведення до складу Генеральної Капітули Ордену співзасновника Християнської Служби Порятунку Андрія Оленчика, який до того моменту виконував обов’язки Командора Ордену у Києво-Житомирській дієцезії РКЦ в Україні. Це перший іноземець, якого увели до складу Генеральної Капітули за функціональною ознакою (до складу ГК на цей момент поряд з польськими братами за лінійною ознакою уже входить один з лідерів Християнського Миротворчого Корпусу ХСП Володимир Корчинський, який представлений там за посадою як Провінціал Української Провінції Ордену). Згідно рішення Генерала Ордену Андрій Оленчик у складі Генеральної Капітули обійматиме позицію Великого Радника з питань Тримор’я (справа побудови духовного союзу християнських народів басейнів Балтійського, Чорного і Адріатичного морів, зокрема, України, Польщі і Литви).

ХСП-Піонерське-Маріуполь

– Напередодні Різдва до ДЦ «Ковчег» завітали отець Анатолій Клак та лицар з Ордену Йоана Павла Великого Олександр Ланін з м. Харків, привезли продукти, сердечно дякуємо за допомогу та молитовну підтримку парафіянам з м. Городок Хмельницька обл, парафії Св. Станіслава , отцям. Мар’янам, парафії с. Бедриківці, парафії св. Франциска, нехай добрий Господь благословить Вас сторицею.

Дякуємо отцю Анатолію за звершення Святої Меси, проголошення Божого Слова.

Вітаємо Вас з Різдвом Христовим!

– День Святого Миколая – особливо очікуване дитяче свято. Адже малеча сповнена мрій, віри в чудо і доброго святого , який обов’язково винагородить за слухняність.

Передріздвяна пора зазвичай для дітей проходить в очікуванні чудес, веселих святкувань, розваг та, звісно ж, подарунків. Тож у цей день, з нагоди гарного дитячого свята завітав до ДЦ “Ковчег св. Миколай. Веселі ігри, змагання , подарунки, солодощі подарували дітям які живуть серед війни, щасливі радісні миті.

Щиро дякуємо за солодкі смаколики о. Mykola Dmytrowycz Luczynskyi, парафії Христа Царя Всесвіту, Сергію з м. Дніпро, Евгений Пруглов, всім хто доєднався до організації та проведення свята .

БОГ Є ЛЮБОВ!

– Цей допис знову про добро. Якого в світі безмежно-неосяжна кількість. І стільки ж людей, які хочуть і творять його.

Стоматологічна клініка ЛИРА м. Дніпро професійний колектив Artem Pohil та його команда які прийняли з відкритими серцями дітей з прифронтової зони с.Піонерське на консультацію, діагностику та лікування зубчиків.

Дякуємо за особливий підхід до кожної дитини, за Вашу сердечність та увагу, це неоціннений дар.

Хай добрий Господь винагородить вам сторицею за відкрите добре серце, допомогу і підтримку тих потребуючих найменших, в який мешкає живий Бог.

І бажаємо Вам всім, дорогі стоматологи-волонтери гарних посмішок від кожного пацієнта.

МИР ТА ДОБРО!

– Незмінна команда Дмитрий Алтухов, Станіслав Замковий, Сергій Бегішев, Сергей Поздняков наші друзі які завжди знаходять час лагодити наш “Ковчег” коли щось несправне. Через перепад напруги ми часто бували без світла, а ваші руки та таланти врегулювали “електронні прилади” змінили все на краще і дах наш не протікає також.

Дякуємо Богу, що у нашого “Ковчегу” є чудові друзі з м. Дніпро.

МИР ТА ДОБРО!

– 16 грудня закінчився 4 денний Євангелізаційний курс ” Нове життя”. Сердечно дякуємо о. Роман Братковський та спільноті ” “Галилея” за час служіння, навчання, молитви.

Бог приготував подарунок для кожного з нас – це Нове життя, нове мислення і дав нам вільний вибір вибирати….

(Втор.30.19-20)

19. життя і смерть появив я перед тобою, благословення й прокляття. Вибирай життя, щоб жити на світі тобі і твоєму потомству,

20 любивши Господа, Бога твого, слухавшись його голосу та прихилившись до нього; в тому бо полягає твоє життя й твоє довголіття, щоб тобі жити на землі, яку Господь, твій Бог, клявся дати твоїм батькам: Авраамові, Ісаакові та Якову.»

БОГ Є ЛЮБОВ!

ХСП-Авдіївка

– Ще кілька родин огорнулися теплом людських почуттів. Ми ніколи не знаємо що і коли торкнеться замученої души. Це немов крапля вони потихеньку б’є каміння, день за днем,рік за роком. Іноді це дійство коротке, але більшість випадків проходять роки поки каміння нарешті поступить своєю міццю. Ніколи не знаєш коли настане день визволення,але такими маленькими кроками іде праця і душі все більше бачать любов Бога у своєму житті!!!

Дякую Світлана Анатоліївна Даценко-Дрижак , Елизавета Доляновская та Helen Amouri за допомогу та підтримку людей у зонах ВІЙНИ! Кожним дотиком допомоги каміння поступається і серця людей повертаються до дому. Дякую Вам за підтримку!!!

Дякую Валентин Розгон , Аліна Ніколаєвська та громаді міста Дунаївці за можливість доїхати до сімей де чекають обіймів.

Дякую друзям Cimic Avdeevka, за те,що завжди поруч

– Майже два роки карантинів унеможливлювали робити справи. Дітсадок у якому ми були не одноразово,приїжджали до дітей з іграми, виставами, допомогою,подарунками,а тут обмеження. За для здоров’я дітей все було тимчасово призупинено поки йшли обмеження,але нарешті ми зустрілися та обійняли один одного! Дякую колективу д/с с.Первомайське за те що про нас не забули і прийняли з посмішками. Дякую дівчата за довіру!

Дякую великій родині зінківщини та її отаману Світлана Анатоліївна Даценко-Дрижак за передані гарні дитячі речі,канцелярію,іграшки для діток. Все гарно укладено і з любов’ю. Дякую Вам за постійну підтримку людей у зоні війни. Страшна буденність за вікном і лише у такі моменти розуміємо, що вони не самотні. Дякую Вам за тепло душі!

Дякую хлопцям Cimic Avdeevka за можливість потрапити до селища та трішки подарувати святкового настрою її мешканцям!

Дякую Валентин Розгон , Аліна Ніколаєвська та добродіям Дунаївців за допомогу з придбанням пального для моєї помічниці!!!

Разом до перемоги!!!

– Велика подяка Світлана Анатоліївна Даценко-Дрижак ,Елизавета Доляновская та Helen Amouri від учнів 5 класу школи ✓1 м.Авдіївки. У цій школі є дуже добра вчителька,для якої кожна дитинка немов своя рідненька. Дякую Богу що познайомилися з нею кілька років назад і до ціх днів підтримаємо добрі стосунки. Дітки самі обирали те що їм сподобалося. Цього разу увесь клас пішов до дому огорнутими у тепло ваших рук та сердечне тепло. Дякую Вам за підтримку та допомогу. Дякую усім помічникам ,що долучилися до цієї доброї справи!!!

Дякую пані Елена Стайловская та пану Дмитру за допомогу у транспортуванні до шкільного закладу!!!

Вона – війна

Спільне капеланське служіння ДУК та ХСП на передній лінії для солдатів і офіцерів 79 одшб, а також місцевому населенню та багатодітним сім’ям в районі ООС під час зимових свят, принесло багато духовних плодів, радості спасіння та проявленої любові Ісуса Христа!

З Божим благословенням:

– 7 солдатів та одна мати багатодітної родини отримали примирення з Небесним Отцем.

– 40 різдвяних наборів (в середньому по 10 кг), 25 кг лимонів та мандаринів, 2 рулони плівки, 50 кг миючих засобів, топори та інші інструменти передані для військових передньої лінії розміщених в н/п Сизе, Станиця Луганська, Болотене, Малинове, Піщане.

– 60 продуктових наборів (по 10 кг кожний), 30 кг мандаринів, 33 дитячих подарунків, 25 кг миючих засобів, найбільш необхідні набори лікарських засобів були безкоштовно надані малозабезпеченим місцевим мешканцям “сірої зони”, багатодітним родинам та дитячим домам сімейного типу.

Всі відвідування військових та цивільних супроводжувалось молитвою, груповими та індивідуальними бесідами, впевненостю в перемозі над духовними та зовнішньоми ворогами нашої держави.

Слава Ісусу Христу

Наближаються Різдвяні Свята і перше з них – Свято Миколая. В Центрі реабілітації військовослужбовців, ветеранів та членів їх родин сьогодні вітали дітей, що вивчають англійську мову, з наступаючим святом. Приємно робити дарунки та бачити щасливі посмішки дітей. Дякуємо настоятелю Сергій Капучіно за цей святковий настрій!

Соціальна платформа

– Отож побачив світ навчальний посібник Генрі Нувена і Натана Болла “Духовність фандрайзингу”.

Посібник покликаний озброїти християн знаннями, необхідними для залучення ресурсів для здійснення церквами соціальної роботи, а через це для проповідування Христового Євангелія і явлення світу Божої Любові.

Дякуємо Денису Горенькову за привілей бути причетними до цієї благословенної справи.

– Сьогодні у програмі Молитовний Щит Ілля Вітченко — голова правління Фонду розвитку християнського лідерства, адміністратор Християнської Відкритої Академії.

– Курс психологічної підготовки групи служителів, які працюють з ветеранами російсько-української війни та їх родинами, успішно завершено семінаром-практикою. Цьому семінару передували три навчальних модулі, які відбулися дистанційно через зум. Курс проводила військовий психолог ХСП Неля Куцак. Приступаємо до наступних курсів в рамках навчального циклу нашої Капеланської Школи.