Актор, котрий зіграв роль Ісуса у фільмі «Страсті Христові», нещодавно говорив про те, що християни повинні боротись із секулярними екстремістами, «це війна, яку ми повинні пройти і виграти».

«Ще ніхто не отримав перемогу, їдучи верхи на неправдивій моральній банальності. Ми повинні відверто говорити правду», – зазначив він в інтерв’ю для «My Faith Votes».

За словами актора, за всю свою історію Божий народ пережив багато рабства і терпінь, а ми недооцінюємо наскільки нам повезло жити в суспільстві, де існує релігійна свобода, хоча зараз для неї існує велика загроза.

«Ви жалітимете про те, що знали що таке демократія. Християнський спосіб життя скоро зникне», – сказав Джим Кевізел. – «Буде велике, масове переслідування».

Актор наголосив, що в той час, як Біблія описує вбивства дітей, які проводив фараон з метою знищити Мойсея, а також вбивство немовлят з метою знищити Ісуса, ми через легалізовані аборти «вбиваємо на безпрецедентному рівні».

Він уточнив, що в Нью-Йорку і Вірджинії матері цілком законно можуть вбивати своїх дітей одразу після народження.«Це люциферично», – зазначив він.

Актор також пригадав промову Рональда Рейгана від 1964 року „Rendezvous with Destiny”, частина якої описує баталії, які зараз тривають і учасниками яких ми є, – два зла наших часів: аборти і придушення релігійної свободи. «Пані і панове, ми не можемо більше купувати нашу безпеку «єдиного народу під єдиними Богом», нашу свободу в Христі нашому Спасителеві від загроз сатани», – повторив актор за Рейганом.

«Ви і я добре знаємо і не віримо, що життя таке дороге, а мир такий солодкий, щоб купувати їх ціною ланцюгів і неволі. Якщо ніщо в житті не вартує того, щоб за нього вмерти, коли це почалось – перед обличчям ворога? Чи Мойсей мав би сказати народу Ізраїля, щоб жив в неволі під владою фараона? Чи Христос мав відмовитись від хреста?» – запитав він риторично.

«Американці, ми з вами маємо зустріч з долею», – сказав Кевізел, цитуючи колишнього президента США. – «Ми або збережемо для наших дітей останню найкращу надію людини на землі, або приречемо їх на останній крок в тисячоліття темряви», наводить слова актора lifesitenews.com.

Джерело: Католицький оглядач