Візіонерка Маріанна де Хесус Торес народилася в Іспанії в 1563 році. У 1577 році вона покинула Іспанію зі своєю тіткою, матір’ю Марією де Хесус Табоадою та чотирма іншими монахинями, щоб заснувати монастир у столиці Еквадору. З часом Маріанна стає настоятелькою монастиря. Тоді Матір Божа з’явилася їй вперше.

Бачення осквернення таїнств

20 січня 1610 року Божа Матір знову з’явилася до Маріанни і сказала:

«Знай, що з кінця ХІХ, а особливо у ХХ столітті, вибухне світ і настане повне зіпсуття  моралі, бо сатана буде правити майже повністю через масонські секти. Щоб досягти цього, вони зосереджуватимуться особливо на дітях. Горе дітям у ті часи! Будуть знецінюватися таїнства хрещення та миропомазання. Використовуючи людей, наділених владою, диявол спробує знищити таїнство сповіді. Те саме відбудеться і зі Святим Причастям. На жаль! Як мені сумно, що я мушу відкрити вам стільки страшних святотатств – як публічних, так і таємних – здійснених через профанацію Святої Євхаристії! У ці часи вороги Христа, підбадьорені дияволом, викрадатимуть освячені гостії з храмів, щоби осквернити Євхаристію. Мій Святий Син буде кинутим на землю і топтаним нечистими ногами “. Буде ігнороване таїнство останнього помазання, щоб багато душ були позбавлені затишку і прихильності у вирішальний момент смерті.

Таїнство шлюбу, що символізує стосунки Христа зі своєю церквою, стане об’єктом нападів і осквернення в найсуворішому сенсі цього слова. Масонство, яке буде тоді правити, принесе несправедливі закони, щоб знищити це таїнство, і таким чином заспокоїти кожного, хто знаходиться у стані гріха, і збільшить кількість дітей, народжених у незаконних стосунках, не включених до Церкви.

Християнський дух швидко впаде, дорогоцінне світло Віри згасне настільки, що відбудеться майже повне знищення моралі. Наслідками світської освіти буде серед іншого дефіцит священицьких і релігійних покликань.

Таїнство священства буде висміюватися, докорятись і зневажатись. Диявол буде всіляко переслідувати управителів Господа. Він буде діяти з жорстокою і тонкою хитрістю, відводячи їх від духу покликання і спокушаючи багатьох. Ці розпусні священики, які стануть згіршенням християнського народу, розпалять ненависть слабких християн та людей світу проти Римо-Католицької Апостольської Церкви. Цей очевидний тріумф сатани принесе великі страждання добрим пастирям Церкви.

Крім того, у ті нещасні часи відбуватиметься некерований потік нечистоти, який, підштовхуючи решти людей до гріха, приверне незліченні безрозсудливі душі до вічного прокляття. Ви не знайдете невинність у дітей чи скромність у жінок. У ті моменти найбільшої потреби Церкви ті, хто повинен говорити, будуть мовчати!».

Основне одкровення: згасне вічне світло 

Мати Маріанна провела решту свого життя, жертвуючи за світ у ХХ столітті, як просила Свята Матір.

Найважливіше одкровення у сестри Маріанни було вранці 2 лютого 1634 р., коли під час молитви перед Пречистим Таїнством, раптово згасла лампа перед вівтарем. Коли сестра Маріанна знову спробувала запалити її,  Діва Марія з’явилася до неї і сказала:

«Підготуйте свою душу, щоб все більше і більше очищених могли прийти до повноти радості вашого Господа. О, якби смертні, особливо благочестиві душі, знали, що таке небо, яке воно – Боже Царство, як по-іншому вони би жили, ніколи не відмовлялися від жертв благочестя, щоб мати Небо.

Згасання монастирської лампи, яке ти бачила, має багато значень:

По-перше, наприкінці ХІХ ст. І протягом більшої частини ХХ століття дорогоцінне світло віри згасне в душах через майже повне зіпсуття моралі. У цей період відбудуться великі фізичні та моральні катастрофи, державні та приватні. Невелика група людей, які зберігають скарб віри та чесноти, переживатимуть жорстокі та невимовні страждання та тривале мучеництво. Щоб звільнити людей від рабства цих єресей, тим, кого Мій Святий Син покликав, потрібна велика сила волі, наполегливість, мужність і довіра до Бога.

Настане час, коли все здасться втраченим і всі зусилля будуть марними; це потрібно, щоби віра праведних була випробувана, і прийде щасливий початок цілковитого відродження.

По-друге, скільки справжніх покликань буде втрачено неправильною формацією та відсутністю духовного спрямування!

Третій знак, коли лямпа згасла – це атмосфера тих часів, наповнена духом нечистоти, як огидна повінь, що затоплює вулиці, площі та громадські місця, настільки, що в світі вже майже не буде діви душі.

Четвертий знак полягає в тому, що після проникнення в усі суспільні верстви масонські секти будуть дуже хитрі в поширенні своєї отрути в сім’ях, перш за все, щоб зіпсувати дітей. У ці нещасні часи зло вдарить по дитячій невинності, і таким чином священство буде марно витрачене. Вже тоді будуть релігійні конгрегації, які підтримують Церкву, і святі священики – приховані і прекрасні душі, які працюватимуть з енергією та самовідданим захопленням для порятунку душ. Нечестиві будуть вести жорстоку війну проти них, наклепуючи, ображаючи, переслідуючи їх, намагаючись відмовити їх виконувати свій обов’язок. Але вони не втечуть, не зламаються і зіткнуться з усім цим у дусі смирення і жертовності, в якому вони будуть озброєні силою нескінченних заслуг Мого Святого Сина. Скільки Церква постраждає в ту темну ніч! Багато хто втратить Божий дух, піддаючи свою душу великій небезпеці.

Моліться щиро, невтомно, плачте гіркими сльозами, таємно благаючи нашого Небесного Отця, що з любові до Євхаристійного Серця мого Святого Сина, за Його Прецінну Кров, щоби Він змилувався над Його слугами і поклав край цим страшним часам. Тоді Господь відправить Свого святого до Церкви, який відновить дух священиків.

Цей улюблений син, якого Ми з Божественним Сином оточимо особливою любов’ю і наповнимо багатьма ласками: смиренням серця, підпорядкуванням Божим натхненням, силою, щоб він міг захищати права Церкви. Ми подаруємо йому ніжне і співчутливе серце, яке буде відкрите великим і малим, зважаючи на самого нещасного, який попросить у нього світла і поради у своїх сумнівах і труднощах.

До приходу цього святого і батька багато сердець, відданих Богові в священстві,  багато занепаде у зневірі. Всі види злочинів будуть вчинені, включаючи всі види покарань: чума, голод, внутрішні та зовнішні соціальні конфлікти, відступництво, буде втрачено багато душ. Вибухне жахлива війна. Ця ніч буде настільки жахливою, що люди подумають, що зло перемогло.

Тоді настане Моя година: я зневажу проклятого сатану, витну його під ноги і кину в пекельну прірву. Таким чином Церква і ця країна, нарешті, будуть звільнені від своєї жорстокої тиранії.

П’ята причина, чому світильник у монастирі згас, полягає в тому, що впливові люди з байдужістю будуть дивитись на пригноблену Церкву, переслідувану чесноту та торжествуючого сатану, не використовуючи Божий вплив для боротьби зі злом чи відновлення віри. І тому люди поступово стануть байдужими до Божих вимог, приймуть дух зла і дозволять собі всілякі залежності та гріхи.

Дорога моя доне, якби тобі довелося жити в ці страшні часи, ти б померла від болю, побачивши, що те, що я тобі відкрила, відбувається. Однак любов мого Святого Сина і моя до цієї землі настільки велика, що ми хочемо, щоб твої жертви і добрі справи сприяли скороченню тривалості цієї страшної катастрофи відтепер».

Одкровення Пресвятого Серця Ісуса про кризу в Церкві

В останні десять місяців життя матері Маріанни, яка все більше хворіла і страждала, Богоматір кілька разів з’являлася до неї. Мати Маріанна була зразком для всієї громади, вона жертвувала всі свої муки в ім’я Церкви, особливо в ХХ столітті. Одного разу вона отримала благодать із видінням Найсвятішого Серця Ісуса, оточеного маленькими пронизливими шипами, які жорстоко ранять Його. Ісус пояснив їй значення цих шипів: “Терни означають тяжкі і престольні гріхи моїх священиків і ченців. Саме їхня невдячність і байдужість так жорстоко шкодить Моєму Серцю.

Бувають випадки, коли наука [Моя] буде широко відома вченим і неосвіченим. Буде написано багато книг на релігійну тематику, але душі не будуть практикувати ці вчення і чесноти, і святі будуть рідкісними.

Тому мої священики та богопосвячені будуть абсолютно байдужими. Їхня холодність гасить вогонь Божої любові, ранячи таким чином Моє любляче серце цими маленькими шипами, які ти бачиш. …

Знайте також, що Божественна справедливість пошле страшні покарання на цілі народи не лише за гріхи простих людей, але й особливо за гріхи священиків та релігійних – адже останні покликані, удосконалюючи свій стан, стати сіллю землі, господарями правди, стримуючи Божий гнів. Відмовившись від своєї довіреної Богом місії, вони принижують себе настільки, що в очах Бога збільшують суворість покарання”.

Останнє явлення Богоматері добрих подій

Свята Матір востаннє з’явилася до Маріанни 8 грудня 1634 року, оголосивши про її близьку смерть. Вона повторила важливість сповіді та Святого Причастя, а також важку відповідальність священиків. Вона передбачала, що різні події відбудуться у ХІХ столітті. Вона також розповіла про роль монастирів, в яких зберігаються чистота та умиротворення: “Вони очистять атмосферу, забруднену тими, хто потурає найбільшим гріхам і пристрастям”. На прохання матері Маріанни про те, щоб її ім’я залишилося невідомим, Богоматір відповіла, що лише після трьох століть таємничого мовчання ці відкриття та її ім’я будуть знову відкриті. 

16 січня 1635 року мати Маріанна померла після отримання останніх таїнств. У 1906 р. Під час оновлення монастиря було відкрито скриньку, в якій було знайдено її нетлінне тіло.

За матеріалами сайту Родина