Молитва

– Чергова щомісячна Свята Меса для служителів ХСП. Молилися в інтенціях Християнської Служби Порятунку на вересень – внутрішніх, національних і міжнародних. Особливе пастирське благословіння на подальше служіння отримали десять членів Ради ХСП. Отож духовно воюємо далі…

– Разом з нашими союзниками з Європейської Мережі Спільнот (ENC) готуємося до запуску Міжнародного Молитовного Щита. Будемо духовно воювати за Церкву і Світ. Стартуємо уже в жовтні.

– Традиційна російськомовна Свята Меса в інтенціях нашого Молитовного Щита з Пакутувенай. Просимо доєднуватися до міжнародної молитви за Церкву і Світ.

– Відбулася чергова зустріч в рамках служіння Небесний Єрусалим. Продовжуємо торувати шлях розпізнання та усвідомлення ролі Церкви у служінні єврейському народу та Ізраїлю. Згодом по цьому шляху пройдуть тисячі місіонерів, покликаних до цієї справи Єшуа..

– Стартував формаційний курс “Гора Пророка – 2”. Десятки духовних воїнів розпочали під’йом на нову гірську вершину на шляху до свого служіння. Готується духовний спецназ. Попереду стільки справ на Славу Божу.

– Перша субота вересня. Традиційний Чоловічий Розарій на бульварі Перова. Молилися за Церкву, Україну і родини. Особливим чином духовно заступалися за Київ, де 19 вересня планують провести головний гей-парад в рамках так званого “прайд-місяця”

– Відбулося традиційне щомісячне пряме включення з України в рамках міжнаціонального молитовного марафону, який проводить Міжнародне Християнське Посольство в Єрусалимі (ICAJ). Як завжди поряд молилися месіанські євреї, протестанти і католики. Разом духовно вюювали за Церкву, Україну та Ізраїль. За пробудження. За єдність. За готовність до апостольської дії.

– Стартувала тривала формація для духовних воїнів, яку проводить британський служитель Домінік МакДермот. Готуємо армію Молитовного Щита для участі в духовних битвах за Церкву, Україну і Світ.

– 13 число. Розарійне Повстання.

Традиційна молитва за Церкву і Україну. Один із підрозділів Христової Армії, який стояв на духовному полі бою у цей вечір. У нерозривній єдності з десятками таких самих осередків духовного супротиву у різних куточках країни.

– 23 вересня в Санктуарії св. Піо у Київі (бул. Перова 1Б) відбулася урочиста Свята Меса з вшануванням реліквії святого Піо за участю Провінційного Міністра Краківської Провінції та дефініторів.

VIVAT JEZUS! TOTUS TUUS!

Капелани

– Військові капелани. Марафон святкування 30-ої річниці Незалежності України. Київ-Вінниця-Авдіївка…

– 20 вересня утворено київський підрозділ ГО ” Асоціація капеланів в охороні здоров’я України”. Секретарем підрозділу обрано капелана нашого Корпусу Андрія Меркулова (КЕМО). З Богом, брати!

– Зустріч Корпусу Військових Капеланів ХСП у Києві

14 серпня в м. Києві в домі о. Піо (штаб ХСП) відбулася робоча зустріч Корпусу Військових Капеланів. У зустрічі взяли участь 17 осіб, які належать до різних християнських визнань та незважаючи на це разом співпрацюють у справі служіння військовим та цивільному населенню на сході України, де відбувається російсько-українська війна проголошуючи Ісуса Христа. Представниками на зустрічі від Римсько-католицької Церкви (крім організаторів) були о. Микола Лучинський та о. Вадим Дорош ОМІ. Важливо підкреслити, що Корпус Військових Капеланів при ХСП в Україні також і в мирній частині нашої батьківщини займаються служіннями пов’язаним із ветеранами та їхніми родинами чи релігійно-патріотичним вихованням дітей та молоді. Зустріч тривала з 10 години ранку до 18 год вечора. В часі зустрічі було представлено завдання корпусу, розглядалися питання координації та співпраці була спільна молитва. На завершення були прийняті конкретні рішення для подальшої праці корпусу на найблищий рік. Дякуємо Богові за прекрасну та конструктивну зустріч та молимося за мир в нашій Батьківщині.

фазел манан разом з Анатолієм Пономаревим

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!!!

Ми з побратимами загиблого воїна світла, морського піхотинця 36 ОБрМП Старостіна Михайла Григоровича , який загинув 29 жовтня 2020-го року, їздили до могили та провідали стареньку маму героя ( в село Новорайск, Бериславський район). Біля могили встановили прапор, військовий капелан Пономарьов А. М. помолився разом з побратимами та мамою Михайла.

Пам’ятаємо… Любимо… Шануємо…

За Божий Порядок

– Молитовний марафон “За Божий Порядок”. Фінальний етап у прямому ефірі Радіо Марія.

Разом моляться Лицарі Святого Йоана Павла ІІ і волонтери РМ. Стартуємо одночасно з тим, як у свій шлях по вулицях столиці рушають колони гей-параду. Віримо, що духовна артилерія відпрацювала відмінно – всі залпи лягли в ціль.

Ні, сьогодні не буде тріумфу содомського гріха на нашій землі.

Igor Plohoy разом з Anatolii Bezuglyi 

19 вересня о 15:28  · 

Дякую всім за участь!

Ми зробили те, що змогли, далі сподіваємося на Боже втручання!!!

– Нічна молитва в парку Шевченка. Через кілька годин по вулицях поряд проходитиме гей-парад. Ставили духовні заслони проти скверни содомського гріха.

– Парафія Пресвятої Діви Марії Матері Церкви у Києві. Йде молитва тезе, приурочена завтрашньому гей-параду, який ЛГБТ-лобісти планують провести на вулицях столиці. Сорок католиків спільно стоять у духовному проломі.

За Божий Мир у житті держави і нації. За Божий Захист від осквернення землі і прокляття народу внаслідок содомського шабашу. За уникнення проявів насилля і ненависті щодо людей, які страждають від гріха, та їх покаяння і торжество Божого Порядку у їх життях.

Молитву ведуть Гладіатори Життя, служителі християнського пролайф-руху при ХСП.

– Тригодинна ударна молитва “Праща Давида” у парафії Пресвятої Діви Марії Матері Церкви РКЦ. Двадцять посвячених молитовників – левітів і ходатаїв, в особливий спосіб штурмували духовні твердині, пов’язані з проведенням у Києві 19 вересня центрального гей-параду. Молитва стартувала о 14:00 18 вересня – одночасно з початком акції просімейних активістів у парку Шевченка, планується, що тут акція триватиме добу до 14:00 19 вересня. Таким чином з Пращі Давида розпочався фінальний духовний штурм в рамках оголошеного Молитовним Щитом ХСП тижневого молитовного марафону “За Божий Порядок”.

Доєднуйтеся, брати і сестри. У ці години на духовному полі бою важливий кожний воїн.

– Відбувся черговий гей-парад – на цей раз у Харкові. Хоча і малим числом, але християни все ж духовно протистояли цьому содомському шабашу.

Отож хай станеться по Слову Божому: “І сказав Авраам: Хай не гніває це мого Господа, і нехай я скажу тільки разу цього: Може хоч десять там знайдеться? А Господь відказав: Не знищу й ради десятьох!” (Буття 18:32).

А рівно через тиждень 19 вересня збоченці крокуватимуть по вулицях столиці.

Виходь і стань у духовному проломі за країну і народ!

– 28 серпня 2021 року. Одеса. Християнський Фронт. Молитовна варта за захист суспільства проти пропаганди гомосексуалізму. В цей день в Одесі заплановане проведення так званого “гей-параду”…

Центр реабілітації

– З радістю ділимося чудовою новиною.Ще одна вікова група дітей додається з 9 до 12 років. В Центрі реабілітації військовослужбовців, ветеранів та членів їх родин на Перова, 1Б розпочалися заняття з англійської мови для дітей у вигляді цікавих майстер класів. Групи віком 9-12 років займатимуться у вівторок о 19.00 та суботу о 14.00. Групи віком 7-8 років займатимуться по середах о 19.00 та суботах о 12.00. Це чудова нагода для дітей сумістити вивчення англійської мови з практичними творчими заняттями. Також по суботах поки діти займаються, а батьки чекають , можливі заняття з психологом по бажанню батьків. Заняття групові або індивідуальні консультації за потребою. Нагадуємо, що місце проведення – бул. Перова, 1Б. Для формування необхідно зареєструватися за посиланням:

Чекаємо на Вас!https://docs.google.com/…/1-0sErb9kSwINYVgr8hNaxJ2…/edit

– “Центр реабілітації ветеранів, військовослужбовців та членів їх родин” мав чудову нагоду вітати в стінах Будинку Отця Піо на Перова, 1б паломництво 43 байкерів з Польщі. Ця подія вже стала традицією. Байкери прямують до селища Катинь, де в 1940 році відбулися масові вбивства польських громадян. Свій паломницький шлях байкери присвячують світлій пам’яті загиблих співвітчизників. Недаремно вони кожного року зупиняються у нас, адже ми теж знаємо, що таке біль втрати рідних та близьких у війні.

ХСП-Маріуполь-Піонерське

– Світ тримається на небайдужих, чуйних людях, завжди готових допомогти і надати підтримку.

Дякуємо отцю Mykola Dmytrowycz Luczynskyi парафії Христа Царя Всесвіту м. Хмельницький, БФ ” Мир та Добро” м. Деражня, отцю Aleksander Anatolijovycz парафії Пресвятого Серця Ісуса с. Маниківці за молитви, підтримку. Ваша допомога надзвичайно цінна і ніколи не буде забута.

– Недільна Свята Меса.

Велике діло Бог вчинив над нами. Пс 126(125).

5 років служіння Богу і людям на Сході принесли свої плоди.

Служителі які в цей час навчалися і були великою допомогою для нас у служінні, це чудова команда яка готова нести Добру Новину світу. Вітаємо сім’ю Евгений Пруглов Елена Пруглова, Данил Пруглов, та вихованців дитячого центру “Ковчег” Галина Бойко, Олексій Давиденко які були прийняті до Миротворчого Корпусу ХСП Маріуполь- Піонерське.

Дякуємо Богу за відкриті серця відданих Йому людей які хочуть служити, помножувати добрі справи.

Щиро дякуємо священику брату капуцину Леоніду Кушнірук за звершення Святої Меси.

БОГ Є ЛЮБОВ!

– Наш суботній день закінчився Святою Месою.

Та початком молодіжних зустрічей в день спомину Станіслава Костки (1550-1568), покровителя Польщі, католицької молоді та міністрантів. Отримали благословіння від священика бр. Леоніда Кушнірука, слово настанови від Володимира. Також шляхом голосування, було вибрано лідера молодіжної спільноти, ним став Данил Пруглов. Благослови Господи, укріпи нашу молодь.

БОГ Є ЛЮБОВ!

– Сердечно дякуємо нашим друзям з м. Дніпра, команді Дмитрий Алтухов, Станіслав Замковий, Сергій Бегішев за демонтаж даху.

Дякуємо за вашу жертовність, між всіма справами Ви знаходите час , щоб приїхати і допомогти. Нехай добрий Господь благословить Вас та ваші родини.

МИР ТА ДОБРО!

– У суботу з дітьми висаджували квіти та дерева навколо дитячого центру “Ковчег”.

Сердечно дякуємо сестрі монахині Ларісі та отцю Zbigniew Beskur з м. Нікополь за гостинність та прекрасні квіти які в наступний рік будить прикрашати центр.

БОГ Є ЛЮБОВ!

– Нещодавно молодь з дитячого центру “Ковчег” пройшли навчання у м. Житомир на конференції АСЕТ

Це новий етап, нові знання, нові ідеї.

Дякуємо організаторам за прекрасну організацію занять, доброзичливість, нові знання та можливості.

МИР ТА ДОБРО!

#CaritasSpesUa; #карітас_це_любов; #розвиваємо_громади; #громади_карітас_спес; #мураха_карітас_спес

Щиро дякуємо команді Caritas-Spes Ukraine отцю Petro Zharkovsky, Тетяна Калініченко, Алена Шевчук, Інна Канюказа, Ганна Скитьова за запрошення та участь у Проєктному хакатоні у Caritas-Spes Yablunytsya який відбувся 8-11 вересня.

Чудова атмосфера, цікаві та креативні тренери, дякуємо за прекрасну організацію занять, доброзичливість, нові знання та можливості.

МИР ТА ДОБРО!

– Домашні біблійні зустрічі.

Бо слово – живе й діяльне, і гостріше від усякого двосічного меча: воно проходить аж до розділу душі й духа, суглобів та костяного мозку, і розрізняє чуття та думки серця. (Євр. 4:12)

– Благословенні!

Щиро вітаємо з Днем знань — справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності.

Божого благословіння Вам, мудрості, радості та любові.

– З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНО!!!

Боже, я молюсь за Україну,

Боже, молю Тебе за людей.

Ти їх прости, Ти їх спаси і милість Свою нам яви.

Боже, я знаю, що Ти будеш з нами в храмі Твоєму під небесами.

Радість і мир Ти дарував, життя за людей віддав,

В Книгу Життя нас записав!

– На жаль покрівля водоочисної і другого поверху вийшла з ладу. Часті дощі, вітри зробили свою природну справу: почала протікати стеля в кімнаті дуже зіпсувалися житлові умови.

Минулого тижня наші друзі з м. Дніпра, команда Дмитрий Алтухов, Станіслав Замковий, Сергій Бегішев полагодили нам покрівлю. Сердечно дякуємо Богу за Вас, дякуємо Вам що завжди готові прийти на допомогу.

МИР ТА ДОБРО!

– Щиро дякуємо міському голові Ковпаку Андрію Миколайовичу з м. Деражня за солодкі подарунки для дітей дитячого центру “Ковчег”. Нехай добрий Господь благословить вас сторицею.

Дякуємо Богу за чудову зустріч з Маріанна Сенчук, Таня Моисеева, Борис Пушкель.

МИР ТА ДОБРО!

ХСП-Мар’їнка

– Відбулося!!! Тепер і наш «коник» придбав «українське громадянство»!!!

Спасибі всім, хто допомагав нам у цьому!!!

Всім, хто підтримував молитовно і фінансово!!!

ХАЙ ЛЮБЛЯЧИЙ ГОСПОДЬ БЛАГОСЛОВИТ ВАС !!!

Хочемо особливо подякувати Mykola Dmytrowycz Luczynskyi, Beni Pashaa, Андрій Оленчик, Маріанна Сенчук і всім, всім, всім!!!

А за останніх два дні, мені здається ми дістали всіх .

Бонусом всього було те, що ми нарешті побували в гостях у о.Миколи, відвідали музей Російсько-Української війни і відчули Хмельницьку гостинність.

А ще, як завжди дорога була з пригодами і наша подяка хлопцям з шиномонтажу в м.Любар. Ви молодці!!!

ХСП-Старобільськ (Церковь “Христианская надежда” Старобельск)

– Благословение для нуждающихся людей продуктами питания и средствами передвижения. Слава Богу!

Гладіатори життя

Дякуємо усім учасникам конференції Наука за життя і особливо лекторці Ярославі за чудове навчання.

– Перша коротка промо-лекція з пролайфа (захисту ненародженого життя) у костелі святого Олександра. Говорять Гладіатори Життя. Слухають одиниці. Воістину сказано: жнива великі, а робітників мало..

– У парафії Пресвятої Діви Марії Матері Церкви у Києві служителі руху “Гладіатори Життя” провели першу пілотну лекцію по пролайфу (передбачає короткий стстемний виклад основних питань захисту ненародженого життя, триває орієнтовно 15 хвилин). Такі лекції після апробації всім зацікавленим буде запропоновано викладати у своїх парафіях, спільнотах і церковних середовищах.

Нагадаємо, що з 25.09 Гладіатори розпосинають поглиблену формацію християнських пролайф-активістів. Доєднуйтеся

Соціальне служіння

– Гість програми Musa sapientum на Радіо Марія – Руслан Кухарчук, координатор громадянського руху “Всі разом!”. Говоримо про нові ЛГБТ-загрози.

“Звертаюсь до віруючих! Вірте навіть не ЗМІ, а здебільшого тим християнам, що бачать все на власні очі. Я бачив що відбувалося в Одесі (мова про ЛГБТ-прайд у якому було затримано понад 70 юнаків, які були проти проведення подібного заходу. – Авт.) там була мирна протестна акція, ніяких нападів на ЛГБТ-активістів – не було!” – зазначив Руслан Кухарчук.

– У передачі Modus Vivendi на Радіо Марія наша розмова з Ярославом Лукасіком, засновником Християнської відкритої академії на тему “Християнин в суспільній сфері”.

“Наша мета – бути активним християнином і поза церквою! В китайській мові слово “Криза” несе два сенси: одне означення символізує “небезпеку” але інше означає “можливість!” Ми зосередили увагу саме на другому визначенні. Яке паливо несе для сучасного християнина локдаун?” – розповів Ярослав Лукасік.

– Зібралися експерти питання розвитку Ендавменту для громадських та благодійних об’єднань. Тема була складна, але колективний розум окреслив шлях розвитку нового тренду в Україні. Дуже приємно, що Благодійний фонд “Фонд громад “РІДНЯ” долучений як організатор інтелектуальної дискусії. Дякую Юрій Єхануров , Yelena Shirokova , Oksana Tjupa , Анастасія Попсуй ПЕТРО МАКОВСЬКИЙ та Ірина Іванів-Левицька

– Перлини Православного богослов’я. Виклад для Християнської Служби Порятунку

– Самоорганізація вимагає зрілості, відповідальності та самоусвідомлення. В цьому контексті ми, зокрема, маємо вчити людей жити, а не виживати. Вчити брати відповідальність за своє життя, життя своїх родин, життя своїх громад. Вчити вчитися та проявляти ініціативу. Вчити об’єднуватися та взаємодіяти заради спільного блага. Це теж вимагає зміни способу мислення, відкидаючи споживацькі стандарти “успішності” задля плекання духа свідомої солідарності у будуванні національного майбутнього.

Фонд громад “Рідня” та Християнська служба порятунку запровадили спільну програму “Добрий господар” метою якої є набуття необхідного об’єму знань та практичних навиків в громадах для їх подальшого масштабування і відтворення, в результаті яких учасники набувають здатність забезпечувати свої сім`ї продуктами харчування, стають творцями свого майбутнього, своїх родин і громад, здобувають впевненість у собі, віру у добро та людей, стають соціально активними у своїх громадах та готовими безкоштовно передавати здобуті знання і практичний досвід іншим потребуючим і, таким чином, перетворюються у провідників добра та благополуччя.

19 серпня 2021 для представників Долинської громади на Івано-Франківщині проведено ознайомчу зустріч про можливості отримувати додатковий дохід від городництва на власній земельній ділянці.

Василь та Юля, фермерська сім’я з села Вівня на Стрийщині, ділилися своїм досвідом вирощування городини. Окремо було приділено увагу питанню економіки вирощування білої тичної квасолі яськи на присадибній ділянці. Спробували смачні страви з квасолі вміло зготовані Юлією. Закінчилася зустріч підписанням меморандуму про співпрацю Фонду громад “Рідня” з громадськими об’єднаннями Долинщини.

#ФГРідня, #ХСП, #ДобрийГосподар, #СтрийськийЯсь, #Кооперативнаскринька

– Стартував психологічний блок Капеланської Школи ХСП. Проводить військовий психолог Неля Куцак. Вчимося підтримувати військовослужбовців і цивільних в екстремальних умовах.

– Були раді вітати на центральній базі ХСП у Домі Піо отця Миколу Горгулу, настоятеля парафії Святого Юрія Переможця ПЦУ з Краматорська. Віримо, що наші спільні справи на Славу Божу попереду.

– Гість ефіру Радіо Марія пастор протестантської церкви і голова громадської організації«Капеланське служіння війську» Ігор Плохой. Говоримо про сутички, які сталися 28 серпня в Одесі в час різноманітних полярних акцій, як на захист традиційних акцій так і на захист лівих ідеологій.

– Наші на IX Національному Молитовному Сніданку. Прийшли молитися за Україну. І за тих високопосадовців і політиків, які з різних причин доєдналися до заходу.

– Зустріч соціальної команди ХСП з командою Християнської Відкритої Академії на чолі з Ярославом Лукасиком. Говорили про напрями і шляхи спільного служіння у суспільному просторі України. Віримо, що ця зустріч принесе рясні плоди на Славу Божу.

– Гість програми Musa sapientum на Радіо Марія – Ярослава Крешана, адміністратор християнських пабліків, які набрали понад 100 тис. підписників.

“Щоб я порадила християнським паблікам? У вас є певна тема. Наприклад група християнської духовності. Ви ведете статі, чи наприклад маєте групу “Покоління кардинала Любомира Гузара” – до речі, вони мені подобаються, ставлю їх за приклад.Якщо у вас мета – ділитися, дуже добре шукати близькі групи, щоб вони вас репостили”, – підказує фахівець.

– Руслана Мохнюк, адвокат, резидент “Кабінету Експертів Все Разом” –
гостя програми Musa sapientum на Радіо Марія. В програмі проаналізували нюанси українського законодавства щодо гендерної ідеології. Фахівчиння доводить, що є певні тривожні тенденції у бік надання певних привілей прихильникам лівої ідеології.

ЛГБТ спільнота позиціонує себе як рух, який сповідує та просуває відповідну ідеологію. Їхні тези та ідеї викликають суспільний спротив, мають дуже обмежену підтримку зацікавлених груп. В Україні їхня ідеологія намагається закріпитися у законодавстві та підзаконних актах через словосполучення «сексуальна орієнтація та гендерна ідентичність».

– Сердечно дякуємо отцю Роман Братковський, служителям спільноти “Галилея” за курс “Захарій та Єлизавета” для подружніх пар. Дякуємо за духовне збагачення і відновлення сімейних цінностей.

Дякуємо Богу за приємні зустрічі з служителями спільноти Мараната з м. Київ також з служителями з м. Красилів.

Благословенні, дякуємо за приємно проведений час.

МИР ТА ДОБРО!

– Триває підготовка відео-курсу в рамках співпраці Соціо-Місіонерської Школи ХСП і Телебачення віковічного слова EWTN. Соціальне вчення Церкви. Покликання і місія мирян. Професія. Фінанси. Екологія. Здоров’я… Далі буде…

– 1 вересня 2021 року, парафія Пресвятої Діви Марії Матері Церкви РКЦ, Київ. Католицька школа “Назарет” стартувала. Маленьке гірчичне зернятко, з якого з часом Господь зростить велике дерево.

Чим далі, тим більш ставатиме життєво необхідним цілий ліс таких дерев, щоби захистити наших дітей від “гендеру”, “сексуальної освіти”, “абортивного світогляду”, “мови толерантності” та іншої антихристиянської маячні.

Батьки, давайте творити цю Божу Історію разом!

– Спільний проект Християнської Служби Порятунку та Радіо Марія – програма Modus Vivendi – продовжився темою відповідального батьківства. Обговорюємо важливі питання з відомими психологом-психотерапевтом Любомиром Андрусівом.

“Батьку важливо бути відкритим і чесним перед своїми дітьми”, – підкреслює фахівець.

Як набути відповідальність і глибоку свідомість, що таке родина, адже часто чоловіки не є зрілими в питаннях шлюбу, що вже говорити про сім’ю?

“Так, є проблеми. Але з іншого боку є гарні приклади. Ми чуємо частіше негатив. Тому слід замислитись, чого так мало говорять про достойні приклади?” – ставить питання психолог-психотерапевт Любомир Андрусів.

У черговий випуск програми Modus Vivendi на Радіо Марія мова йшла про материнство.

На перший погляд Материнство – це швидше біологічне, ніж соціальне явище, і жінка ще в період вагітності починає відчувати себе матір’ю. Бог дав жінці надзвичайну благодать, – носити дитину у своєму лоні, брати дієву участь у справі творення, даючи своє власне тіло, свою власну кров. Усе її єство задумане задля функції цього покликання – бути матір’ю. Водночас, існує такий феномен як духовне материнство, яке має більш широкий вимір. Про це ми говорили з гостею ефіру, психотерапевткою, сімейною консультанткою, засновницею Школи жіночої ініціації «Аллюр», Уляною Андрусів.