04/10/2021

Гість програми Musa sapientum на Радіо Марія – отець Кшиштоф Червьонка з Ордену Воскресенців та засновник спільноти “Христа Воскреслого Галилеа” у Польщі.

“Пам’ятаю одного старенького чоловіка, який після слів, що Бог його любить, підійшов до мене і запитав: “Чого він раніше цього не чув?” Я відповів, очевидно, що він чув це, але реально лише зараз це досвідчив! Кожен потребує духовного пробудження”, – розповів отець Кшиштоф Червьонка.

07.10.2021#ХристянськаХристиянська служба порятунку

В Центрі реабілітації військовослужбовців, ветеранів та членів їх родин на Перова, 1б вже розпочалися заняття з англійської мови для дітей у вигляді цікавих майстер класів. Це чудова нагода для дітей сумістити вивчення англійської мови з практичними творчими заняттями. Охочі ще мають можливість приєднатися до груп. Бажаючих просимо телефонувати голові організації Богдашевській Людмилі за телефоном 098 826 2221 для запису.Чекаємо на Вас!

08.10.2021.#ХристянськаХристиянська служба порятунку

Департамент соціальної політики КМДАХристиянська служба порятунку

ГО “Християнська Служба порятунку” в Центрі реабілітації військовослужбовців та членів їх родин вже вкотре провели захід для матерів загиблих воїнів АТО. Жінки готували “страву героя”, тобто улюблені страви полеглих синів. Поки готували та ділилися рецептами, згадували своїх дітей і це зігрівало серце присутнім. З матерями героїв працювали психологи. Смачний обід у дружній атмосфері, що може бути краше? Тож ми щиро вдячні за організацію таких чудових заходів!

09 жовтня о 17:00 Відбулась традиційна щомісячна російськомовна Свята Меса з Пакутувенай (Литва) у намірах нашого Молитовного Щита. Запрошуємо всіх доєднуватися до трансляції і брати участь у спільній молитві.

08.10.2021. #ХристянськаХристиянська служба порятунку

Християнська служба порятункуБлагодійний Фонд “Місія добра України” Group

Отримали подарунок в музей, який знаходиться в центрі реабілітації ветеранів АТО та їх родин на бульварі Перова 1 Б, від Благодійного Фонда ” Місія добра України”, а саме: книги написані ветеранами про війну на Донбасі. — з Еленою Седляр та Олексієм Таракановим.

09.10.21. Наш проєкт “Світло Життя” (Піонерське) успішно пройшов відбір і послужить на благо людей у зоні війни на Донбасі. Дякуємо команді Карітас Спес Україна за підтримку і довіру!

Оголошуємо результати конкурсу мікрогрантів від «Карітас-Спес Україна»! З-поміж 22, поданих на конкурс, ми підтримали 14 проєктів соціальної дії. Вітаємо переможців і бажаємо якісно реалізувати власні ідеї заради добрих соціальних змін в своїх громадах!

Тож, мікро-гранти в розмірі до 20 000 грн на реалізацію проєктів отримують:

1. «Включайся!» (м. Луцьк);

2. «Кузня» (смт. Білогір’я);

3. «Кіно-конференційна зала «Кіно змінює світ» (смт. Білогір’я);

4. «Театральна лабораторія «Бабусю, а розкажи…» ( м. Полтава);

5. «Жіночий простір» (м. Попасна);

6. «Вміння безконфліктного спілкування, як основа життєвого успіху» (м. Бориспіль);

7. «Навчаємось відповідальному споживанню разом» (смт. Нью-Йорк);

8. «Світло Життя» ( с. Піонерське);

9. «Адвент – ми чекаємо Різдво» (м. Бровари);

10. «Зроби перший крок» (м. Павлоград);

11. «Цифрове волонтерство – місток між поколіннями» (м. Суми);*

12. «Форум-театр «Вік» не дорівнює «Людина» (м. Дніпро);*

13. «Інклюзивна громада» ( м. Золочів);

14. «Крок у майбутнє» (м. Запоріжжя). * підтримані з умовою доопрацювання.

Ще раз вітаємо переможців і нагадуємо, що дані проєкти стали можливими завдяки навчанню на осінньому проєктному Хакатоні, який зібрав майже 70 учасників з 26 міст, 16 областей. Навчання та Конкурс мікро-гратів відбувся в рамках проєкту «Посилення місцевої самоорганізації та громадянської активності в Україні», який реалізовує Місія «Карітас-Спес Україна» за фінансування німецького благодійного фонду «Реновабіс». #CaritasSpesUa#карітас_це_любов#розвиваємо_громади#громади_карітас_спес#мураха_карітас_спес#хакатон_Яблуниця#проектний_хакатон#конкурс_мікрогрантів_КСУ

23.10.2021. Відбулась конференція у Zoom. Аборти. Втеча від логіки

Гладіатори життя

Спікер конференції о. Дмитро Романко.

Отець є магістр Богослов’я, сімейний консультант, пролайфер з 15-ти річним стажем, духівник молодіжного руху «Справжнє кохання чекає».

10.10.2021. #ХСП-Піонерське

Римсько-католицька парафія Пресвятої Діви Марії Матері Церкви, Київ. На осінній сесії Школи християнського життя і євангелізації присутні шістнадцять представників спільноти ХСП-Маріуполь. Серед них – шість служителів, зокрема, місіонер команди ХСП-Маріуполь і координатор дитячого центра “Ковчег” Оксана Завадська та п’ятеро служителів – місцевих мешканців прифронтових сіл, які нещодавно поповнили склад команди ХСП у цьому секторі: Євген, Олена і Даниїл Пруглови, Галина Бойко і Олексій Давиденко. Хай Господь благословить вас, друзі, на шляху служіння заради поширення Царства Божого на багатостраждальній землі українського Приазов’я!!

10 жовтня  · #FrontlineHelp and #ХСПЗайцеве. День подяки! Буде свято кожен день, якщо навчимось бути вдячними Богу!#ЗасновуємоДобріТрадиції

11 жовтня   #ХСП Мар‘їнка

Напередодні свята день Захисника Вітчизни, відвідали наш реабілітаційний центр для дітей з інвалідністю та людей з інвалідністю «Вогник Надії». Привезли для них подарунок від пана Олександра з Києва, а також провели неймовірний час в спілкуванні з вихованцями та колегами!