на території усієї України  напередодні проведення так званого KyivPride (гей-параду) 19 вересня 2021 року

7 днів молитви: 13 пн. – 19 нд. вересня

Молитовний Щит Християнської Служби Порятунку закликає всіх християн незалежно від конфесій та деномінацій продовжувати протягом всього  вересня 2021 року посилено та акцентовано молитися за руйнування намірів організаторів так званого «прайд-місяця» в Україні та подолання наслідків його впливу на свідомість народу. Нагадаємо, що «прайд-місяць», який розпочався 21 серпня, покликаний дати черговий поштовх просуванню гендерної ідеології та способу життя ЛГБТ в Україні, а також наблизити прийняття парламентом Стамбульської Конвенції і скандального законопроекту 5488 (уводиться адміністративна і кримінальна відповідальність за будь-яку публічну незгоду з «тендером» та пропагандою ЛГБТ).

Зокрема, це передбачає молитву:

за руйнування намірів організаторів щодо проведення в Києві та інших великих містах країни так званих гей-парадів, до участі в яких активно залучається молодь;

за недопущення проведення у різних регіонах країни численних заходів, що спрямовані на просування гендерної ідеології в середовищах журналістів, вчителів, громадських активістів тощо;

за припинення закордонного грантового фінансування заходів «прайд-місяця» та публічної підтримки цього шабашу з боку іноземних дипломатів та українських можновладців і лідерів громадської думки;

за припинення проведення широкої пропагандистської кампанії у інформаційному просторі країни, що з одного боку здійснюється з метою популяризації способу життя ЛГБТ, а з іншого використовується проросійськими ЗМІ з метою дискредитації західного вектору розвитку України;

за готовність і здатність українських християн до консолідації з метою міжконфесійного молитовного заступництва, проведення мирних вуличних акцій та публічної інформаційної протидії укоріненню на нашій землі антихристиянських ідеологій і толерування збочень.

Попереду останній і багато в чому вирішальний тиждень содомського шабашу на українській землі, апогеєм якого і всього «прайд-місяця» має стати проведення у неділю 19 вересня так званого  KyivPride або іншими словами центрального гей-параду на вулицях столиці.

Тому закликаємо служителів Молитовного Щита до мобілізації і запрошуємо всіх християн до молитви протягом цього періоду в особливий спосіб.

Оголошуємо Молитовний Марафон “За Божий Порядок” проти просування гендерної ідеології та способу життя ЛГБТ на території усієї України напередодні проведення так званого KyivPride.

7 ДНІВ ПОСИЛЕНОЇ МОЛИТВИ: 13 ПН. – 19 НД. ВЕРЕСНЯ

ЧАС ОСТАТОЧНОГО МОЛИТОВНОГО ШТУРМУ: З 10:00 ДО 14:00 19 ВЕРЕСНЯ (ЧАС ЗБОРУ УЧАСНИКІВ І БЕЗПОСЕРЕДНЬОГО ПРОХОДЖЕННЯ ТАК ЗВАНОГО KYIVPRIDE)

Брати і сестри, моліться у храмах, у своїх домівках чи там, де стоїте. Моліться індивідуально чи у своїх родинах, молитовних групах, церковних спільнотах. Моліться у спосіб, який прийнято у ваших релігійних середовищах, і так часто, як це можливо. Це – Духовна Битва і на цьому полі бою важливий кожний з нас.

А тих, хто матиме таку можливість, також запрошуємо взяти участь у особливих молитовних чуваннях:

О 19:00 17 вересня – у костелі святого Олександра РКЦ (Київ, вул.. Костьольна 17);

О 14:00 18 вересня – у костелі Пресвятої Діви Марії Матері Церкви РКЦ (Київ, бул. Перова 1б, трапезна);

О 22:00 18 вересня і до ранку 19 вересня – у парку імені Тараса Шевченка біля пам’ятника Кобзарю (Київ, вул.. Володимирська 60).

Заохочуємо організовувати колективні молитовні чування у своїх локаціях і обов’язково молитися у наведених вище намірах на  недільних Месах/Служіннях у своїх церковних храмах.

В процесі нашого Молитовного Марафону закликаємо пам’ятати історію завоювання ізраїльським народом Єрихона, описану у книзі Ісуса Навина 5:13-15; 6:1-20. Тоді Господь сам вказав Божому Народу на спосіб зруйнування єрихонського муру та знищення цієї гріховної твердині: сім днів вони обходили Єрихон з Ковчегом Заповіту у мовчанні, а на сьомий день за закликом Ісусу Навина “закричав народ, і засурмили в сурми. І сталося, як народ почув голос сурми, і закричав народ гучним криком, то впав мур на своєму місці, а народ увійшов до міста, кожен перед себе. І здобули вони те місто”.

ОТОЖ ДО МОЛИТВОНОГО БОЮ В ІМ’Я ГОСПОДНЄ, БОЖІ ВОЇНИ!  СЛАВА ХРИСТУ-ЦАРЮ! СЛАВА УКРАЇНІ!