Події з 11 по 20 жовтня

Орден Лицарів Йоана Павла ІІ

13 жовтня

У Ліхені українські Лицарі Йоана Павла ІІ віддали Батьківщину в руки Богородиці.

Возможно, это изображение 3 человека, люди стоят и в помещении

Молитовний Щит

14 жовтня

Ковчег Миру.Молитва Розарій за Мир в Україні

17 жовтня

Щоденна вечірня молитва ДЦ Ковчег Миру, Розарій за Мир в Україні

Християнський Миротворчий Корпус

12 жовтня

Стартер і сітка прибули до місця призначення. Хлопці дуже дякують, знаходяться на межі Харківської та Луганської областей, і дуже потребують  на сітку, для захисту від ворожих БПЛА. Дякуємо Марго Маргоша, Юрий Голубянов і добродіям за стартер і сітку!РАЗОМ – ПЕРЕМАГАЄМО.

12 жовтня

У спільній молитві відбулася зустріч Корпусу Миротворців ХСП Тиврів з капеланами ХСП смт.Тиврів, Сутиски, міста Гнівань, Вінниці та Хмільника. В межах знайомства обговорили шляхи регіонального розвитку. Ділилися досвідом і відкривали нові можливості співпраці. Дякуємо Богу! Нехай провадить нас на плідне служіння на славу Божу!

13 жовтня

12.10.2022 року Корпус Миротворців ХСП Тиврів організував у монастирі Місіонерів Облатів Марії Непорочної навчання, які провів представник ДСНС – Міхневич Олексій Андрійович. На тренінгу ознайомились з тим що таке хімічна та ядерна зброя, які речовини в неї входять (найчастіші – хлор та аміак), як діяти у разі потрапляння у радіус дії даної зброї, було наголошено як правильно себе вести у разі пошкодження даними речовинами та проведення першої допомоги собі та пораненим. Найголовніше що потрібно знати при оголошені повітряної тривоги – не нехтувати нею, адже не відомо чи ураження відбувається звичайною боєголовкою чи з хімічною або ядерною зброєю, а також негайно слідувати в укриття. Найбільший вплив різного роду шкідливий речовин відбувається в перші часи після ураження. Участь у навчанні взяли крім Миротворців також парафіяни та переселенці.Дякуємо представнику ДСНС України за проведені навчання!

15 жовтня

Слава Ісусу Христу! Наші Миротворці Саша та Сергій повернулися з чергової місії від Захисників з Півдня. Цього разу поїздка була особливою, оскільки вони вітали наших  Воїнів із Днем Захисника та Захисниці. В подарунок передали  “коника”, смачної  їжі, звичайно Іван-чай та інші речі, про які просили наші Захисники. Та найголовніше, що були разом з ними, піднесли на дусі і передали також малюнки та листівки, зроблені дітками-переселенцями із Снігурівки, Херсону та Харкова, які дійсно піднесли хлопцям настрій. Продовжуємо наше служіння та молитву за наших Захисників та перемогу.

16 жовтня

Миротворець Міхальчук Сергій: В Корпус ХСП вступив задля пришвидшення справедливого миру для України та взяв на себе нішу роботи з переселенцями, ВПО та потребуючими.

Возможно, это изображение 1 человек, борода, стоит и в помещении

17 жовтня

Наші черкаські служителі просто продовжують робити свою справу, підтримуючи воїнів всім необхідним.

18 жовтня

Ми відвідали смт Калита (Київська область) з благодійним проєктом “Мобільна клініка”.В Калиті лікарі змогли допомогти пацієнтам, надавши їм безкоштовних медичних послуг.

18 жовтня

24.10 ми знову їдемо підтримати наших воїнів. Духовно та необхідними речами. Їдемо разом із вами, на зустріч перемозі…   Дякую всім хто приймає участь в нашому  служінні!

Возможно, это изображение 7 человек, люди стоят, военная форма и на открытом воздухе

ХСП-ФГ Рідня: Добрий Господар

12 жовтня

У рамках програми “Добрий господар”, яка провадиться Фондом громад “Рідня” та Християнською службою порятунку за підтримки Стрийської Єпархії УГКЦ, в осідку Фонду 12 жовтня 2022 відбулося підписання Меморандуму про співпрацю сторін в проєкті “Сім кроків до Перемоги”. Проєкт складається з кількох частин: вирощування овочів на земельних ділянках в особистих селянських господарствах і передача частини урожаю Фонду у вигляді пожертви для військовослужбовців ЗСУ; переробка овочів у продукти харчування; передача виробленої продукції харування воїнам ЗСУ. Сторонами підписантами Меморандуму стали: Петро Маковський від Фонду громад “Рідня”, Олег Кизима від ДНЗ “ВПУ-34 м.Стрий”, Ігор Мазур від ГО “Євроатлантичний вектор”, Ірина Левицька від ГО “Пріоритет 4.5.0.” та Олег Шмілик від Сільськогосподарського кооперативу  “Стрийський Ясь”. Сторони домовилися на базі обладнання кулінарного цеху ВПУ-34 організувати виробництво та постачання продуктів харчування для воїнів ЗСУ.

Корпус Військових Капеланів

12 жовтня

Нарешті, емоції від поїздки втихли і можемо написати що закарбувалось в серці і в думках. Але за особливими подробицями все ж таки в приват))) Головне, що хотіли би передати… це слова подяки від наших захисників! Вони дуже вдячні кожному, хто бодай чим долучився до цієї поїздки. Нашим воїнам важливо знати, що їх люблять і чекають, що ті, кого вони прикривають і захищають, пам‘ятають про них і роблять усе можливе для перемоги!І від нашої команди величезна дяка Богу, Якій благословив нашу дорогу і ці зустрічали. І величезна дяка до неба усім, завдяки кому ця поїздка стала можливою!!!Ми усі разом наближаємо перемогу!!

14 жовтня

Друзі, 24.10 виїзджаємо на Схід до наших хлопців , треба заправити авто, прошу підтримати  дякую!Що таке свобода? І яку ціну треба заплатити, щоби не бути рабами? Відповідь  на це питання вам неодмінно дадуть на передовій. Ціна свободи завжди, завжди висока… І наш обов’язок допомогти тим, хто ризикує життям за нашу з тобою свободу…Гал 5:13: “До свободи покликані ви, браття, аби свобода ваша не була приводом догодження плоті, але любов’ю служите один одному.”

Возможно, это изображение 4 человека и на открытом воздухе

14 жовтня

Привітали з Днем захисників та захисниць України військових з дисбату. Дуже дякуємо Геннадий Гвоздь за пісні та молитву. Разом до перемоги!”Адже створений мир із нетерпінням чекає на той час, коли стане відомо, хто є Божими дітьми. Все, створене Богом, було приречене до марнот, і скорилося не з власної волі, а з волі Божої. Але в тій покірності живе надія на те, що весь світ звільниться з-під рабства й занепаду, що він матиме славу і свободу, як мають їх діти Божі.” Рим 8:19-20

14 жовтня

Емоції переповнюють, дужє вдячні за Ваші щирі серця, друзі! Ми нагадуємо, що почали збір на камеру відеоспостереження для наших “котиків”, і ось подивіться, як іноді надходять донати. Бережи, Боже, Україну! Благослови кожного, хто вкладає частину себе в нашу спільну перемогу!

https://www.facebook.com/tanohcek/videos/1745353882511754/

15 жовтня

Ось і закінчилася поїздка мого батька Yurij Klimko  до рідного міста Куп’янськ,довжиною в тиждень…За цей час він багато кого зустрів,познайомився та Бог послав йому однодумців і людей,котрі виявили бажання його підтримати і допомогти. На своєму шляху він відвідав не лише рідний Куп’янськ,а й інші деокуповані місця.

Але це все склалося, завдяки Господній милості і вам мої дорогі друзі! Хтось допомога в фінансово,хтось молитовно,хтось проводив лотереї,щоб назбирати кошти,хтось прокладав маршрут,поки батько був за кермом,а хтось в цей час вже готував вантаж і чекав його,щоб наповнити автівку до стелі.Ніхто не залишився осторонь,всі працювали ,як найкращий годинник в світі…і звичайно,що я не зможу перерахувати кожного,але знаю точно,що ви прочитаєте – “Дякую вам безмежно”,разом,ми здобудемо Перемогу і все відбудуємо,а головне,будемо вільними!Слава Богу!Честь ЗСУ!

16 жовтня

Капеланське навчання.Психологічний блок.Приймаємо заявки на проведеннякапеланських тренінгів у ваших областях.Разом до перемоги та спасіння нашого народу!

17 жовтня

Традиційний щомісячний капеланський треінг.  На цей раз працювала військовий психолог Корпусу військових капеланів ХСП Неля Куцак. Розглядали теми:

Основи екстренного реагування на шокову травму військовослужбовця в умовах бойових дій.

Особливості служіння пораненим бійцям в госпіталях.

Супровід при втраті близьких людей в умовах війни.

Підтримка дружин та матерів військовослужбовців.

У тренінгу взяли участь близько 60 служителів.

Далі буде листопад…

19 жовтня

Висловлюємо глибоку вдячність Мукачівській дієцезії РКЦ і особисто єпископу Миколі Лучку за наданий у користування дитячому центру “Ковчег Миру” будинок у Середньому Закарпатської області.

Нагадаємо, що цей дитячий центр був утворений місіонерами ХСП у “сірій зоні” під Маріуполем ще у 2017 році, але з початком повномасштабного вторгнення  був евакуйований спочатку у Польщу, а наприкінці серпня у Закарпаття.

https://www.facebook.com/watch/?v=429451545937463

19 жовтня

Капеласька місія на Схід майже закінчена.

Але як можна подолати цього лютого та безбожного ворога?

Як вирватись з кровожерливих лап та постійних зазіхань на наше життя і свободу?Як зробити цивілізаційний стрибок нашої країни?Тільки зусиллями всього народу! Тільки реальним повсякденним трудом всього народу!

Тож не будемо розслабитись, а будемо готувати наступну місію підтримки нашого Солдата!!! Хто ЖЕНЕТЬСЯ за праведністю та за милістю, той ЗНАХОДИТЬ життя, справедливість та славу.Приповісті Соломона 21:21

19 жовтня

На постійній основі відвідуємо Миколаївську область, в якій можемо надати допомогу ЗСУ та цивільним людям. Дякуємо кожному за співпрацю, допомогу та участь, що можемо разом здійснювати місію Ісуса Христа та наближати перемогу

Християнський Соціальний Простір

14 жовтня

Школярі із Назарета вітають наших захисників! Нехай Господь обдарує вас твердою рукою, холодною головою та гарячим серцем. Чекаємо вас дома. Мир нехай панує всюди де ви є.

https://www.facebook.com/dianak171/videos/3430017070546572/?idorvanity=3130284067300621

14 жовтня

Сьогодні Свято Покрови Пресвятої Богородиці, молимося за ЗСУ у

День захисника України. Наші маленькі воїни хотіли підтримати всіх, хто зараз стоїть на захисті Батьківщини та показати, що вони також боряться за вільність майбутньої України!

https://www.facebook.com/dianak171/videos/1591105714693944/?idorvanity=3130284067300621