Служимо самі та отримуємо допомогу від друзів

– Хмельницький, римсько-католицька парафія Христа Царя Всесвіту (настоятель – військовий капелан отець Микола Лучинський).Тут розгорнута основна координаційна база ХСП в рамках мережі Християнського Кризового Центру. Робота йде практично цілодобово. Підтримка фронтових підрозділів. Транспортування поранених. Евакуація мирного населення із зони бойових дій. Перевалка гуманітарних вантажів… Божі миротворці працюють…

– Коротка зустріч у Києві. А далі знову фронтові дороги. Заодно нового бойового коня освятили.

– Римсько-католицька парафія Христа Царя Всесвіту у Хмельницькому, координаційна база Християнського Миротворчого Корпусу ХСП. Звідси сьогодні вирушили зібрані польським друзями ліки на потреби військових у Білій Церкві, гуманітарна допомога і службовий автомобіль у Київ на центральну базу ХСП у парафії Пресвятої Діви Марії Матері Церкви, а також стартувала евакуаційна команда у Харків. Мир і добро!

– Допомога від польських католиків уже на базі ХСП у парафії Пресвятої Діви Марії Матері Церкви у прифронтовому Києві. Дякуємо за солідарність і підтримку, дорогі поляки.

Hubert Kampa

5 березня о 15:04  · 

Першу колекцію доставлено!

Дякую за підтримку! Запрошуємо продовжувати підтримку.

Акція ще триває! Це ще не кінець.

Більше інформації, фотогалерея, список подарунків, відвідайте наш сайт.

https://www.inblessedart.pl/…/629-pierwsza-zbiorka…

https://www.facebook.com/hubert.kampa.7/videos/2939534019670844

– Екуменічне братство Християнської Служби Порятунку. Католик, православний і месіанський єврей. Місце зустріч – шабат КЕМО. От так і виглядає неподільне Тіло Христове.

Християни для України

4 березня о 17:52  · 

Служіння «Християнська Служба Порятунку» активно допомагає Україні протистояти під час війни

«Ми впевнені, що в ці скрутні часи ми зобов’язані діяти мужньо, служачи Богу та Україні, нашій Батьківщині. Як християни, ми не можемо дозволити собі боятися, ховатися чи тікати, поводячись не як діти обітниці, а як язичники, які не знають Бога» – співзасновник і програмний координатор ХСП, член Ради Об’єднання католицьких спільнот, Андрій Оленчик.

– Як надати допомогу людині при гострій стресовій реакції? Практичні поради від Нелі Куцак, кризового психолога, психолога Християнської Служби Порятунку.

– Об’єднання Католицьких Спільнот

Отож українські католики-харизмати спільно з християнами Європи готові зробити свій внесок у справу захисту України. Ось пряма мова голови Ради ОКСу Ореста Григорчака:

“Дорогі брати і сестри, в цей складний для країни час ми маємо проявити відвагу, жертовність і любов — базові християнські цінності, які ми проповідуємо і якими намагаємося жити. Дуже важливо, щоб ми не були пасивними, чекаючи, що хтось зробить роботу замість нас. Є багато справ, які потрібно нам спільно сьогодні організувати. Самоорганізація є дуже важливою. Берімо ініціативу у свої руки. Отож, ми як Рада ОКСу прийняли рішення створити Кризовий Центр ОКСу разом з Християнською Службою Порятунку. Звертаємося до всіх територіальних округів ОКСу і спільнот, які туди входять, з проханням створити Волонтерські Штаби на базі кожного округу, призначити керівників, запросити волонтерів. Координацією таких Штабів буде займатися Кризовий Центр з метою донести ті потреби, які є спільними для усіх нас. Крім того кожен територіальний Штаб діє в рамках тих потреб, які є на місцях. Годину тому назад домовився про створення Координаційного Центру підтримки на базі спільнот ЕНС (Європейської Мережі Спільнот). Це дозволить нам ефективно координувати нашу роботу”.

Місіонери Облати Непорочної Марії в Україні

27 лютого о 21:06  · 

ПРО ФОРМУВАННЯ ХРИСТИЯНСЬКОЇ МЕРЕЖІ ДІЇ «ХРИСТИЯНСЬКИЙ КРИЗОВИЙ ЦЕНТР»

З огляду на останні події та поточні реалії російсько-української війни на теренах нашої країни, Християнська Служба Порятунку закликає церковні парафії, рухи та спільноти невідкладно включитися та внести свій практичний внесок у формування християнської мережі дії «Християнський Кризовий Центр» (далі – ХКЦ) на засадах локальної самоорганізації, взаємодопомоги і самооборони.

Діяльність ХКЦ покликана консолідувати наші зусилля, ресурси та можливості у таких сферах:

· Організація мережі молитовних середовищ для неперервної та адресної молитви, яка у режимі реального часу духовно супроводжуватиме актуальні потреби оборони Батьківщини, спротиву російським окупантам та захисту цивільного населення відповідно до поточної ситуації.

· Організація мережі гуманітарних кризових центрів, покликаних підтримувати біженців та місцевих мешканців, які потерпають від наслідків бойових дій.

· Організація мережі пунктів духовної і психологічної допомоги людям, які цього потребують.

· Організація мережі баз миротворців, які будуть готові надати відповідну логістичну підтримку людям, які знаходяться в зоні підвищеної небезпеки і руйнувань, а також відсутності належних транспортних комунікацій.

· Організація шкіл виживання в умовах бойових дій для цивільного населення, які поширюватимуть відповідні знання і навики серед місцевих мешканців.

· Організація мережі волонтерських осередків, які допомагатимуть необхідними фінансовими і матеріальними ресурсами фронтовим підрозділам, підрозділам територіальної оборони та військовим госпіталям.

· Організація мережі команд адресної соціальної опіки над людьми у локальних територіальних громадах, які особливо цього потребують в умовах воєнного стану.

Оперативною координаційною базою для формування ХКП визначено римсько-католицьку парафію Христа Царя Всесвіту (м. Хмельницький, проспект Миру 55).

Тих, хто готовий взяти РЕАЛЬНУ участь у формуванні ХКП, просимо зголошуватися до настоятеля зазначеної парафії о. Миколи Лучинського (пишіть на вайбер за номером 096 676 7279 або на електронну пошту niki984@ukr.net).

Також можна звертатися за номером 0967051994 о. Вадима Дорош ОМІ, (якщо Ви у Вінницькій обл. пишіть на вайбер) або до координатора від розподілу біженців Олександра 0506166974

“І Господь відповів і сказав до народу Свого: Ось Я посилаю вам збіжжя й вино молоде та оливу, і насититесь нею, і більше не дам вас на наругу народам. А цього північного ворога віддалю Я від вас, і його в край сухий та спустошений вижену, його перед до східнього моря, його ж край до того моря заднього. І вийде злий запах його, і підійметься сморід його, бо він лихо велике чинив. Не бійся ти, земле, а тішся й радій, бо велике Господь учинив!” (Йл 2)

– Екуменічне братство Християнської Служби Порятунку сьогодні: Корпус Військових Капеланів, Християнський Миротворчий Корпус, Молитовний Щит, Центр відновлення і адаптації – всі мають своє унікальне покликання, а особливо в умовах війни. Більше того, на основі церковних парафій і спільнот має постати потужна мережа дії – Християнський Кризовий Центр. Так, римсько-католицька парафія Пресвятої Діви Марії Матері Церкви у Києві (тут знаходиться основна база ХСП) у ці дні перетворена у місце постійної молитви, прихисток для місцевих мешканців та резервну площадку для одного із госпіталів. А ще ми покликані стати ресурсною базою і духовним стержнем для територіальної оборони та системи цивільного захисту. І безумовно голосом України у міжнародних християнських середовищах по всьому світу… Отже до праці, друзі. В Ім’я Христа та заради Батьківщини. І хай благословить і укріпить нас на цьому шляху Господь!

– Дорогі старі брутонці

Мене звати Влад Косенко, я старобрутонець, який 10 років тому закінчив Кінгс. Дехто з вас точно знає і пам’ятає мене.

Вчора о 5 ранку російська армія без оголошення війни ганебно напала на мою країну і почала бомбардувати всі наші міста важкою артилерією та авіацією, поки всі українці спали. Ми зазнаємо серйозних втрат серед цивільного населення та військових, але тим не менш адекватно чинимо опір і посилаємо сотні російських окупантів горіти в пе

Незважаючи на наш спротив, у нас багато поранених і наші лікарні не можуть впоратися з жертвами, тому моя волонтерська організація “Християнська служба порятунку” створила польовий госпіталь у моєму рідному районі в Києві Допомагаємо слабопораненим, а госпіталі працюють з важкопораненими. І нам потрібна фінансова допомога, щоб придбати ліки та інший корисний персонал, який допоможе врятувати десятки невинних життів.

Ми воюємо з Путіним останні 8 років і я ніколи не звертався до вас за допомогою, бо намагалися впоратися з агресією самостійно. Але те, що сьогодні зробив Путін – виходить за всі прийнятні межі і мінімум того, що він заслуговує – це Гаазький Трибунал.

Від імені всієї української нації дякую Великій Британії за всю допомогу, яку ви надавали нам всі ці роки. Але я мушу просити у вас ще! Прошу вас, олдбрутонці, скоординуватись з персоналом King’s Bruton School та організувати фінансову допомогу моїй волонтерській організації. Це допоможе нам врятувати багато невинних життів. Окрім вашої допомоги моїй організації, ми також будемо щиро вдячні за будь-яку вашу допомогу українській діаспорі у Великобританії, вони також допомагають нашій країні і будуть допомагати рідній землі до нашої перемоги.

Допоможи Україні. Виходьте на вулиці, пікетуйте російське посольство у своїй країні. Поділіться інформацією про російську агресію в соцмережах. Ми європейці повинні об’єднатися сьогодні, щоб завтра жити мирним життям. Путін зовсім з глузду з’їхав і вже переплюнув Гітлера в багатьох відношеннях. І він на нас не зупиниться. Якщо він забере Україну, наступними можете бути ви.

Сподіваюся отримати відповідь від вас, хлопці! Будь ласка, зв’яжіться з

Наш сайт: http://crs-center.org

Наш e-mail: hq@crs-center.org

Наш номер телефону:

+38 (098) 826 22 21. (Viber, Whatsapp, Telegram)

Разом ми переможемо цю війну. Слава Україні, слава Великобританії

https://www.facebook.com/crsua/videos/4893884967360708/

Молитовний Щит

– Четверо служителів ХСП – римо-католик, греко-католик, протестант і православний, молилися у сакральному центрі країни Софії Київській. Їх дистанційно підтримувала група ударних ходатаїв зі складу команди “Алмаз” Молитовного Щита. Це була справжня духовна битва за Україну і її народ. Продовження буде..

https://www.facebook.com/watch/?v=528576775273561

– Вчора увечері взяли участь і дали живе свідчення на молитовній онлайн-зустрічі міжконфесійного руху РАЗОМ ДЛЯ ЄВРОПИ (TOGETHER FOR EUROPE), який об’єднує понад 300 християнських рухів та спільнот зі всіх країн континенту.

За Україну молились разом близько 1000 учасників – індивідуальних та молитовних груп.

З боку України було зачитано два письмові та виголошено три усних свідчення. Розказали про реальність, в якій ми жевемо.

Почуте глибоко вразило учасників.

Разом молилися за те, щоб росіяни зупинили свою агресію щодо України, перестали вбивати невинних людей, бомбардувати і руйнувати наші міста. А також за те, щоби вони склали зброю і повернулись додому, а їхні командири і керівники відмовились від своїх злочинних задумів.

Зачитано одне свідчення з Росії, де було сказано, що незгодних з нападом на Україну, які висловлюються публічно, жорстоко затримують і карають.

Молились і проголошували встановлення Божого миру для України. Молитву-благословення (Чисел 6:23-27) на завершення виголосив засновник та лідер служіння месіанських єврейстких спільнот у Берліні Володимир Пікман, який у свій час зростав у Києві.

– Слово, отримане від служителя Міжнародного Молитовного Щита з Боснії і Герцоговини Блаженки Відовіч:

“Я хотіла би підтвердити те слово, яким поділився з нами Домінік про армію. Останні два дні в нашій спільноті в Мостарі перебувають Ґевін та Мартинас, а вчора вдень після навчань у нас були малі молитовні групки, а також у нас був спеціально виділений час щоб молитися за Україну (звичайно, ми робимо це постійно, але вчора це було саме в тих малих групах). З нами в малій групі був Мартинас, і він це також може підтвердити.

Саме під час молитви за Україну дехто з нас мав видіння і слово від Бога, видіння були однакові чи дуже схожі:

стоїть військо, а на чолі цього війська стоїть Архангел Михаїл (деякі бачили попереду вишикувану шеренгу священиків одітих у білий одяг) і було там багато ангелів, озброїних мечами. Люди, одягнені у повну зброю та з мечами зі світла піднялися і слідували за Архангелом Михайлом.*

Повна зброя представляє Божий обладунок. Ми відчували, що Бог піднімає Свою армію і зло буде переможено.

Бог з народом в Україні, а армія складається з багатьох об’єднаних націй, об’єднаних у цій духовній битві.

Нехай Бог почує наші молитви і зупинить зло, яке атакує Його народ. Нехай вас Бог благословить, Блаженка”

– Слово від нашого друга і побратима по Міжнародному Молитовному Щиту з Британії Домініка МакДермота:

“СІХ! Отримав наступне Слово, о 5 годині ранку 27.02.22, для моїх друзів-українців:

так каже Господь: «Я піднімаю військо в Україні, і Сонце Праведності Я підняв над вашим народом.

Зараз настав час для Мого народу встати і боротися.

Закликайте моїх ангелів для захисту, бо Сатана, батько брехні, йде проти вас.

Візьміть щит віри – пам’ятайте, що «все працює на благо тих, хто любить Мене» – навіть війна.

Одягніть повну зброю, яку Я вам надав, і Я визволю вас!» (Ефес 6)

Нехай Господь Благословить,

Домінік МакДермот”

– Триває війна з фізичним агресором, триває війна з агресором духовним. Воює Духовна Фаланга в рамках Розарійного Єрихону – тримайте стрій, брати і сестри. В особливий спосіб воюють також і спеціальні групи наступальної молитви, вражаючи ворожі духовні цілі на теренах України та самої Росії – Праща Давида, Катафракти Христа, Орлине Око, Алмаз… З нами Бог!

– Ударна група духовних воїнів під звуки сирен і відлуння вибухів провела молитовний штурм за Україну у сакральному центрі прифронтового Києва – трикутнику “Михайлівський собор – Свята Софія – Десятинна Церква”. У зумі їх додатково підтримувало ще близько двадцяти служителів з різних регіонів країни.Так переможемо!

ПС: а двохголову курку, а їх там аж чотири, зі дзвінниці Софії все ж варто прибрати. Типу герб Візантії, який пізніше взяли за основу своїх гербів Російська імперія та нацистська Німеччина…

Так нічого собі окультний венігрет…

– Наша благословенна Пакута (Литва). Брат Гедимінас Нумгаудіс і служителі спільноти “Шалом” провели спеціальну російськомовну молитву у намірах захисту України від збройної агресії російських окупантів. Було пряме включення з Києва. Було потужне слово брата Гедимінаса. Слава Богу! Слава Україні! Слава Литві!

Корпус Військових Капеланів

– Дякуємо нашим капеланам за дієву підтримку.

Oleksandr Orikhovskiy

Величезна подяка за отриману сьогодні допомогу від парафії св. Архангела Михаїла у Дунаївцях та Христа Царя у Хмельницькому, а особливо отцям В‘ячеславу та Валентину, що привезли її. Також дуже дякуюмо п. Леонарду з організації Карітас за доставлені важливі для нас речі та п. Людмилі з Кам‘янця Подільського, що зорганізувала передачу потягом, ну і звичайно кожному з Вас Брати і Сестри, за ваші відкриті серця, що ділитися тим, чим можете. Огортаємо Вас своєю молитвою і віримо, що разом збережемо Україну.

Ми відразу ж сьогодні частину продуктів передали сестрам Місіонеркам Любові, які опікуються центром для бездомних, а частину наші друзі завезли в пансіонат для стареньких людей. І таким чином, творячи добро ми віримо, що з кожним кроком ми наближаємося до перемоги добра над злом та до миру, якого ми всі так прагнемо!

– Корпус Військових Капеланів + Християнський Миротворчий Корпус. Завжди разом. Їдемо на блок-пости фронтового Києва. Доставимо ліки духовні і ліки фізичні.

– Корпус Військових Капеланів ХСП. Єдине покликання на всіх. Але так багато форматів служіння. І один з них – стати капеланом тероборони. Серед наших побратимів зараз їх десятки. Тримайтеся міцно, братики. Бог з вами. А відпочити встигнемо після нашої Перемоги.

– Капелани та служителі Християнського Миротворчого Корпусу ХСП продовжують доставку гуманітарних вантажів у фронтовий Київ та інші гарячі точки російсько-української війни, здійснюють евакуацію людей із зони бойових дій, служать цивільному населенню у кризових центрах, утворених на базі парафій на прифронтових теренах. Ось чергова партія польської гуманітарної допомоги, яка транзитом через римсько-католицьку парафію Христа Царя Всесвіту у Хмельницькому (тилова координаційна і ресурсна база ХСП) вирушила в бік Києва. І таких вантажів у ці дні десятки. Дякуємо, брати-поляки за солідарність і підтримку.

Орден Лицарів Йоана Павла ІІ

– Один із багатьох епізодів служіння Християнського Миротворчого Корпусу сьогодні. Лицарі святого Йоана Павла ІІ в дії. Евакуація людей з розстріляного рашистами Харкова. Місія здійсненна.

Krzysztof Wąsowski

#KaretkaDlaUkrainy

Орден Лицарів Йоана Павла ІІ – Українська Провінція Лицарі Пречистого Серця Марії знову виїхали в Україну в п’ятницю (4 III н.р.) Цього разу в конвої з чотирьох авто (включаючи перше авто швидкої допомоги, придбане завдяки вашій участі). На ньому буде доставлений цілий піддон ліків та медичних виробів.

Vivat Iesus! Totus Tuus!

– Україно-польське братство Ордену Лицарів Святого Йоана Павла ІІ в дії.

https://www.facebook.com/KaW1944/videos/3183549638635678

https://www.facebook.com/KaW1944/videos/1316573772140588

Krzysztof Wąsowski

#ProwincjaUkrainy

#Meldunek

#Niedziela6III2022

Prowincjał Ukrainy Włodzimierz Korczyński dotarł już do Chmielnika (Chmielnickiego). Tutaj spotkał się z Sergiejem i współdziałającymi z nim wolontariuszami z Białej Cerkwi. Przekazał im wiele leków i medykamentów. Jak mówi Sergiej to jest najbardziej potrzebne.

Zatem Zacni Bracia… wiemy co robić!

I pamiętajmy Deus est Maior.

VI! TT!

– У київську римсько-католицьку парафію Пресвятої Діви Марії Матері Церкви служителями ХСП-лицарями Святого Йоана Павла ІІ доставлено ікону Матері Божої Ласкавої. Саме з нею пов’язують легендарне Чудо над Віслою – розгром більшовицьких військ під Варшавою у серпні 1920 року. Тоді на полі бою проти переважаючих рускіх орд разом стояли польське ополчення і українці з армії УНР. Тоді здавалося, що стримати ворожу навалу немає ні сил, ні ресурсів, ні можливостей. Численні очевидці з обох воюючих сторін стверджували, що в якийсь момент у небі над полем битви з’явилася Мати Божа саме у такому образі і це вселило тваринний жах у атеїстів-більшовиків та вирішило долю всієї військової кампанії. Отож Чудо над Віслою – це уже славна історія. Прийшов час Чуда над Дніпром. Твори, Господи, Твою Перемогу за заступництвом Матері Божої Ласкавої!

– Чергова партія медикаментів і гуманітарки уже доставлена у прифронтовий Київ. Дякуємо Лицарям Святого Йоана Павла ІІ і польським друзям з Воломінського повіту за допомогу і підтримку. Слава Ісусу Христу! Слава Україні! Слава Польщі!

– Допомога з Польщі. Координатор ХСП-Варшава, Провінціал Ордену Лицарів Святого Йоана Павла ІІ Володимир Корчинський разом з командою уже в Україні. Час діяти. Час в особливий спосіб служити Богу і Україні

Центр Реабілітації Військовослужбовців

Людмила КушнирЦентр реабілітації військовослужбовців, ветеранів АТО та їх родин

6 березня о 13:11  · 

#ХСП

Орден Лицарів Йоана Павла ІІ – Українська Провінція

Włodzimierz Korczyński

Дякую диспорі з Польщі, що передали нам продукти та лики. Ми відчуваємо що ваша підтримка йде від щирого серця і це не надзвичайно важливо для нас. Польща Україні як сестра.

Обіймаємо тебе, рідна, та щиро дякуємо за підтримку !

Людмила КушнирЦентр реабілітації військовослужбовців, ветеранів АТО та їх родин

6 березня о 08:48  · 

#ХСП

Перший день війни…

Ми сиділи та думали що робити, чим допомогати війсковим.

Дякую Виктор Богдашевский за чудову ідею розгорнути мобільний шпиталь на базі ХСП. Віктор мав неабиякий бойовий та медичний досвід у 2015-2016-му роках. Тож ми просто слухали та виконували все, що він казав. В перші дні йому, як справжньому бійцю, було важко знаходитися з нами, а не воювати на передовій. Проте за пару днів Віктор все нам забезпечив, багато необхідного передав нам Жанна Головата Геновська та мені. Тепер ми разом завжди.

Kateryna Basko

26 лютого о 17:22  · 

Допоможи організувати резервний польовий госпіталь на лівому березі!

5168742229629666 (Приватбанк),

5375414131404252 (Монобанк)

Якщо маєш доступ до ліків та мед складів, зателефонуй:

Богдашевська Людмила

(керівник Центру відновлення і адаптації при ХСП) тел.0988262221

ГО Християнська служба порятунку

ГО “Родини Ветеранів АТО”

https://www.facebook.com/kateryna.yaroslavtseva/videos/682755006080408/

– Курс підготовки до прийнятия Святих Таїнств завершився достроково. Війна. Вітаємо нашого побратима і служителя, бойового такмеда Віктора Богдашевського з повнотою участі у Тілі Христовому.

ХСП-Ковчег Миру

– Служителі і вихованці евакуйованого з Піонерського, що під Маріуполем, дитячого центру “Ковчег Миру” зустрілися з Першою Леді Республіки Польща Агатою Дудою. Дякуємо польському народу за те, що стоїте поряд з нами у часи лихоліття.

Володимир Завадський

5 березня о 01:29  · 

Наш “Ковчег Миру” з молитвою і вірою пливе вперед на допомогу, дякуємо усім хто підтримує, дає притулок щоб набратися сил і далі вирушати в дорогу.

Сердечно дякуємо сестрам Серафиткам м. Освенцім, парафії Матері Божої Скорботної, Малопольському державному університету Вітольда Пілецького в Освенцимі, та всім друзям небайдужим від яких отримали допомогу

Центрe здоров’я Nowa – Med Wadowice за підтримку для людей з України, продукти, медикаменти та все необхідне .

Хай оберігаї і захищає нас Господь.

Володимир Завадський

5 березня о 01:46  · 

Відвезли допомогу, а повертаючись забрали в безпечне місце маму з немовлятко 2 місяці, Олександра не була охрещенна.

В машині в небезпечній дорозі маленька Олександра отримала Таїнство Хрещення. Бог є з нами.

Браття, кріпіться в Господі та в могутності його сили. 11. Одягніться в повну зброю Божу, щоб могли дати відсіч хитрощам диявола. 12. Нам бо треба боротися не проти тіла й крови, а проти начал, проти властей, проти правителів цього світу темряви, проти духів злоби в небесних просторах. 13. Тому візьміть зброю Божу, щоб за лихої години ви могли протистати і, перемігши все, міцно стояти. 14. Стійте, отже, підперезавши правдою бедра ваші, вдягнувшись у броню справедливости 15. і взувши ноги в готовість, щоб проповідувати євангеліє миру. 16. Над усе візьміть щит віри, яким зможете згасити всі вогненні стріли лукавого. 17. Візьміть також шолом спасіння і меч духовний, тобто слово Боже. (Еф.6, 10-17.)

Володимир Завадський

3 березня о 03:50  · 

УКРАЇНО!!! ДРУЗІ! РІДНІ!

МИ В МОЛИТВІ ЩОДНЯ, ЩОГОДИНИ РАЗОМ З ВАМИ!

Кожен день молимось за Україну та українців. Ми спустошені, наші очі не перестають плакати, наші серця не перестають кровоточити. Та ми молимось! І довіряємо Небу всіх дорогих нашому серцю людей, які залишились під обстрілами та ударами ракет.

Зараз ми далеко від рідної домівки, далеко від близьких, далеко від нашого народу, але наші серця ніколи не були такими гарячими стійкими до молитви як тепер.

Бог всемогутні Він допомагає і допоможе нам перемогти нашого ворога.

Він зробив чудо і наш «Ковчег Миру» через багато відкритих сердець спас цих діток, вивів їх щоб врятувати від ворожих куль.

Дорога була небезпечна, серед лісу у нас пробилося колесо … ми чули поблизу обстріли…

Зробили їхали далі …

Наступала ніч, по дорозі нас зупинили попередили щоб поверталися там підірваний міст…

Бог оберігав цих діток, оберігав нас, Володя І Василь декілька ночей не спали, збирали дітей по селах, щоб вночі відвести в безпечне місце, а потім до кордону.

Ми їхали всю ніч, очі хотіли спати, та знали ми що маємо врятувати.

Я пишу і сльози душать , серце жимається, болить за дітей за вас друзі, рідненькі….

Молімося, Бог врятує нас, стаємо на коліна, піст і молитва, покаяльне серце наше взиває до Господа.

Господь дає сили дає міць

Дякуємо Боже за всіх добродіїв які долучилися до спасіння ДЦ ” Ковчег Миру”

Ви у всіх наших думках і молитвах. Ви завжди з нами.

Україна – це ми!

Володимир Завадський

3 березня о 02:00  · 

У надзвичайно складний період нашої країни знаходяться відважні люди з великим серцем попри всю небезпеку для власного життя.

Ними є пан Дмитро Алтухов та його команда з м.Дніпро, які допомогли у перевезенні 34 дітей зі Сходу з прифронтових сіл: Гнутове, Талаківка, Піонерське, Приморське в м.Фастів.

Хочеться висловити подяку отцю Miszka Romaniv (Михайло Романів)та пані Вірі за захист у домі отця Мартіна, за тепло, турботу, час, нічліг і багато любові, якою ділились.

Сердечно дякуємо Лапшун Віктору за допомогу у виїзді дітей, Мирончуку Юрію за допомогу та підтримку. Микола Канівець за братню допомогу.

Всім-всім добродіям, які дарували нам свою фінансову підтримку щиросердечно дякуємо!

Нехай всіх вас і ваших рідних благословить і береже Господь. Молімося за нашу Україну наших рідних, близьких, друзів.

ГОСПОДЬ Є З НАМИ!

ХСП-Житомир

– За ці 12 днів не було ні сил, ні часу хоч щось написати. Увечері доповзаючи до ліжка, думаєш ну ось сьогодні точно… але ні, знову нічого не виходить… Шматочки сну, з перервами на повітряну тривогу та молитву…

І так живе зараз вся Україна

Намагаєшся згадати події за день і розумієш, що не хочеться нічого згадувати… просто плакати від того, що відбувається.

Емоцій багато, вони всі зашкалюють від подій… Багато сліз за Україну.

Колись ми будемо розповідатимемо поколінню, яке прийде після нас і дивуватися, як багато нам довелося пройти. Розповідати про те, як ми навчилися цінувати життя, про те, що більшість проблем здаються такими дрібними і надуманими. І ще багато, багато всього.

Але, ми сильні та ми пройдемо це випробування!!! І ми станемо ще сильнішими!

Є в Біблії історія (Даниїла 3 глава) про царя який кинув трьох юнаків у вогняну піч…

Їхні слова: 17-18: “Бог наш, Якому ми служимо, сильний врятувати нас від печі, розпеченої вогнем, і від руки твоєї, царю, визволить. Якщо ж і не буде того, то нехай буде відомо тобі, царю, що ми богам твоїм служити не будемо і золотому бовванові, якого ти поставив, не вклонимося».

Вони пройшли випробування вогнем!!

І наша Україна пройде, підніметься, і це буде сильним свідченням для всього світу! Господь із нами!

P. S. Наша команда у Житомирі. Кожен, як гвинтик у великому механізмі, на своєму місці. І намагається робити все можливе для нашої з вами перемоги!!!

Любимо вас, обіймаємо!

Разом до перемоги!