IV. ЦАРСТВО: Ближні Духовні Рубежі – Україна
(інтенції місяця):

  1. Інтенція: За оборону України від вторгнення з боку
    Російської Федерації та захист українських воїнів і
    мирних українців
    Анотація до інтенції:
    за консолідацію українців навколо справи захисту Батьківщини від зовнішньої агресії, за те, щоби кожний українець робив все від нього залежне для здобуття перемоги над російськими окупантами, за навернення нації до Бога на тлі сучасних викликів та загроз.
    За успіх армії та силових відомств країни у виконанні відповідних бойових завдань, за успішне розгортання
    розгалуженої мережі територіальної оборони, місцевого руху опору та надійного тилу, за духовний і фізичний захист українських воїнів, капеланів та фронтових волонтерів, за достатність сил і засобів для ведення ефеективної оборонної війни.
    За безпеку людей, які знаходяться на окупованих територіях
    або в зоні бойових дій, за успішну евакуацію мирних мешканців з прифронтових територій на безпечні терени, за надання належної гуманітарної, психоллгічної та духовної підтримки страждаючим і потребуючим, за надійну організаці. системи цивільного захисту населення в регіонах, які піддаються обстрілам і бомбардуванню.
    За консолідовану, тверду і послідовну позицію основних
    міжнародних гравців у протидії агресії з боку Росії, за
    надання практичної і дієвої допомоги з боку країн НАТО з
    метою підвищення обороноздатності України, за утворення
    спільної оборонної коаліції з європейськими союзниками,
    зокрема, Польщею, країнами Балтії і Великобританією.

За крах гібридної інформаційної війни, яку веде проти України Російська Федерація, за повну фіксацію військових злочинів з боку російських військ щодо цивільного населення для майбутнього міжнародного трибуналу, за припинення знищення українських міст, економіки та інфраструктури, за недопущення техногенних та
екологічних катастроф у місцях бойових дій.

2. Інтенція: За крах імперських планів Росії щодо
України, Білорусі та інших сусідніх народів
Анотація до інтенції:
за духовне пробудження народів Російської Федерації і Білорусі та посвячення Богу цих країн в дусі Фатімського Об’явлення, за звільнення розуму і волі російських та білоруських громадян від духовного впливу прокремлівських окультних сил, шаманських кланів та псевдоправославних релігійних утворень.

За захист духовного, світоглядного, суспільного і культурного просторів України та сусідніх народів від експансії псевдохристиянської тоталітарної доктрини «руского міра», за руйнування впливу цієї доктрини на свідомість самих росіян і білорусів, за їх пробудження до покаяння за злочини проти інших народів.

За падіння існуючих політичних режимів у Росії та Білорусі, за здобуття народами цих країн реальної громадянської свободи та національної гідності, за пізнання цими народами своєї істинної національної ідентичності та відновлення вільної від міфів історичної пам’яті, за їх очищення від духовних і світоглядних наслідків імперіалізму, комунізму, атеїзму та антисемітизму.

За провал збройної агресії Російської Федерації проти України, за крах інших форм гібридної війни в економічній, дипломатичній та медійній сферах, за адекватність і дієвість режиму ізоляції та санкцій щодо країни-агресора з боку цивілізованого світу, за звільнення всіх окупованих українських територій, за притягнення до кримінальної відповідальності всіх, хто віддавав чи виконував злочинні накази.

За руйнування масової антиукраїнської інформаційної кампанії у медіа-просторі Росії та країн-сателітів з ОДКБ (Організація договору колективної безпеки), за усвідомлення правди та пробудження здорових антивоєнних настроїв у свідомості російських громадян, за протидію поширенню російської пропаганди у міжнародному інформаційному просторі.

3 Інтенція: За покаяння і звільнення українського
народу від впливу гріхів проти Божого Порядку
Анотація до інтенції:
за покаяння українців за гріхи проти Божого Порядку у житті цього та попередніх поколінь, за звільнення народу від скверни, проклять і духовних твердинь, що виникли внаслідок вчинення подібних гріхів, за повернення у всіх сферах життя української нації до Божого Порядку, визначеного Святим Писанням та Вчительським Урядом Церкви.
За покаяння і звільнення українського народу від впливу гріхів окультизму, ідолопоклонства, язичництва, езотерики, астрології, «східних практик» та інших проявів духовного відступництва від Божого Порядку.
За покаяння і звільнення українського народу від впливу гріхів атеїзму, комунізму, марксизму, антисемітизму, расизму, нацизму, космополітизму, матеріалізму та інших проявів світоглядного відступництва від Божого Порядку.

За покаяння і звільнення українського народу від впливу гріхів абортивного вбивства ненароджених дітей, неповаги до батьків та старших, зневаги до нужденних, відмови в допомозі потребуючим, занедбання громадянських обов’язків, відсутності патріотизму щодо Батьківщини та інших проявів соціального відступництва від Божого
Порядку.
За покаяння і звільнення українського народу від впливу гріхів алкоголізму, наркоманії, лудоманії, порнографії, розпусти, гомосексуалізму, захламності та інших проявів тілесного відступництва від Божого Порядку.

V. ЦАРСТВО: Дальні Духовні Рубежі – Світ (інтенції
місяця):

• Україна – за здобуття українцями перемоги і справедливого миру у війні з Російською Федерацією.
• Литва – за подолання духу страху перед можливою російською агресією та консолідацію литовців перед лицем сучасних загроз.
• Польща – за витривалість і терпеливість поляків перед лицем викликів, зумовлених прибуттям мільйонів українських біженців.
• Білорусь – за припинення втягування білорусів у війну з Україною та за протидію подальшому поглинанню держави східним сусідом.
• Міжмор’я – за подальшу консолідацію народів Міжмор’я з метою утворення спільного духовного, політичного і оборонного союзу.
• Європа – за послідовність, єдність і рішучість європейських народів у справі підтримки України у боротьбі з російськими окупантами.

• Росія – за крах спроб відродити імперію на теренах колишнього “радянського союзу”, за падіння кремлівського тоталітарного режиму, за пробудження, прозріння і покаяння росіян за злочини проти інших
народів.
• Ізраїль – за формування чесної позиції ізраїльського уряду відносно російскь-української війни та за використання всіх наявних можливостей для її припинення.
• США – за готовність до реального застосування з боку США всіх можливих інструментів з метою захисту України та східного флангу НАТО.
• Китай – за припинення підтримки китайським комуністичним режимом російської агресії на європейському континенті та за відмову від власних мілітаристських планів у тихоокеанському регіоні.