Події з 1 по 13 лютого

Корпус Військових Капеланів

1 лютого

Маленький фотозвіт.Дякуючи Mykola Dmytrowycz Luczynskyi (Парафія Христа Царя Всесвіту), громаді Лицарі Колумба, друзям з Польщі та кожному, хто відкрив своє серце для допомоги, мали змогу роздати продуктові набори родинам, які опинилися далеко від свого дому та звичного життя.

В період Різдвяних свят ми допомагали не тільки в м. Житомирі, а й відправляли посилки у різні куточки нашої країни.Не втомлюємося складати подяку Богові, бо Він дає бажання жертвувати для нужденного, та кожному, хто допомагає в міру своїх сил: фінансами, часом, щирим словом!

2 лютого

Готуємось до поїздки…Отримали дуже цінну допомогу нашій команді – аптечки. Дуже дякую нашому брату та товариша по справі Саша Коропець

2 лютого

Авдіївка.Чи бувають у нас особливі дні,які не пов’язані зі святом,днем народження,або справою віку? День,від якого залежить багато речей,а особливо чиєсь життя? Ти не Господь,але на цей час немов ковток повітря в живу душу,що чіпляється  за крихітну надію? Життя в одну миті стає на паузу…..ти рухаєшся, говориш,а серце завмерло від переписки з хлопцями .

“Нас перекидають до ….., глибше….. Коли ти сьогодні будеш? ” ….. ” Де ти зараз? Через скільки годин зустрінемося?”…….. ” Дуже сподіваюся по зустріч, через годину виїзд”……” Мені дозволили тебе дочекатися, де ти їдеш?”……..” Чекаємо у точці ?”Молодий хлопчина,який для мене за віком мого сина. Ні, він для мене за війну став сином, бо не має чужих дітей!!!  Весь шлях до зустрічі мовчазна тиша, думки там з ним, тіло тут з друзями, серце завмерло до Господа з проханням зберегти.  Нарешті зустріч. Нічого надзвичайного, все як завжди, розмовляємо, грузимо , посміхаємося ,пьємо смачну каву і тільки очі та думки розмовляють один з одним.  Розуміння та розмова очима, то є найсильніша молитва та оберіг!!!Серця спілкуються на рівні Господа,де Він особисто огортає обладунками янгельських крил. Господь стає могутнім захистом , лише тільки Він здатен це зробити по нашим проханням!!!

П’ятнадцять хвилин – немов ціле життя.Кожна зустріч с хлопцями та дівчатами – вищий дар!!! Стояти з ними поряд- честь!!!

Серйозні,кримезні, мужні,змучені,але щасливі зустрічі.  Не треба говорити про любов та повагу – треба просто її віддавати. По ваших діях впізнають Бога люблячого!Нехай ваши діла та вчинки говорять більше за слова- це і є євангелія в дії! Кожна поїздка особлива по свому. Ще жодного разу не було схожих обставин.  З деякими хлопцями не змогли зустрітися цього разу – там зараз дуже гаряче!!!! Але обов’язково зустрінемося наступної поїздки!!!

Дякую рідні за посмішки, дякую за піклування,дякую за обігрів,дякую за смакоту,дякую за кавуську, дякую за ваші серця та душі!!! Дякую за Захист!!! Дякую за Вашу працю!!! Дякую за Мужність та Любов до українців!!!Дякую,що Ви є і що доля нас звела разом!!! Маю за честь стояти з Вами на одній землі!!!Обіймаю кожного міцно!!!Нехай всі янголи та святі захищають кожне життя і кожну душу!!!!!Висловлюю подяку: Pawel Gonczaruk , о.Войтек та хлопцям каритас м.Харків,о.Клак Анатолій та помічникам,  Olga Shpak  та Lifting Hands International, Be a Hero Be A Hero UA , Ольга шпак із @Го Звичайні Люди , пані Агаті, Благодійний фонд “Центр допомоги кам’янчанам-учасникам АТО”.  та  @Наталья Маковетська , Дмитрий Чуйков  та Lera Zezekalo . Дякую за тепло рук та сердець ваших душ!!!Разом йдемо далі!!!

4 лютого

Іпотерапія

5 лютого

Захід що допомагає .Розпочали курс «Долаючи лихо»

Розмовляли різними мовами, але одним серцем.Всевишнього перемога

https://www.facebook.com/100000409088818/videos/1357721568320982/

8 лютого

Повертаємось з чергової капеланської місії.Але наша підтримка  тільки повинна набирати оберти. Наші захисники потребують нашої уваги, любові та піклування.Нам ще треба  перемогти. Потім роки на реабілітацію наших поранених сердець та сімей, зруйнованих осель…Все це можно зробити тільки гуртом, а головне з вірою в серцях та Божим благословенням!Підключайся до капеланського служіння нашим воїнам та постраждалим від війни.

11 лютого

Як добре і приємно друзям зібратись разом це слова псалмів і це диво!!! Немає таких слів, щоб описати, наскільки ми всі в захваті від справжніх дій Нашого Всевишнього.Команда капеланів #КЕМО #ХСП та Храм Покрови Пресвятої Богородиці Разом до перемоги!Піклуємось про наших захисників.Особисте дякуєм кожному, хто долучається  молимось і не зупиняємось

11 лютого

Дякуємо о. Олегу за братську любов, спілкування і служіння!

Многая літа!Храм Покрови Пресвятої Богородиці

https://www.facebook.com/PokrovaHospital

11 лютого

Капеланський одноденний интенсив в церкві “Дом Божий”, місто Світловодськ.Неймовірні люди!!!

13 лютого

13 лютого

Програма “Долаючи лихо” для херсонців, які знайшли свій притулок в Кривому Рогу.

Дякуємо церквам та фондам за їх піклування!!!

Християнський Миротворчий Корпус

3 лютого

Дякуємо працівникам ЗДО «Веселка» с. Соколова за надану овочеву допомогу, яку ми вже в наступному тижні розвеземо людям з інвалідністю у м. Хмільнику

3 лютого

Ковчег Миру.Важлива зустріч з Апостольським адміністратором Мукачівської дієцезії РКЦ єпископом Миколою Лучком і Генеральним вікарієм зазначеної дієцезії отцем Петром Жарковським. Дякуємо за довіру і підтримку. Йдемо з Божою допомогою далі.

5 лютого

Завдяки нашим добродіям люди можуть отримувати світло надії на шляху до перемоги

7 лютого

Внесок кожного в перемогу – безцінний! Тому, робімо що можемо, з тим, що маємо, там, де ми є.  Богу дякуємо, що маємо можливість допомагати нашим Захисникам. Не втрачаємо Віри, бо перемога за нами!Передали за призначенням!

7 лютого

Ніколи не знаєш коли можна використати свої таланти))))Вчимося кроїти та шити, перші фартушки готові .Дякуємо добродіям за швейну машинку.Мир та Добро!

8 лютого

«Двом ліпше, ніж одному, вони бо мають ліпшу користь із своєї праці» (Проп 4, 9-10) Дякуємо нашим друзям, що маємо можливість служити на більшому просторі у більшій співпраці. Дякуємо, що разом!

9 лютого

Слава Ісусу Христу!

6-8 лютого в Вищій Духовній семінарії РКЦ м. Городок підбувалася перманнтна формація молодих священників до 5 років рукоположення до священницького сану. В формації взяло участь 7 священників, які служать на Хмельниччині, Вінниччині та один священник з Києва. В часі зустрічі священники мали різні лекції, конференції, спільні молитви та Євхаристії.

Беручи під увагу, що в країні відбувається війна з росією, було також кілька конференцій на тему служіння військовим, ПТСР і його наслідки та взагальному про капеланське служіння занняття військової тематики провів військовий капелан КВК ХСП о. Вадим Дорош ОМІ.

Час формації був також часом обміну досвідом і спільними розмовами в часі прийому їжі чи відпочинку. Дякуємо Богові за цю зустріч.

10 лютого

У морозний ранок можна зігрітися кавою. А можна зігрітися фотозвітами наших хлопців з передової, допомагаючи безпосередньо за потребою. Наближаємо перемогу, зігріваючи серця наших Захисників! Не відчуваючи втоми, продовжуємо разом збільшувати силу віри, яка здолає усе!

11 лютого

Ковчег Миру.Смачні смаколики від юних майстрів, це не тільки смачно, а радісно та приємно разом проводити час, готувати і смакувати. Мир та Добро!

12 лютого

Такі нечасті, але такі цінні миті зустрічей на дорогах служіння…

Орден Лицарів Йоана Павла ІІ – Українська Провінція

3 лютого

БРАТЕРСЬКА ЛЮБОВ НЕХАЙ МІЖ ВАМИ ПЕРЕБУВАЄ. ( Єв 13,1)

Заклик до братерської любові – це не лише запрошення до конкретних жестів і ставлення щодо братів та сестер. Воно відкриває нам справжню природу наших стосунків з іншими людьми. Христос ставши нашим братом, віддав своє життя за наше спасіння. Правдивою братерською любов’ю є та, яка постійно дбає про дочасне і вічне щастя наших ближніх. Його плодом будуть не лише самарянські вчинки, але передусім приклад ЖИВОЇ ВІРИ.

5 лютого

Хочемо подякувати нашим Достойним Братам Лицарям з Польщі Zakon Rycerzy Świętego Jana Pawła II  на чолі з Генералом Krzysztof Wąsowski та Провінціалом Янушем Пачковським за матеріальну допомогу та продукти  для Братів Провінції Української та їхніх родин, потребуючим та нашим Захисникам. На славу Божу, Вітчизні та Ордену.VIVAT JESUS! TOTUS TUUS!

7 лютого

Дорогі Брати та Сестри молимося наполегливо в намірах наших ЗАХИСНИКІВ в гарячих точках, а в особливий спосіб огортаймо молитвою наших Лицарів св. Йоана Павла ІІ.

12 лютого

Завдяки нашим добродіям: Лицарям св. Йоана Павла ІІ з Польщі і Церкві «Життя» з Вінниці, сьогодні 50 родин загиблих військовослужбовців, отримали продуктові пакунки-допомогу. Ділимося чим можемо і що маємо

Молитовний Щит

4 лютого

Перша субота місяця. Чоловічий Розарій. В намірах Перемоги!

12 лютого

Небесний Єрусалим

Конференція “Марш Життя” у німецькому Тюбінгені. Готуємося до служіння в рамках цього міжнародного руху, а також до проведення в Україні семінарів по програмі “Покривало мовчання”.

ХСП ФГ Рідня

7 лютого

Відбулася робоча зустріч учасників Сільськогосподарський кооператив “Стрийський Ясь” з виробниками сільськогосподарської овочевої продукції з Червоноградщини, Стрийщини, Сколівщини та Франківщини. Обговорили кроки щодо співпраці фермерів та ОСГ по забезпеченню овочевою продукцією заготівельно-переробного цеху кооперативу.

Християнський Соціальний Простір

11 лютого

Вільнюс.140 “буржуйок” готуються для відправки в Україну. Слава Ісусу Христу! Слава Україні! Слава Литві! Разом переможемо!

11 лютого

Варшава.Велика подяка нашим польським друзям. Генератори і спальники уже прямують у східному напрямку.

11 лютого

Вільнюс.Наші литовські соратники. Незабаром Грета повернеться в Україну, щоби розпочати служіння місіонера ХСП. Гедимінас  поповнить склад однієї із наших капеланських команд. А Юліус розпочне формування  Християнського Миротворчого Корпусу на литовській землі…

І хай Господь благословить вас всіх, на цьому шляху, Друзі!

11 лютого

Корисний семінар на тему “як спілкуватись та підтримувати військових та їхні сім’ї ” відвідали  нашою церковною волонтерською командою

Почув багато корисного, та раджу кожному гарного спеціаліста своєї справи Nela Kucak .Також подяка команді церкви “Алмаз” Київ, за організацію.

P.S Наближаємо перемогу всіма доступними методами.

12 лютого

Цими днями у Львові пройшов семінар “Відновлення після важких травм і стресів” Джона Хендена.

Підготовка до служіння Християнського Корпусу Зцілення триває.

13 лютого

Підтримка військових. Важливо для кожного.

Ще один інтенсивний семінар. Ще один крок до перемоги. Дякую організаторам і учасникам офлайн і онлайн.