Події з 21 по 30 вересня

Корпус Військових Капеланів

21 вересня

Війна ще триває…Ми не маємо право на втому. Не маємо право на послаблення молитви та підтримки нашого воїна.Тому що отримуємо натхнення від Творця правди, справедливості та життя. Теплі речі та спальники, а по-перше Слово благодаті та молитва.Виїзд завтра зранку!!Підключайся до молитви та участі в міссії. Силкуйся поставити себе перед Богом гідним, працівником бездоганним, що вірно навчає науки правди.Стережися ж базікань марних, бо вони ще більше провадять до безбожности…2Тим 2:15-16

Возможно, это изображение 1 человек и на открытом воздухе

23 вересня

Сьогодні офіційно прийнят до IPA

(INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION)

МІЖНАРОДНА ПОЛІЦЕЙСЬКА АСОЦІАЦІЯ

– Найбільша в світі організація поліцейських і цивільних службовців поліції, яка об’єднує понад 420 тисяч членів у 66-ти країнах світу;

– Єдина професійна організація поліцейських, членство в якій здійснюється незалежно від займаної посади, місця служби, мови спілкування, расової приналежності, сповідуваної релігії, ідеологічних поглядів;

– Незалежна від політичних і профспілкових органів і не входить ні в які інші міжнародні групи і об’єднання;

– Відкрита для поліції будь-якої держави, що не перешкоджає необмеженим контактам своєї поліції з поліцейськими формуваннями інших держав і взаємному обміну професійним досвідом;

– Має консультативний статус в ООН і в Раді Європи;

МПА було засновано 1 січня 1950 року англійським поліцейським Артуром Троупом.

Возможно, это изображение 2 человека, люди стоят и в помещении

23 вересня

Ми повертаємось з капеланської місії. Висновок один: перемога скоро буде!Наші молитви та зусилля щодо підтримки нашого солдата — працюють. Воїни, яких ми зустрічали, відчувають, що вони не одні, не кинуті своїм народом та своєю церквою. Ми привезли зимові спальники, зимові теплі костюми, продукти, та головне — це Слово спасіння та душевної підтримки. Ми передали теплі слова привітання від усіх  вас, тих, хто благословляє та небайдужий до нашої країни. Всі разом до перемогиНаступна місія через тиждень. Рим. 12:11: “У праці будьте завзятими й не лінуйтеся. Палайте серцем у служінні Господу.”

23 вересня

У великому інтерв’ю для Радіо Марія жінка-капелан Олена Легенчук (Olena Legenchuk) у складі Християнська служба порятунку  розповіла про свій досвід спілкування з військовими на передовій, духовні потреби солдат, шокові, драматичні та навіть смішні ситуації.Уродженка Житомира Олена Легенчук – матір чотирьох дітей, що проживає в іспанській Валенсії з початку війни активно допомагає ЗСУ. “Наші хлопці, що служать у лавах Збройних Сил України дуже красиві!Так, вони змучені, але дуже гарні, навіть мова не про зовнішність, а про внутрішню красу, бо вони – Воїни Світла!” – сказала Олена Легенчук.

https://www.facebook.com/radiomariaukraine/videos/1049267162288138/

26 вересня

Враження капелана від першої поїздки на фронт 24.09.2022

https://www.facebook.com/evgeniy.blishchik/videos/1266013337483483

26 вересня

“Служіть один одному, кожен тим даром, якого отримав…”

Не сидимо, склавши руки.Продовжуємо наші збори)))) Труби для буржуйок закуплено, робота кипить (підтримуємо тебе, Gena Zhuromskiy ), новенький генератор чекає на поїздку.Основна сума коштів витрачена, тепер накопичуємо на ліки, м’ясні-рибні консерви, смаколики для хлопців (солоненьке, солоденьке)А ще ж пальне для нашого “коника”)))Орієнтовна дата виїзду 8-9 жовтня. Хотіли раніше, проте не встигаємо з буржуйками.

26 вересня

Сегодня по благодати и благословению Божьему с одобрением  равина Киевской Еврейской Мессианской Общины я удостоился чести  получить жетон полицейского капелана!Молюсь чтобы: “Бог обеспечил  всем необходимым, чтобы  я мог  исполнять Его волю, и пусть Господь ссовершает во мне всё по собственному усмотрению, через Мессию Йешуа. Ему да будет слава во веки веков. Амен.” (Евр 13:21)

Возможно, это изображение 2 человека и люди стоят

26 вересня

Тренінг з тактичної медицини на головній базі Християнської Служби Порятунку у римсько-католицькій парафії Пресвятої Діви Марії Матері Церкви. 60 учасників – капеланів, миротворців, місіонерів. Поетапне проходження групами чотирьох тренувальних локацій. Готуємося і служимо.

Християнський Миротворчий Корпус

21 вересня

Черкаська команда миротворців продовжує робити свою справу, підтримуючи бійців там та так, як це потрібно.

Возможно, это изображение 6 человек, люди стоят и на открытом воздухе
Возможно, это изображение 3 человека, люди стоят и на открытом воздухе

21 вересня

Близько 8% чоловіків та 20% жінок, які пережили травматичні події, мають ПТСР. Що таке посттравматичний стресовий розлад (ПТСР) та як із ним боротися? Миротворець Олександр проводив навчання для Корпусу ХСП Тиврів, під час якого розбирали ПТСР, його симптоми та пошуки відновлення ресурсів. Попереджений — значить озброєний.Далі буде! Також обговорили організаційні моменти згідно запланованих зустрічей. Молимось за перемогу і наших Захисників! Тримаймо віру! Дякуємо Богу за можливість служіння!

На зображенні може бути: 5 людей та у приміщенні

22 вересня

Отримали медичні препарати та засоби від Оксана Ковтун !!!Дякуємо Hope For Ukraine від Християнська служба порятунку .Все передамо нашим захисникам.

Возможно, это изображение 3 человека и люди стоят
Возможно, это изображение 2 человека и на открытом воздухе

22 вересня

Слава Ісусу Христу!

Дійшов до фінальної стадії проєкт нашого миротворця Рошака Михайла Адамовича, який у тісній співпраці з Місіонерами Облатами Марії Непорочної та за сприяння підрозділу Миротворців ХСП у Тиврові, разом з переселенцями волонтерами з Доннечини, Миколаївщини, Харківщини та Херсонщини виготовили Іван-чай та інші корисні чаї для наших Захисників. Іван-чай це дуже корисний чай для нашого організму особливо для чоловіків. Між іншим цей чай збільшує імунітет, покращує кровообіг та позбавляє головного болю.

Виготовлення чаю мало декілька етапів. Спочатку Михайло Адамович з волонтерами збирали рослини, потім піддавали ферментації далі спеціальним методом і температурним режимом створювався відповідний гатунок натурального чаю. Далі відбулося фасування в два способи. Частина пакетиками інша насипом до чайових пакетів звісно все поділено рівномірно.Найблищим часом капелан нашого підрозділу з миротворцями передадуть чай “Монастирський” бо такою є назва чаю нашим Воїнам на фронті. Дякуємо усім хто долучився часом і коштами до доброї справи. Не біймося робити різні проєкти з любов’ю. Кожна добра справа навіть сама маленька для наших Захисників наближає нашу перемогу. Молімося за нашу Батьківщину і нашу перемогу.

24 вересня

Ви для нас є справжнім благословенням, наші хмельницькі миротворці. Бо і самі ви є справжніми…

Возможно, это изображение 6 человек, люди стоят и на открытом воздухе

24 вересня

Дорогі друзі! Правобережний лайфцентр, що знаходиться у м. Києві на вул. Назарівська, 7, кв. 1, відкрився для активної роботи.  Всі послуги БЕЗКОШТОВНІ! Звертайтесь, якщо вам потрібно:

 пройти тест на вагітність;

 провести презентації про здоровий спосіб життя, цінність люського життя, основ сім’ї, статеве виховання підлітків, наслідки аборту, тощо;

 підготовитись до партнерських пологів;

пройти заняття у Школі Материнства;

 дізнатися більше про підготовку до батьківства;

 пройти духовну реабілітацію після психологічної травми;

 психологічне консультування;

 консультація з питань планування сім’ї.

Також у нас ви можете безкоштовно отримати теплі речі, зимові курточки для дітей від 2 до 6 років.

26 вересня

“Покликані: служити, вірити, любити!” Слава Ісусу Христу! Маємо велику радість! Корпус Миротворців поповнився новими служителями! З подякою Богові, вітаємо у команді Світлану, Олега, Сергія та Андрія! Нехай Бог провадить, а плоди нашої праці постійно примножуються на славу Божу! (Маємо надію, що в найближчому майбутньому в Гнівані повстане самостійний підрозділ)

29 вересня

Покликані заносити мир там де точиться війна!Одним із приорітетів Військових Капеланів та Миротворців ХСП є служіння нашим Захисникам в фронтових зонах. Занесення Ісуса Христа Царя миру там де панує розруха: проголошцючи Слово Боже, молитва з воїнами інша духова підтримка, щоб підняти Дух нашим Захисникам. Для виконання цього завдання наші служителі виїжджають у різні фронтові місця на півдні та сході нашої Батьківщини. Сьогодні в ночі повернулися з чергової місії наш військовий капелан о. Вадим Дорош ОМІ ( Vadym Dorosh Omi ) та Миротворець Олександр Заворітний. Цього разу члени нашого тиврівського підрозділу відвідали військових з якими співпрацюють від початку ескалації та також познайомилися з іншими Захисниками. Хоч не вдалося в повні реалізувати духовної місії оскільки більшість хлопців мусили у тому часі активно стримувати ворога проте вдалося поспілкуватися та помолитися з іншою частиною Захисників між іншим і за тих які у ту хвилину нас боронили від окупантів. Крім духовної підтримки ми також привезли матеріальну допомогу різним підрозділам: маскувальними сітки, рюкзаки, тактичне взуття, консерви, ліки, каримати, спальні мішки. Також передали частину Іван-Чаю, який нещодавно виготовив наш підрозділ та малюнки наших діток з Тиврова. Особливо раділи зустрічі із старим знайомим військовим Сергій Беднарчук . Усім нашим Захисникам бажаємо сильного Божого Духа і міцного здоров’я, а нам усім перемоги.

Возможно, это изображение 2 человека, борода, люди стоят, военная форма и на открытом воздухе

Молитовний Щит

21 вересня

Онлайн-зустріч литовсько-української команди з проведення щомісячних міжнародних молитовних марафонів з Пакути. Разом з молитовниками з Польщі та Молдови продовжуємо нашу духовну битву за Україну та все Міжмор’я.

Возможно, это изображение 12 человек и экран

25 вересня

Сьогоднішнє служіння “Праща Давида”. П’ять годин духовної битви за Перемогу України.

Християнський Соціальний Простір

Онлайн-зустріч з “інженерами порозуміння” (практиками в галузі ненасильницького спілкування). Говорили про можливі шляхи миробудування в умовах війни та у післявоєнний період. Дякуємо Простору Гідності та особисто Карлу Плеснеру і Олені Ганцяк за відкритість на співпрацю та співслужіння.

Возможно, это изображение 11 человек и текст «Recording наталия чухлеб (херсон,львв) херсон, олена анцяк, киів Andrii Syniakov евгений, павлог Andriy Olenchyk Ukraine владимир горшкоус руслан руслан Marina Semenchenko олена стародуб вікторія галанджовська олена стародуб KиiB, Xapki8) олег иванов марина акимченко... марина акимченкова Mila Leonova ктор. Trtyana Kukuruza харкивська обл. Trtyana Kukuruza Olena семён туман Olena семён туман оля кушнерова олякушнерова олексий богатирьов Maria. Maria.Matveeva.76 Matveeva.»