Події з 1 по 10 травня

Корпус Військових Капеланів

1 травня

Служимо Ісусу Христу і людям! Сьогодні мали змогу навчатися і  приймати гостей з Києва Християнська служба порятунку, які провели тренінг на тему Госпітальне Капеланство».

Основні пункти :

Капеланське служіння;

Етика служіння пораненому солдату;

Душеопікунство раненого солдата;

Питання-Відповіді.

Також брати та сестри ділилися свідченням в служінні у госпіталі.

1 травня

HelpDentalUkraine

https://www.facebook.com/100024345841904/videos/617769750245319/

2 травня

Практично без відпочинку працюють наші капелани. Щойно приїхали зі сходу, де лікували наших захисників і одразу відгукнулися на потребу полікувати зуби поліцейським, які відібрані на передову.

https://www.facebook.com/100001017630139/videos/247517577810930/

4 травня

Коли отримали енергетики для хлопців)

5 травня

З Volodymyr Lyutko , Марина Школяр Люди можуть навіть не підозрювати, що є інструментом на людському шляху. І ти, і я – ми всі теж інструменти.Кожна людина, яку ми зустрічаємо на своєму шляху, для чогось потрібна в нашому житті. Вона принесе нам Боже благо, якщо ми будемо уважні. Вона, як справжній інструмент, виконає своє призначення, і потім, можливо, піде з нашого життя. А ми залишимося наодинці з Богом і будемо дякувати Йому за всіх, кого зустріли на нашому довгому шляху. Наше життя – це переплетення багатьох інших життів. І коли ми відкриваємося на служіння іншим, Бог зводить нас разом, і виходить дуже чудово. Дякую Лилия Настенко за твою тиху, ОГРОМЕННУ допомогу, дякую Ярослав Зварич  за медикаменти, перевязочні матеріали та інші товари медичного призначення. Те, що дуже потрібно для лікування наших поранених бійців в шпиталі та на передовій. Все поїхало за призначенням. Слава Богу !Слава Україні! Християнська служба порятунку Корпус Військових Капеланів ХСП

5 травня

Три дні лекцій у Школі Капеланського Служіння РКЦ. Намагалась передати теоретичні знання та практичний досвід. А далі, Ти Боже веди!

5 травня

Житомир.Дорогі друзі-підписники.Зазвичай наша стрічка рясніє закликами про допомогу, звітами та подяками. Дуже цінуємо кожного, хто відгукується.Сьогодні хочемо трохи розказати Вам про ще одну сторону служіння #ХСП Житомир, яка залишається поза увагою. Служіння нашого військового капелана Борис Пушкель.Поки ми займаємося зборами-пошуками-доставками, капелан знаходиться там, де має бути. Разом з побратимами несе службу, а ще свідчить про Божу милість! Часом Словом, а частіше своїм життям.Ів 15:13: “Ніхто більшої любови не має над ту, як хто свою душу поклав би за друзів своїх.”Підтримайте молитвою наше служіння, бо дуже могутня ревна молитва праведного!

6 травня

Олива… колір нашого зараз життя.Рідкі моменти коли капелани можуть зібратися разом,так приємно побачити один одного. Але наші серця зараз з хлопцями чи на передовій чи в шпиталі.  Молимось, віримо, що Господь буде поруч з кожним, а ми будемо там де треба про це розповідати

8 травня

Друзі вітаю !Знов наша місія Спасем Україну Разом виїжджає на Схід країни щоб допомогти нашим військовим, особисто 66 бригаді де ми постійно служимо як капелани, а також допомога цивільному населенню і звичайно програма та допомога діточкам. Цей раз наша команда складає 16 чоловіків, та 7 жінок. Ще багато треба встигнути зробити, та покрити фінансово нашу подорож і ви можете долучитися до нас в допомозі фінансово та молитвенно. Дякую за ваш вклад до Перемоги.

8 травня

У суботу і неділю наша команда мала нагоду підтримати наших поранених військовослужбовців у лікарні. Хлопці мають свідчення того , як Бог боронить і охороняє їхні життя. Дякуємо вам за підтримку у молитві та просимо вас, друзі, не зупиняйтеся в ваших молитвах за Україну і наших військових, вони дуже цього потребують.

Християнський Соціальний Простір

1 травня

Стартувала третя група по програмі з першої психологічної допомоги і психологічної інтервенції. На цей раз у Львові. Програму провадить команда отця Олега Саламона. Попереду запуск четвертої групи…

3 травня

Черговий чотириденний навчальний модуль римсько-католицької Школи Військового Капеланства. На цей раз психологічна підготовка капеланів.В аудиторії працює військовий психолог Корпусу Військових Капеланів ХСП.Неля Куцак. Далі буде…

6 травня

Опіка над матерями загиблих воїнів. Запрошуємо мам наших героїв до участі у проекті “Дати мамі надію” (Центр реабілітації військових та їх родин при  ХСП, Людмила Богдашевська

https://www.facebook.com/watch/?v=961368001656423

8 травня

Перша з чотирьох груп з підготовки до надання психологічної допомоги людям, які страждають від наслідків війни, продовжує свій навчальний шлях.Позаду чотири модулі програми з семи.

9 травня

Слава Ісусу Христу!Дорогі друзі, ми з вами продовжуємо виконувати настанову Божу “Тіштеся з тими, хто тішиться, і плачте з отими, хто плаче!”(Рим 12:15). Найближчим часом (вже сьогодні) плануємо поїздку на Схід з допомогою/підтримкою для наших захисників та цивільних, що перебувають в небезпечній близькості до лінії розмежування. Веземо частинку вашого тепла, смаколики, і усіяки потрібні речи…Потребуємо молитовної підтримки, бо дуже могутня ревна молитва праведного!Боже, бережи Україну!

Християнський Миротворчий Корпус

2 травня

У неділю разом з Парафія Доброго Пастиря С.Ключарки святкували Урочистість .  Дякуємо Богу за дар Вашого життя отець Petro Zharkovsky за Ваше служіння, за зерна любові, милосердя, віри і надії, що засіваєте у наших серцях!Зичимо Вам міцного здоров’я, радості і миру  у серці, твердості у вірі, ревності у любові,  щедрих Божих Благословень та опіки Божої Матері!Мир та Добро!

3 травня

Так, у нас був насичений день емоціями та пізнавальними цікавинкамиЗ нашими волонтерами відвідали музей у Брусилові.Це не просто музей, а місце відпочинку та спокою. Стоячи біля картини можна розгледіти багато різних деталей, яких не помітиш одразу!Дякуємо Lyubov  Pavlyuk за таку можливість відвідати музейВелика подяка також екскурсоводу Olena  Kosarchuk яка розповіла нам цікаву та пізнавальну інформацію .А також за гостинність та смаколики .Особливо сирні кульки просто , ммммм як смачно!Дякуюємо Венчагову Валентину Володимировичу за проведення зустрічі у Козацькому стані.В такий час важливо підтримувати бойовий дух та розвивати нашу державу етнічну культуру та українські традиції, а також символіку.Так наш день був насичений, але ми дякуємо  нашим захисникам та Богу за таку можливість жити та робити добро для інших.

3 травня

Уроки життя на природі, не проте як вижити в лісі))) а про те як перемогти комплекси, стати впевненим та самостійним.Мир та Добро!

6 травня

Фото подяки від 93 бригади (Холодний яр) за генератор та спальники!Служимо далі, Бог провадить!

6 травня

Капеланська команда церкви “Спасіння” продовжує діяти.

На цей раз партія буржуйок вирушає на деокуповану Сумщину.

https://www.facebook.com/watch/?v=3590955761128131

9 травня

Дякую Усім хто долучився до збору коштів на авто для батька семінариста Юрія Кушніра, який вже рік захищає нашу Батьківщину у 128 бригаді. Хочу теж подякувати Сокальському Вадиму з ХСП Городок, який безпосередньо долучився до придбання цього авто. Сьогодні вдалося особисто передати авто військовим

Молитовний Щит

3 травня

Молимся за Украину на ретрите!