Події з 11 по 20 вересня 

Орден Лицарів Йоана Павла ІІ 

11 вересня 

Лицарі Святого Йоана Павла ІІ- миротворці ХСП. Правильна постава у правильному місці. 

Возможно, это изображение 7 человек и люди стоят
Возможно, это изображение 6 человек и люди стоят

Корпус Військових Капеланів 

11 вересня 

Дякую Господу Богу за честь та благословення – служити капеланом як для армії, так і для поліції!!Це чудова можливість наставити їх Словом Божим, благословити і допомогти їм наблизитися до спасіння та життя вічного!Дякую всім друзям! 

Возможно, это изображение 2 человека, люди стоят и на открытом воздухе
Возможно, это изображение 7 человек, люди стоят, на открытом воздухе и толпа

11 вересня 

Допомогли хлопцям у відрядження.  Дякую всім друзям! 

«Християнська Служба Порятунку»  «Київська Єврейська Громада»  

Ваша підтримка та молитви надихають рухатися вперед до перемоги! 

Возможно, это изображение 5 человек, люди стоят и на открытом воздухе
Возможно, это изображение 3 человека, люди стоят и на открытом воздухе

12 вересня 

Провели тренінг щодо капеланського служіння для Запорізької Єврейської Месіанської Общини. Дякуємо за теплий прийом, був дуже насичений день та сподіваємося на початок нового рівня служіння для нашого Солдата і постраждалих від війни.Все заради перемоги !!!Долучайтесь! 

Возможно, это изображение 6 человек, люди сидят, люди стоят и в помещении
Возможно, это изображение 4 человека, люди сидят, люди стоят и в помещении

15 вересня 

Более 30 часов в дороге, 9 городов, более 2500 км, общение и молитвы с Божьими служителями и украинскими воинами. Такой была поездка наших капелланов, во время которой они молились за Украину, за наши власти, каялись за наш народ, молились против антисемитизма и национальной гордости. Основные молитвы проводились на местах массовых убийств еврейского народа и у памятников, символизирующих связь Украины с Россией. В семи городах – Харькове, Торецке, Краматорске, Курахово, Кривом Роге, Николаеве и Одессе – забивали колья с местами Писания и проливали елей. Это была очень важная в духовном плане поездка для нашей страны и наших воинов, во время которой было много свидетельств Божьей славы и защиты. Благодарим вас за поддержку и молитвы! 

https://www.facebook.com/kemokiev/videos/456595676404789

16 вересня 

З Божої милості, зараз в Україні служба капелана тільки розширюється!  

Крім ЗСУ, ще підключився служити і хлопцям з поліції. 

Тому що Слово Боже каже:  

“Всі люди рівні і немає між ними різниці”.  

І цього разу цитував зі Святого Письма: 

“Бо ніхто не може виправдатися перед Богом, виконуючи Закон.  

Адже Закон тільки виявляє очевидність гріха. 

Зараз, незалежно від Закону, відкрилася правда Божа, хоча про це свідчать Закон і пророки. Бог робить людей праведними через віру в Ісуса Христа. Усі люди стали праведні перед Богом завдяки дару Божої милості, завдяки визволенню, яке Бог здійснив через Ісуса Христа.Бог віддав Ісуса в жертву для прощення всіх гріхів людських через віру, і показав цим, що Він — справедливий. Адже завдяки Своїй терпимості, Він залишав усі гріхи, здійснені в минулому, без покарання. Він робив так, щоб нині показати справедливість Свою і щоб бути справедливим, водночас виправдовуючи тих, хто має віру у Ісуса.”І як завжди, після молилися з капеланами та благословляли! 

Возможно, это изображение 6 человек, люди стоят и на открытом воздухе
Возможно, это изображение 9 человек, люди стоят и на открытом воздухе

16 вересня 

Повертаємось з відчуттям спокою за наших воїнів. Тому що Господь з нами.  Передали теплі слова і теплі речі, печі для бліндажів та багато подарунків. Всі разом до перемоги! Добрий Господь, пристановище Він у день утиску, і знає Він тих, хто на НЬОГО НАДІЄТЬСЯ!Книга пророка Наума 1:7 Все заради перемоги!Долучайтесь! 

Возможно, это изображение 3 человека и на открытом воздухе
Возможно, это изображение 3 человека и на открытом воздухе

Християнський Миротворчий Корпус 

11 вересня 

Черкаська команда миротворців продовжує діяти задля Перемоги. Слава Ісусу Христу! Слава Україні! 

Возможно, это изображение 4 человека, люди стоят и на открытом воздухе
Возможно, это изображение 5 человек, люди стоят, дерево и на открытом воздухе

12 вересня 

Слава Ісусу Христу! 11 вересня в селі Уярині відбувся ярмарок, який приготували місцеві мешканці. На ярмарку місцеві діти продавали власноруч вироблені вироби, їжу та напої. Вилучені кошти будуть спрямовані на підтримку ЗСУ. У патріотичниму заході взяли участь також різні волонтери, представники влади та священники ПЦУ та РКЦ. Також запрошені були на Ярмарок військовий капелан нашого підрозділу о. Вадим Дорош ОМІ та миротворець Олександр Заворітній. Після ярмарку відбувся концерт. Також були промови гостей і спільна молитва за справедливий мир в Україні та перемогу над ворогом. Дякуємо, мешканцям Уяринців за організацію збору коштів на підтримку Захисників. Разом переможемо! 

Возможно, это изображение 11 человек, люди стоят и в помещении
Возможно, это изображение 8 человек, люди стоят и в помещении

12 вересня 

Слава Ісусу Христу! Щиро дякуємо усім хто получається до допомоги нашим Захисникам як в Україні так за її межами. Продовжуємо наше служіння і Словом і ділом! Разом до перемоги! 

Возможно, это изображение 1 человек
Возможно, это изображение 7 человек и в помещении

12 вересня 

Слава Ісусу Христу!Від імені Корпусу Миротворців ХСП у Тиврові щиро хочемо подякувати усім небайдужим, як у нашій Батьківщині так і в інших державах. Перш за все Місіонерам Облатам Марії Непорочної з різних провінцій і світським людям. Дякуючи спільним зусиллям можемо допомагати нашим Захисникам, як матеріально так і служити духовою підтримкою. Дякуючи відкритості і співпраці людей доброї волі можемо допомагати лікарням, переселенцям і знедоленим. Нехай Всемогутній Бог усім сто кротно винагородить. Також просимо Бога про справедливий мир та перемогу нашої Батьківщини. 

Возможно, это изображение 11 человек и на открытом воздухе
Возможно, это изображение 2 человека и люди стоят

14 вересня 

Доставили за призначенням на Східному напрямку. 

Возможно, это изображение 1 человек

19 вересня 

Слава Ісусу Христу! Щиро хочемо подякувати усім небайдужим людям з України, Канади та Польщі, які далі нам допомагають у служінні нашим Захисникам цим самим наближаючись нашу перемогу над ворогом. Нехай добрий Бог винагородить Вас і всім нам дає сили для подальшого служіння 

Нет описания фото.

19 вересня 

3.09.2022

Уже майже сім місяців у нашій країні триває війна-кровопролитна, підступна і жорстока. Волонтери Корпусу Миротворців ХСП Вінниця. як єдиний злагоджений механізм, задля перемоги провели 15 ювілейний виїзд.У дружньому просторі Вороновицького будинку культури панував захід «Ангельські пригоди». Ангели –охоронці свята розважали дітлахів переселенців та містян, що завітали .Цікаві естафети, змагання для дітей та дорослих, підготували волонтери. Діти із задоволенням приймали участь у всіх конкурсах, заводили нові знайомства, спілкувалися та знаходили друзів. 40 дітей завдяки злагодженій роботі змогли принаймні на дві години забути про жахіття війни, які їм довелося пережити, та активно провести час. Вдалим доповненням стало смачне частування. Дітлахи, окрім солодощів, отримали канцелярське приладдя від “Карітас -Спес Вінниця”, а їх батьки гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів, за що щиро дякуємо Євгену Маркевичу та його волонтерській підтримці

Возможно, это изображение 5 человек, ребенок, люди стоят, воздушный шарик и в помещении
Возможно, это изображение 4 человека, люди стоят и в помещении

19 вересня 

Намагаємось прожити кожен день ніби у ньому точно не 24 години, насолоджуємось тим, що здатні допомогти, з нами Бог, а отже ми можемо все.«Емоційний SOS»- завдяки співпраці з психологами та волонтерами Корпус Миротворців ХСП. Простір Надії. знову з нами, адже психологічне здоров’я наших дітей є запорукою щасливого майбутнього.Щаслива мама- щасливі діти, і наші дорослі, які щотижнево зустрічаються на групових тренінгах психологічної підтримки з Юлія Чорна найкращий тому приклад.Завдяки співпраці з волонтерами БФ Право на захист та працівниками Краснопільська ОТГ близько 140 сімей ВПО які там мешкають отримали продуктові набори та засоби гігієни. Дякуємо за допомогу.Щочетвергова видача і ми змогли допомогти 1341 людині.Цього тижня також змогли розвести продуктові набори людям з інвалідністю, що не покидають своїх домівок!!!Велика дяка волонтерам, в особливий спосіб Галя Тишкевич за допомогу.Дякуємо за відзнаку Вінницький міський центр соціальних служб. Це заслуга всіх нас, нашої команди однодумців, кожного волонтера, який працює в різний спосіб задля однієї мети- зробити цей світ добрішим.Ми сильні дякуючи Вам, наші Волонтери Карітас-Спес-Вінниця за те що щодня знаходите час та можливість робити добро.Велика подяка Caritas-Spes Ukraine та всім учасникам проекту “Neighbour in need” завдяки якому здатні охопити ще більше потребуючих. Ваш Карітас-Спес-Вінниця. 

Возможно, это изображение 9 человек, ребенок, люди сидят, люди стоят и в помещении
Возможно, это изображение 5 человек, люди стоят и в помещении

Молитовний Щит 

16 вересня 

Відбулася онлайн-зустріч Умбону (лідерської команди) Молитовного Щита. Спільне розпізнання та визначення подальших пріоритетів у веденні духовної війни за Україну.  Наша Битва триває… Наш колективний Мойсей, Хур та Аарон тримає свої бойові позиції у духовному світі – на узвишші, доки наша армія Ісуса Навина там, у долині, протистоїть новітнім амаликитянам…(У́мбон — металева накладка півсферичної або конічної форми у центрі деяких типів щитів. Слово «умбон» латинського походження. Умбон призначався для зміцнення конструкції стародавніх щитів, які робили з дерев’яних дощок). 

Нет описания фото.

18 вересня 

Слава Ісусу Христу! Мав велику честь взяти участь в Дієцезіяльних днях молоді Києво-Житомирської дієцезії. На цю зустріч приїхало біля 280 молодих людей. Мав нагоду послухати проповідь ординарія дієцезії єпископа Віталія Кривицького. Мені натомість довірили сказати конференцію на тему ” Я роблю тебе…” під час проголошеної науки поділився досвідом капеланського служіння, розповів про діяльність Християнської Служби Порятунку, потім на прикладі Богородиці дав молидим людям конкретні вказівки, як розпізнавати Божу волю. На кінець ми разом помолилися за нашу Батьківщину, Захисників, Перемогу над ворогом. Дякую Богові за дар перебування з молоддю. Також дякую організаторам та молодим людям за відвагу шукання Божої волі. 

Возможно, это изображение 5 человек, люди стоят и в помещении
Возможно, это изображение 3 человека, люди стоят и в помещении

Християнський Соціальний Простір 

17 вересня 

Взяли участь у підготовці документального фільму про участь Римсько-Католицької Церкви у служінні людям в умовах війни. Фільм готує команда католицького телебачення EWTN. Це має стати не лише формальною історією, але й закликом до всіх українських католиків – дійте, війна триває, а значить і наше служіння країні та народу теж… 

Возможно, это изображение 1 человек
Возможно, это изображение 1 человек

19 вересня

17 вересня ми розпочали курс Альфа!Альфа – це курс, що передбачає 15 зустрічей, на яких розглядаються основні питання християнської віри.Абсолютно кожна людина може прийти на Альфа курс. Кожен, хто бажає довідатись більше про християнську віру може взяти участь у цьому тримісячному курсі. Легкість у спілкуванні-одна з найважливіших особливостей курсу. Зустрічі проходять у невимушеній атмосфері. Кожен має можливість взяти участь у обговоренні теми під час спілкування у малих групах. Маємо можливість проводити час разом, допомагати один одному у вивченні Біблії, також спільно молитися. Активність кожної людини! Альфа курс – це місце, де приймається кожна думка. Жодне з питань не вважається дурним чи ворожим. План щотижневих зустрічей: – Спільна молитва- Розгляд теми- Обговорення теми в малих групах за теплим чаєм і смачним печивом

Возможно, это изображение 15 человек, люди стоят и в помещении
Возможно, это изображение 10 человек и люди стоят