На московському т.зв. “православному телеканалі” “Царьград”, пов’язаному з РПЦ МП, у зв’язку з нещасним випадком у Москві, в результаті якого загинула донька одного з головних ідеологів рашизму та “руссміра” Дугіна, прозвучали заклики до тотального знищення України та українського народу.

Зокрема, представники “Царьграду” поширили заклик наступного змісту:

После убийства Дарьи Платоновой наш долг – уничтожить орудие зла. Уничтожить Украину как террористическое государство. Мы с Украиной на одной земле существовать не можем. Нельзя сосуществовать с инфернальным злом“.

В іншому заклику, поширеному тим же телеканалом “Царьград”, прозвучало наступне:

После убийства Дарьи Дугиной нет больше “нетвойнистов”, любой, кто только пикнет что-то “миролюбивое” или не дай Бог, заукраинское, отныне должен считаться пособником терроризма. И не в фигуральном смысле, а в самом прямом – уголовном“.

Ці та інші заяви т.зв. “православного телеканалу” від РПЦ МП – це ще одне підтвердження, що вбивство Дугіної – справа рук ФСБ для посилення репресивної системи в середині рф та виправдання нових кривавих злочинів, які кремль готує до Дня Незалежності України 24 серпня… У цьому сенсі це вбивство символічне. Всі спроби кремлівського агітпропу відвернути увагу і перекласти відповідальність на “український слід” нікчемні. Дугін не представляє жодного інтересу для України, це пусте місце, 99,9% українців навіть ніколи не чули таке прізвище, тим паче про його доньку.

Кривавий режим кремлівських карликів, немов та “апокаліптична блудниця на червоному звірі”, свідомо в якості своїх жертвоприношень обирає своїх же найвідданіших адептів, підживлюючи та збурюючи тим ще більшу жагу крові і жертв. Це сатанинська богоборча система, яка зародилася в Росії в 1917 році і яка насправді за ціле століття не змінилася. Недаремно найбільшою своєю мрією путін оголосив відновлення СССР, спадкоємцем і продовжувачем якого він вважає РФ. Той чекістський радянський безбожний режим не зник, лише перефарбувався, пристосувався до нових умов і причаївся на певний час… Змінилися кольори і гасла, але сатанинська внутрішня суть залишилась та сама. Єдина відмінність, що попередні чекістські кати були чеснішими, вони відверто називали ким є насправді (безбожники і богоборці), а ці лицемірно перевдягнулися у “православні ризи” і тепер свої криваві сатанинські злочини чинять від імені лжеправослав’я.

Власне, саме таким за вченням Церкви має бути “антихрист” (в сенсі не просто “проти”, а в сенсі “замість”, підміна Христа та підміна християнства). Кремлівський кривавий карлик мріє стати “антихристом”, підмінивши Христа… І російське суспільство готове до цього… Але немає жодного сумніву, що ця його параноідальна мрія розвіється мов пил, надто дрібний і нікчемний він для такої мети )) Скінчить він так само ганебно і огидно, як і інші подібні його предтечі…

Україна однозначно у цій битві добра проти зла переможе. Це місія України побороти і зупинити цього кривавого звіра, який знову намагається вилізти з пекельних низів. Це справді священна, можна сказати метафізична війна добра проти зла.

Після перемоги у цій війні Україна постане в новій духовній, культурній і геополітичній якості.

Джерело