Служіння на мирній території

Парафія Пресвятої Діви Марії Матері Церкви, каплиця святого отця Піо. Традиційна щомісячна Свята Меса для служителів Християнської Служби Порятунку. Молилися в усіх інтенціях Молитовного Щита і за внутрішні потреби ХСП. Переважна більшість служителів Київської команди ХСП зараз за межами міста.

Ті хто є, стоять у молитві за всіх.

Традиційно, у другу суботу місяця, Відбулась російськомовна Свята Меса в інтенціях Молитовного Щита Християнської Служби Порятунку. Вона проводиться братом Гедимінасом Нумгаудісом у Пакутевенай (Литва).

В рамках розбудови співраці з ENC, за ініціативи ОКСу, формується міжнародне молитовне заступницьке служіння за:

(!) *Церкву Христову* в світі, що веде боротьбу «проти початків, проти влади, проти світоправителів цієї темряви, проти піднебесних духів злоби» (До Ефесян 6:12), «і сили адові не переможуть її» (Мт 16:18).

(!) *Царство (Світ, в першу чергу Європу)*, що має освятитися і стати територією Царства Божого.

З метою участі у зазначеному вище міжнародному служінні. в середовищі ОКСу формується

*окрема група молитовників (diamond)«Катафракти Христа»* (diamond), лідер групи Віктор Кусьнеж (Viber 0633013157, v.kusnezh@gmail.com).

*Ця група є закритою і участь у ній передбачає спеціальну формацію* (буде проводитись Домініком МакДермотом і командою служителів Гори Пророка).

*Служителі мають відповідати низці критеріїв:*

(!)Ми шукаємо зрілих християн, що вже пройшли попередню формацію і мають глибоке молитовне життя та відкликаються на потреби країн, за які моляться в Молитовному Щиті;

(!)Для всіх бажаючих, після вступу в групу, буде потрібне благословення духівника/пароха, погодження і рекомендація лідера спільноти;

(!)Служителі беруть зобов’язання стати частиною заступництва за Церкву і Царство хоча б на один рік.

*Слідуючи одкровенням щодо розвитку і поглиблення молитовного служіння*, координованого комітетом Молитовного Щита ОКСу, *закликаємо зголоситися і долучитися усіх хто має на серці молитовне заступництво* за потреби світу у запропонованому форматі, заповнивши наведену нижче анкету. https://docs.google.com/…/1Yx5l6a…/edit(!)

Якщо ви представник молитовної групи чи окрема особа, яка бажає отримати детальнішу інформацію про Молитовний Щит, пишіть Ользі Полюзі у вайбері +380679307545 чи на ел. пошту: olga7vladi@gmail.com

Молитовні наміри на серпень 2021 для груп Молитовного Щита, а також для всіх бажаючих приєднатися до нас у духовній війні можна побачити ТУТ.

– Відбулася робоча зустріч фокусної групи служителів зі складу екуменічного Корпусу Військових Капеланів. Були представлені римо-католики, греко-католики, месіанські євреї, п’ятидесятники, харизмати і баптисти. Ділення. Розпізнання. Колективний мозковий штурм. Визначено пріоритетні цілі і завдання на наступний рік. Далі – підготовка конкретної дорожньої карти і плану дій. Бог і Україна!

24 липня 2021р. в місті Бердичеві в Всеукраїнському Санктуарії Матері Божої Святого Скапулярія відбулося перше Паломництво Ордену Лицарів Йоана Павла ІІ. Повні вдячності і любові до Богородиці благали Бога за нашу Батьківщину і наші родини, дякували за опіку і турботу.


Християнська служба порятунку

Департамент соціальної політики КМДА

Доброго дня шановні! Хочемо поділитися спогадами про нещодавню подію. 28 та 29-го липня у Центрі реабелітації ветеранів на Перова,1б була організована зустріч для матерів загиблих воїнів АТО. Почався проект з молебена св’ященослужителів за загиблими воїнами, яку провів капілан отець Віталій. Потім за підтримки Християнської служби порятунку готували “страву героя”.Мається на увазі кулінарний захід, на якому мами мали змогу приготувати улюблені страви синів, поділитися рецептами з іншими і таким чином, вкотре згадати своїх синів, які віддали життя за Україну. Ми готували смачні та пухкі вареники з сиром, духмяний борщ з щіпанцями та запашний шашлик. З матерями героїв працювали психологи. Вчилися грати на сопілці, робили з бісеру ангеликів. Наприкінці зустрічі запитали жінок-учасниць чи не було їм морально важко на такому заході, адже кожне нагадування про загибель синів відлунює важким болем у серці кожної матері. Та всі були в захваті і одностайно погодилися, що такі події підтримують, єднають та надають сил для подальшого життя. Дякуємо Олегу Муніципальна охорона який завжди опікується матерями своїх побратимів.

Ідемо далі, та просимо долучатися всіх не байдужим до добрих справ.

Війна триває. — з Ольгою Сичкарь та Віталієм Герасимовим.

У ці дні гостями Дому отця Піо стали діти з Парафії Вознесіння Господнього УГКЦ зі Львова. Подорож до Києва і Канева була приурочена до 30-ої річниці Незалежності України. Віримо, що це був благословенний і незабутній час.

ХСП-Маріуполь-Піонерське

Недільна Свята Меса

Господь близький до всіх, які Його кличуть, —

до всіх, які кличуть Його у правді. (Пс. 145)

Щиро дякуємо отцю Pawel Tkaczyk за звершення святої Меси.

Сьогодні вже 5.08))), час як завжди летить швидко…

А в понеділок 2 серпня ми розпочали третю подорож нашого благословенного Богом “Ковчега”. В супроводі прекрасної нашої молодої команди аніматорів, які ще 4 роки тому, були самі учасниками нашого табору, а зараз є житерадісними, відповідльними аніматороми. А ще до нас доєдналися семінаристи Ігор Швець, Ярослав Копитко з Вищої Духовної Семінарії Святого Духа в м. Городок, Андрій Чолавін спільнота Галілея з м. Дрогобич, Irina Nazarenko, @Анна Бурячик з загальноосвітня Салезічнська школа “Всесвіт” м. Житомир.

Катерина та Андрій Бодомер з м. Житомир

Сердечно дякуємо нашим добродіям за їх відкриті серця, молитви та фінансові підтримки, завдяки вам, ми можемо творити добро разом.

Минулого тижня у нас відбувся майстер клас від Maria Zinchenko малювали, розписували свій одяг красками, розвивали свої дари і таланти.

Марія дякуємо за прекрасні фотосесії, дякуємо за благословенний час служіння в “Ковчезі”

До зустрічі.

Сердечно дякуємо Zhenia Bondarenko за подарунки, солодощі, кавуни, овочі, для дитячого центру ” Ковчег”

Нехай добрий Господь благословить Вас сторицею.

Дякуємо Богу за час служіння дітям, дякуємо Йому за служіння нашим рідним, маємо радість вперше за 5 років нашого тут служіння до нас приїхали наші рідні мама, сестри та племіники.

Радіємо, що можемо цей коротки час побути разом.

Щиро дякуємо Андрій Чміленко за мотор до човна, що маємо таку радість дарувати дітям.

Божого благословіння вам.

Домашні біблійні зустрічі.

А втім, молітеся, брати, за нас, щоб Господнє слово ширилося та звеличувалося, як і у вас,

2.і щоб ми визволилися від безпутніх та поганих людей, бо не в усіх – віра!

3.Господь же вірний і він вас зміцнить, і збереже від злого. (2Сол.3. 1-3)

Щиро дякуємо Arina Piskovskaya сестрі Estera Aleksandra Andrzejewska, Służebniczki Maryi Śląskie-Warszawa, Włodzimierz Korczyński за благословіння пральний порошок для дитячого центру “Ковчег” .

Дякуємо Богу за Вас та Вашу підтримку.

Нещодавно команда стоматологів “ТриЗУБ 2 ” полікували зубки для дітей з дитячого центру “Ковчег”.

Друзі сердечно дякуємо за Вашу вірність та підтримку.

Божого благословіння Вам!

Найкращий подарунок це Слово Боже, щиро дякуємо Олександру Султанову та Анатолий Пономарев за прекрасні подарунки дитячі Біблії.


Ми так багато Богу сказати маємо…

Найперше ми дякуємо Богу за служителів які були з нами ці дві недільки.

Дякуємо вам Lyuba Mytarchuk, Ольга Пруглова, Лапщун Тетяна, Новікова Олена за смачні страви, допомогу в прибиранні підготовку до табору.

Щиро дякуємо за служіння служителям з спільноти Галілея Hristina Bordun та Назар Старжинський.

Дякуємо команді аніматорів Елена Пономарёва, Анатолий Пономарев, Валентин Пономарев, Олексій Ващенко, Андрій Ващенко, Гарафонова Марина, Anna Andrievska, Андрієвський Андрій, Мальцев Андрій з смт Горностаївка Херсонська обл.

Дякуємо за служіння нашим молодим аніматорам вихованцям дитячого центру “Ковчег” Галина, Аліна, Кіра, Аліна, Олексій, Віктор, Даниїл, Тамара Капитоненко. Щиро дякуємо Tetiana Korczyńska за смачні смаколики, дякуємо Елена Носулич підтримку та допомогу.

Дякуємо отцю Ярославу Пяста та капуцину брату Антону Подгорному за духовну підтримку.

Дякуємо нашим прихожанам за підтримку, за овочі та фрукти, дякуємо всіх добродіям що доєднуються до служіння тут на Сході.

Разом ми велика армія Христа, ми Церква Божа.

Нехай Добрий Господь благословить усіх Вас сторицею.

ХСП-Марїнка

Пару днів була наповнені поіздками і подіями. Наша команда разом з Маріанна Сенчук (благодійний фонд «МИР ТА ДОБРО» м. Деражня) відвідали бійців м.Торецк. Маріанна привезла вітання і гостинці з рідного міста і від містян. А також ми мали можливість підтримати хлопців молитовно і підбадьорити словом.

А потім шлях до Маріуполя, до Володимир Завадський і Оксана Завадська і дітячого центру «Ковчег».

Шлях з пригодами, намагаючись з усього виходити з оптимізмом і гумором, і ось нарешті і ми добралися до Піонерского.

І знов пригоди, зустрічи і багато обнімашек)))

Дякуємо Богові за цей час, за зустрічи, за центр і за усіх, з ким Він нас звів/

Мала честь вшанувати пам’ять загиблих Українських воїнів і помолитися разом з побратимами і посестрами.

#Карлівка_Піски_напрямок_донецького_аеропорта.

Вічна і славна пам’ять загиблим бійцам Україн!

Ранок завжди добрий, а далі самі

Дякую «Будинок кави» за подарунок для хлопців…

Виктор Николайчук кава смачнюща і чекає на тебе

Дякуємо Наташа Гиниятуллина та небайдужим людям за допомогу підрозділу.

ХСП-Авдіївка

Авдіївка відзначала сьому річницю визволення міста від російських загарбників.

https://www.facebook.com/100002706763047/videos/507732250490493

ХСП-Старобільськ (Церковь “Христианская надежда” Старобельск)

Закотне на Луганщині. Місцеві п’ятидесятники разом з сільським старостою моляться за своє село і духовно заступаються за свою землю. Так виглядає Христова Церква в дії…

Допомогли людям з обмеженими можливостями пересування миляцями та ходунками в с.Закотне.

А також надали допомогу потребуючим людям продуктами харчування (мука).

Про-лайф та соціальне служіння

Що потрібно знати кожному з нас про про-лайф? Чи захищати людське життя від зачаття – це лише питання віри? Що каже наука про початок людського життя? Як допомогти вагітним жінкам в кризовій ситуації зберегти таке вразливе нове життя, яке тільки зачалось і не має права голосу? Для пошуку відповідей на такі непрості питання наше про-лайф служіння “Гладіатори життя” підготували 15-ти хвилинну відео-лекцію, в якій стисло і конкретно пояснюються основи захисту життя ненароджених дітей, яким ще в утробі матері загрожує небезпека аборту.

Хода за життя і сім’ю у Хмільнику. Ми проти абортивного вбивства ненароджених дітей/

“Ти не сама” – новий паблік від наших Гладіаторів Життя. сторінка присвячена центрам підтримки при незапланованій вагітності. Аборт – це не вихід з ситуації. Ми підскажемо де шукати допомогу.

Черговий випуск програми Modus Vivendi на Радіо Марія.

Говоримо з подружжям Святослава та Руслани Погляд – організаторами і служителями про-лайф руху “Гладіатори життя” при Християнській Службі Порятунку.

Проведення фестивалю у виразно антихристиянському форматі засудили представники релігійних середовищ. Так, одними з перших на проблему звернули увагу в Християнській службі порятунку. Одначе, коли відповідний допис у мережі Facebook набув широго обговорення, адміністрація мережі його видалила як такий, що порушує стандарти спільноти.

Фонд громад “Рідня спільно з Християнською службою порятунку запровадили програму “Добрий господар”.

Сьогодні, в гостях у фермерської сім’ї Солонинків з села Вівня на Стрийщині, розмовляли з журналістом газети “Високий замок” Надією Дмитерко про досвід агровиробництва, про програму #Добрийгосподар, про творення мережі агровиробників “Посади яську”.

Курс служителя Християнської Служби Порятурнку увійшов у Світоглядне ядро УКУ. Чому лише тепер? І чому це важливо? Гостя програми Добра розмова на каналі ЖИВЕ телебачення –
Галина Канафоцька, координаторка Центру соціального лідерства-служіння ХСП.

Гостем програми Musa sapientum на Радіо Марія був медичний директор клініки “Ангелія” Сергій Серденюк.

Говорили про необхідсть щеплення від коронавірусу та ризики для здоров’я, які можуть бути після нього.

У програмі Musa sapientum на Радіо Марія отець Роман Лаба (OSPPE, доктор богослів’я) та Ігор Плохой (військовий капелан протестантської церкви) говорили про співпрацю Церкви та держави.

Також мова йшла про необхідність активної ролі мирян у суспільному житті, в тому числі – у політиці.