Поки українські воїни захищають свою землю, ЛГБТ-угрупування продовжує себе дискредитувати. Воно відверто порушує українське законодавство, сіє розбрат в суспільстві та провокує військових. Йдеться про різні витівки із перетином кордону України так званими “транс-жінками” – чоловіками, які вдають з себе жінок. Усе ЛГБТ-угрупування волає про права чоловіків у спідницях, а ті, кому обманом чи нелегальним способом вдається перетнути кордон, у своїх відео висміюють українських військових, називаючи їх «лохами».

“Всі разом!” зібрали кричущі історії, які проливають світло на сутність гомо-транс-руху.

Паблік Української інформаційно-психологічної бригади пише: «Транс-активісти (Олена Шевченко голова української ЛГБТ-організації Insight) та трансгендери Джудіс Юдіс, Аліса, Гелен навіть встигли дати розгорнуті інтерв’ю виданню The Guardian зі скаргами на те, що прикордонники перешкоджають виїзду особам, які мають статеві ознаки чоловічої статі. Очевидно, що свої егоїстичні потреби ці люди ставлять вище за закон та потреби країни».

Рух «Всі разом!» уже не дивується таким діям ЛГБТ-угрупування, адже у своїх пабліках вони відкрито пропонують допомогу із вивезенням чоловіків за кордон. Наприклад, в одному з пабліків керівництво угрупування збирає заявки чоловіків на репатріацію в Ізраїль.

Також і феміністка Софія Потоцька пишається тим, що обманювала прикордонників, «допомагаючи» так званим трансам виїхати з України. Про це вона відкрито заявляла в дописах в інстаграм: мовляв, її волонтерська діяльність полягала в тому, що вона понад 5 годин фарбувала чоловіків у спідницях для їхнього спокійного виїзду за кордон. Тільки чомусь інші волонтери не так собі уявляють свою діяльність – вони під кулями везуть гуманітарну допомогу та евакуюють людей. А тут, виявляється, можна було просто фарбувати чоловіків…

Окремо слід згадати максимально цинічну історію з виїздом Бориса Апрєля. Ким він тільки не був – і співачкою Зіанжею, і співачкою Зі Фаамелі. Але прикордонники точно знають – перед ними стоїть чоловік на ім’я Борис. Хоч і нафарбований та в сукні. Його не пропускали на кордоні при спробі втечі з України, після чого Апрєль записав істеричне відеоволання до іноземних фондів з вимогою допомогти. Ніхто Борису так і не допоміг, тоді він вдався до іншого способу. Як він сам каже, «альтернативного» – перепливти річку до кордону з Молдовою.

Про свої пригоди потім Борис розповів у інтерв’ю, де жалівся, що наковтався води з річки та готовий був здатися.

Ще одна скандальна персона зі Львова Яна Бачинська певний час себе представляла чоловічим іменем – Ян Бачинський. Її сторінка в соціальних мережах підписана чоловічим іменем, коротка стрижка та брутальна поведінка – це те, що нібито допомагало їй стати чоловіком. Втім, заради виїзду з України, коли запахло небезпекою, “Ян” знову стала на кілька хвилин Яною, повернувшись до природної біологічної ідентичності, щоб втекти з рідного Львова та з Української Батьківщини.

Є ще одне яскраве відео з транссексуалом. На ньому повнолітній хлопець із сережками, довгим волоссям та м’якими рисами обличчя лайливими словами розповідає як «лохи-прикордонники» сприйняли його за жінку і пропустили на виїзд з України. Чоловік не соромиться у висловлюваннях щодо українських військових, прикрашаючи це все нецензурними епітетами.

Під час війни, поки чоловіки на фронті захищають свою Україну, свої сім’ї, своїх жінок, своїх дітей, журналістка Анастасія Береза пропонує ШВИДКО прийняти закон про одностатеві шлюби. Її публікація набрала багато гнівних лайків та коментарів з осудом такої ідеї. Втім, сама Анастасія не вважає свій допис провокаційним і всіх, хто висловлює іншу думку, посилає лайливими словами подалі. Така поведінка нагадує тоталітаризм.

Втім, атакувати українських патріотів та відповідальних громадян лайкою і навіть погрозами – це візитівка і типова стилістика усього ЛГБТ-угрупування. 

Джерело