Усе більше чоловіків і жінок публічно діляться своїми історіями про те, як вони повернулися до себе після трансгендерного “переходу”, один чоловік розповідає про те, як цей досвід привів його до Христа.Британський співак і впливова особа в соціальних мережах Олі Лондон вважає Біблію запорукою нового життя, якою він живе, яка дала йому сили «прийняти» себе таким, яким його створив Бог: «Це справді врятувало мені життя. Це повернуло мене до того, ким я є, як особистість, знайшовши Бога». rodyna.org.ua«Проблеми ідентичності» підштовхнули перехід.

З 13 років Лондон боровся з дисморфією тіла та «проблемами ідентичності», через що він ненавидів свій зовнішній вигляд. У підлітковому віці він зазнав знущань через надмірну вагу.

«Я впевнений, що багато молодих людей можуть ототожнити себе з цим. У школі інколи над нами знущаються через те, як ми виглядаємо або ким ми є», – сказав Лондон, – Але саме це підштовхнуло мене до початку моєї подорожі — просто така ненависть до себе».

Після переїзду до Південної Кореї, щоб викладати англійську мову в 2013 році, Лондон каже, що його «бомбардували» повідомленнями про те, як пластична хірургія може змінити тих, кого «вважали некрасивими».

Південна Корея є «світовою столицею пластичної хірургії», де виконується 24% косметичних змін у світі.

Лондон почав консультуватися з лікарями пластичної хірургії, щоб змінити вигляд його обличчя, і врешті-решт йому зробили 32 операції.

«У цьому полягали проблеми з моєю особистістю. Я не був впевнений, що виглядаю достатньо жіночно.  Чим більше операцій я робив, тим більш жіночним я хотів виглядати».

Лондон зіткнувся з критикою за проведення операцій з фемінізації обличчя, які наслідували корейським поп-зіркам.

Бажання повернутися до «себе».

Лондон сказав, що на початку 2022 року почав бути «задоволеним» тим, як виглядав після кількох операцій, включаючи операцію на підборідді, підтяжку обличчя, підтяжку шиї, операцію на очах, а також гоління щоки та лобової кістки, щоб виглядати жіночніше.

«Коли я побачив результати цього, я був надзвичайно щасливий. Я подумав: «Як жінка я виглядаю красивіше. Я думаю, що почуватимусь щасливішим. Можливо, тому все життя у мене була боротьба за ідентифікацію, [тому що] я потрапив у пастку? знаходячись не в тому тілі».

Саме тоді Лондон почав свій транссексуальний перехід у жінку, яка носить жіночий одяг, взуття та макіяж. Але він сказав, що «не почувався при цьому добре».

Потім, у серпні, Лондон зайшов до католицької церкви.

«Три місяці тому я почав читати Біблію після відвідування католицької церкви», — сказав Лондон, який раніше був атеїстом, додавши, що доброта всіх спонукала його продовжувати.

Після служби хлопець поспілкувався зі священиком, який подарував йому Біблію.

«Я почав ходити кілька разів на тиждень. Я сам почав читати Біблію вдома. Це змусило мене усвідомити, що Бог створив мене тим, ким я є. Чому я хочу це змінити? Чому я йду на всі ці екстремальні процедури? Не таким мене створив Бог, не таким я мав бути в житті».

Лондон сказав, що його досвід у католицькій церкві змусив його зрозуміти, що зміна зовнішнього вигляду неважлива — важливе було «всередині».

«Те, що Ісус і Бог-Отець впустили в моє серце, врятувало мені життя. Це повернуло мене до того, ким я є, як особистість, знайшовши Бога».

Що він збирається робити? Хреститися!

«Я вважаю себе християнином, але більше схиляюся до Католицької Церкви. Я хотів би незабаром охриститися», – сказав Лондон.

Він вірить, що хрещення допоможе зцілити його від минулих травм його операцій і від менталітету життя як транс-людини.

«Одна з речей, яка мені найбільше сподобалася в Біблії, — це історія про те, як Ісус лікує прокаженого», — сказав Лондон. – Ця людина була відкинута суспільством. Ніхто не піде до цієї людини, тому що вважають її зараженою. І тоді Ісус захотів допомогти цій людині».

Олі поділився своєю історією в соціальних мережах та в інтерв’ю і отримав «тисячі і тисячі повідомлень від християн і католиків», у яких вони молилися за нього та надсилали підбадьорення.

Він закликав католиків звертатися до людей із гендерною дисфорією, особливо дітей, і запрошувати їх до церкви.

«Якщо ви можете надати їм моральну підтримку і помолитися за них, я думаю, це неймовірно допоможе змінити своє життя. Більшість цих дітей розгублені», – сказав він.

Хлопець планує використовувати свою платформу, щоб допомогти людям без віри, особливо підліткам і дітям, які борються з гендерною дисфорією, прийняти себе такими, якими «їх задумав Бог».

«Я хочу спробувати поширити це свідчення про самосприйняття, [що] ми такі, якими нас створив Бог. Приймімо це. Допоможімо їм усвідомити це».

У Лондоні, Англія, де зараз проживає Олі, цього місяця Національна служба охорони здоров’я країни припинила лікування трансгендерних дітей після того, як визначила, що гендерна дисфорія найчастіше є «минущою фазою» і що блокатори статевого дозрівання та гормональні препарати мають серйозні наслідки для здоров’я.

Хлопець дякує Богу», що він не пішов на фемінізуючі гормони або на трансгендерні операції.

«Дітей з 12 років підштовхують до блокаторів статевого дозрівання та замісної гормональної терапії. Це неправильно. Діти мають бути дітьми», – сказав він.

TAGS: ТРАНСГЕНДЕРЦЕРКВА

Джерело