Події з 22 по 31 січня

Християнський Миротворчий Корпус

22 січня

Сьогодні до нас завітали польські байкери з катиньського райду. Однак цього разу не на байках, але на великому авто, наповненому різними речами, які вони привезли для наших людей з Хмільника і Соколової. Дякуємо Вам Брати поляки за допомогу.

22 січня

Нові зустрічі. Продовжуємо служіння дітям.

21.01.2023 р. Відбулася розвага “Ангельські пригоди” для дітей ВПО і СЖО у м. Коростишів.Дякуємо місцевій владі за надання приміщення і зібрання дітей на це святкування. За відкритість на співпрацю.Дякуємо добродіям, які підтримують фінансово та подарунками, щоб це свято могло відбутися.

Дякуємо Карітас-Спес Житомир за продуктові пакети для кожної сім’ї.

23 січня

Декілька днів тому повернулися зі сходу!!! Зі сходу, котрий настільки все виснажений, втомлений та зруйнований війною, що навіть ночі там здаються темнішими аніж на мирній території!!! Але наші хлопці вневпено наближають той довгоочікуваний “світанок “. І дивлячись на них, відчуття спокою за нашу землю не полишає ще довго!!!  Вони неймовірні!! І в цьому впевнилися наші нові члени команди – Адам та Ростислав !! Наш друг із Польщі запевнив наших захисників в тому, що його країна буде з нами до нашої ВЕЛИКОЇ ПЕРЕМОГИ, хоч би як не намагалися нас роз’єднати!!!!

23 січня

Уроки життя.Ціль.Показати підліткам важливість таких якостей, як старанність, терпіння та самодисципліна. Якщо ми навчимося застосовувати ці якості у нашому житті, то станемо більш гармонійнимиособистостями і в нас підвищаться шанси на успіх у будь-якій сфері нашого життя.Слово Боже говорить: “Любий, бажаю, щоб тобі в усьому велося добре і щоб ти був здоровим, так, як і душі твоїй ведеться добре”. (3Йн.1.2)Дякуємо нашим добродіям за можливість творити добро разом.Божого благословіння вам.Мир та Любов!

23 січня

Сьогодні вирушили до наших бійців, які обороняють всіх нас в районі Бахмута. Веземо їм повний бус допомоги, а також підтримати наших хлопців морально та духовно.  Спасибі всім небайдужим, хто долучився до цієї допомоги.  Разом ми переможемо!!

23 січня

Катехеза.Підготовка до першого Причастя триває. Нові друзі з якими радісно та цікаво проходить навчання. Дякуємо сестрам Діані та Катерині за вивчення катехизму, підготовку дітей до першої сповіді.

МИР ТА ДОБРО!

25 січня

Ну що ж , рембат 59-ки!!!

Ми скоро їдемо до вас!!

І не з порожніми руками!!!

Завдячуємо кожному хто долучився!!

Одним із ” маркерів” ,що ідентифікує нас як незламний народ є те як ,ми , інколи навіть не знайомі люди, вміємо об’єднуватися заради спільної мети!!

 Як то кажуть: гуртом і ” орка” легше бити!!!!))

26 січня

Відбулася чергова поїздка ХСП Хмільник до Херсона. Цього разу поїздка відбувалася спільно з ГО «Волонтери Хмільника». Хочемо подякувати за допомогу: Михальнюку Миколі та Бялківському Олегу; Римо-Католицькій Церкві Пресвятої Трійці у Хмільнику, волонтерам ХСП та прихожанам; Церкві «Життя», м. Вінниця, братам Моргун Олексію і Віктору; Фондові розвитку кардіохірургії ім. Професора Збіґнєва Реліґі, м Забже Польща, координаторам Лукашу Мусі та Івонні Спалєк; Карітасу Італія, Лисому Ігору; Фондові «Via Vita», Аґнєшці Нємєц; Іванчишину Василю з Хмільника; сімї Москаленко; ХСП Хмільник Тетянюку Василю та Всім іншим причетним до поїздки.

27 січня

З 23.01.2023 по 25.01.2023 роки підрозділ Корпусу Миротворців ХСП Тиврів  здійснив поїздку до сіл Василівка та Евгенівка Снігурівської територіальної громади Миколаївської області. Місцевим мешканцям та тамтешнім військовослужбовцям було доставлено низку необхідних речей. Серед них паливні матеріали (дрова), продуктові набори, теплі ковдри, шоколад, буржуйки, різні господарчі речі. Допомога роздана потребуючим жителям, багатодітним родинам, родинам військовослужбовців та військовим. Дякуємо Богу за можливість, дякуємо ВАМ за підтримку! З вірою в серці!

https://www.facebook.com/watch/?v=566667482050630

28 січня

Слава Ісусу Христу!

Хочемо поділитися фото з останьої поїздки на деокуповані тереторії півдня України

31 січня

Наш народжений в степах тепер окупованого Приазов’я  Ковчег Миру живий і діє на вільних землях… Попри все… По благодаті Божій…

31 січня

Відбулася чергова зустріч ХСП Хмільник.

Роздумували над темою: «Покликання та місія мирян» в світлі документу Йоана Павла ІІ «Christifideles Laici».

А також планування подальшого служіння миротворчого корпусу в Хмільнику і поза його межами.

Молитовний Щит

24 січня

Формація “Гора Пророка – 3”.

Підготовка служителів молитовного наступу з команд Духовного Меча (індивідуальна молитва внутрішнього зцілення) та Духовного Списа (духовна картографія). Молитовний спецназ готується до майбутніх духовних битв.

28 січня

Пройшла чергова штурмова молитва в рамках служіння “Праща Давида”.

На цей раз тема молитви була така: “Проти духовного “православного ІДІЛу” (спроб побудови нових фундаменталістських суспільних сил і військових формувань на базі  псевдоправославної доктрини “руского міра”).

28 січня

Відбулося традиційне щомісячне онлайн-включення з України в рамках молитовного марафону, який проводиться Міжнародним Християнським Посольством в Єрусалимі (ICAJ).

Разом за Україну та Ізраїль у духовному виломі стояли протестанти, месіанські євреї і католики.

28 січня

Взяли участь у міжнародній молитві проти антисемітизму і нацизму.

 Разом молилися сотні християн безпосередньо у київській локації, а ще тисячі з 70 міст та 22 країн доєдналися онлайн.

 Україна буде Божою землею, вільною від будь-яких проявів духу антихриста, включаючи антисемітизм, нацизм, рашизм, атеїзм, комунізм, расизм, ісламізм та гендеризм.

29 січня

Наша команда доєдналася до учасників семінару, який проводився за відомою книгою засновника “Маршу Життя” Джобста Бітнера “Покривало мовчання”. Готуємося до проведення подібних семінарів і на українській землі. Хай будуть зірвані всі “покривала мовчання” у житті цього та попередніх поколінь наших родів і нашого народу.

Корпус Військових Капеланів

24 січня

Неймовірна єдність заради перемоги

Відчуття дії об’єднало нас

Команда капеланів та волонтерів зібралися разом )

Дякуєм Oksana Pidopryhora Nata Mamay Максим Райт за чудові потрібні речі для наших захисників.Готуємо все це для шпиталів, лікарень в різні міста нашої країни.

26 січня

Їдемо до дому… Було багато цікавих локацій. Пізніше напишу більше.

27 січня

Вчора завезли трохи гуманітарної допомоги у Центральний шпиталь.

Медицина, вітаміни, вода,консерви.Все заради перемоги.Долучайтесь!

27 січня

Моя незламна Україна…

Мирні люди моляться під звуки обстрілів, які зовсім поруч… Ми вже нічого не боїмось…

ЦЕРКВА Ранкова Зірка разом з капеланами роздали 200 продуктових наборів мешканцям, які залишились у зоні бойових дій.

Дякуємо за підтримку!Все буде Україна!

https://www.facebook.com/100007099080420/videos/2484302045051182/

27 січня

Підтримуємо наших хлопців

Провели служіння, молились і передали їм необхідну допомогу. (Генератор, сокири, піч, павербенки, термобілизну, шкарпетки, рукавиці, солодощі, медицину та інше)”Покличе він Мене — Я відгукнуся,

коли біда прийде, Я буду поруч…”Біблія. Псалом 91:15

Моліться за наших захисників. Попереду у них дуже непросте завдання. І вони вкрай потребують наших молитв.

https://www.facebook.com/evgeniy.blishchik/videos/686521546538376/

29 січня

Днями, коли лунала сирена повітряної тривоги, наші пильні та невтомні друзі з Єврейської Месіанської спільноти м. Києва, на чолі з капеланами Олександрою Вятржик та Анатолієм Емма, розвантажували зібрані для наших поранених захисників медичні препарати, вітаміни, ковдри, мінеральну воду, консерви…Щиро дякуємо нашим дбайливим благодійникам за любов до українського захисника! Бажаємо нашим пораненим воїнам якомога швидше одужати!Разом до Перемоги!

29 січня

Черговий звіт.

Відправили нашим бійцям зігрівайки від Николай Бондарчук і теплі устілки від Lena Shevchenko

А також допомогли купити хлопцям кріплення на камеру

Дякуємо усім за допомогу!!!

Євангеліє від Матвія 25:40: “… Поправді кажу вам: що тільки вчинили ви одному з найменших братів Моїх цих, те Мені ви вчинили.”

  ХСП ФГ- Рідня

31 січня

Команда Благодійний фонд “Фонд громад “РІДНЯ” побувала на Вінниччині цього тижня. Цікавим досвідом із створення Інноваційних центрів переробки продуктів садівництва, овочівництва, городництва поділився знавець цієї справи Oleh Levchenko, керівник Подільської агенції регіонального розвитку. Масштаби і підходи вражають та захоплюють. Як і якість продукції!! Тепер треба масштабувати цей досвід. Спробуємо поєднати наш потенціал Кредитна спілка “Вигода” і програми #ДобрийГосподар для розвитку цієї форми кооперації, сімейного фермерства на селі. Певний, що у нас точно вийде!!! Бо є високий рівень компетенцій, бажання і мотивація розвивати Україну, де важливим є здорове харчування, розвиток громад, інноваційність у формулі від лану до столу, свій до свого по своє через якість і кількість учасників  у цій грі на покращення та зміну якості життя  конкретної людини, родини, громади і всієї України. Так і буде!) Бо вірі нам дається!

Віримо! Працюємо! Переможемо!