Молитва

– Традиційна російськомовна Свята Меса з Пакути в інтенціях Молитовного Щита ХСП.


– Парафія Пресвятої Діви Марії Матері Церкви, каплиця святого отця Піо. Чергова щомісячна Свята Меса в інтенціях Християнської Служби Порятунку. Молилися за Церкву, Україну (Ближні Духовні Рубежі) і Світ (Дальні Духовні Рубежі). Молилися за служіння і служителів ХСП за заступництвом святого отця Піо (покровитель Християнського Сакрального Простору), святого Йоана Павла ІІ (покровитель Християнського Санаційного Простору), святого Хосемарії Ескріви (покровитель Християнського Соціального Простору) і святого Оскара Ромеро (покровитель Християнського Суспільного Простору).

– 1 січня, перша субота місяця. Традиційна чоловіча розарійна молитва за Церкву, Україну і Родину.

Допомога захисникам Батьківщини та їхнім родинам

– Знову потрібні бійцям речі прямують в сектори Маріуполя і Мар’їнки. На фото два побратими – католики: член Ордену Лицарів Колумба і член Ордену Лицарів Святого Йоана Павла ІІ. Разом на службі Богу і Батьківщині!

– Ось і закінчується 2021-й рік. Хочемо подякувати клініці “Ангелія” за надзвичайну підтримку в цьому році. Співробітники клініки безкоштовно провели різні обстеження та консультували матерів загиблих героїв АТО. Висловлюємо велику подяку керівництву та всій команді клініки “Ангелія” за їх небайдужість та відкриті добрі серця неначе справжніх янголів. Щиро бажаємо клініці процвітання в новому 2022 році, вдячних пацієнтів, а також кохання, щастя та достатку всім її співробітникам!

ХСП-Маріуполь-Піонерське

– Хрещення Господнє

Тими днями відкривши уста, Петро промовив: «Справді розумію, що Бог не є тим, хто зважає на зовнішню подобу, але в кожному народі той, хто боїться Його і чинить праведне, є Йому милий. Він послав синам Ізрáїля слово, благовіствуючи мир через Ісуса Христа. Він — Господь для всіх. Ви знаєте про ті події, що сталися у всій Юдеї, починаючи від Галілеї, після хрещення, яке проповідував Йоан, про Ісуса з Назарета: як помазав Його Бог Духом Святим і силою, і Він ходив, роблячи добро й оздоровлюючи всіх поневолених дияволом, тому що Бог був з Ним!»

(Діян 10, 34-38)

Щиро дякуємо отцю Pawel Tkaczyk за звершення Святої Меси.

Бог є Любов!

– У суботу до ДЦ “Ковчег Миру” завітали гості Zhenia Bondarenko

з м. Херсон з прекрасною музичною групою “Сіль землі” з м. Нововолинськ, сповіщали Добру Новину.

Христос Народився!

– 07 січня християни східного обряду святкували одне з найурочистіших свят – Різдво Христове.

Вітаємо зі святом, нехай в кожному серці народиться Божа любов, Мир та Радість.

І наш Ковчег Миру сповіщає колядками Добру Новину ….

Колядуємо. Христос Народився!

Ми прибули, господарю, До вашої хати,

Хочемо Вам, господарю, Заколядувати!

Хай Ісус, мале дитя, Благословить Ваше життя,

Щоб Ви в мирі проживали І біди не знали!

Поколение Отца

Друзья, спасибо вам за ваши щедрые и добрые сердца

Дети были в восторге от похода в кино

Пусть Добрый Господь благословит каждого из Щедрости Сердца и умножит все добро в вашей жизни

– Наш день був насичений: гра “Поле Чудес”, Квести, Вікторини, подарунки, фільми, час в якому діти забули про всі тривоги та неспокій що завдає їм війна…..

З прекрасною командою з м. Київ Anna Soloviova Konstantin Moiseenko, Ксюша Бидник, Евеліна, нашими молодими аніматорами Данило, Галина, Аліна, Кіра, Віктор, Юля, Андрій, Василь, Марія, В ці новорічні дні подарували дітям з прифронтових сіл Гнутове, Талаківка, Приморське, Виноградне, багато радісних емоцій.

Дякуємо диякону Сичов Ігор за проведення Літургії Слова та допомогу у приготуванні до святкових днів.

Сердечно дякуємо добродіям за фінансову підтримку та солодкі подарунки для дітей.

– На Різдво ДЦ Ковчег Миру відвідали представники ОБСЕ, привітали зі святом та подарували дітям подарунки.

– Напередодні Різдва Христового мали можливість взяти участь святковій Святій Месі з парафією Матері Божої Ченстоховської.

Дякуємо настоятелю о. Paweł Tomaszewski, о. Pawel Tkaczyk о. Марек – Ковальський за звершення Святої Меси.

Вечері у ДЦ “Ковчег Миру ” спільна свята вечеря, читання Божого Слова, ділення оплатком, колядки.

Христос Народився!

ХСП-Варшава

– Братство Християнської Служби Порятунку на польській землі. Координатор ХСП-Варшава, Провінціал Української Провінції Ордену Лицарів Святого Йоана Павла ІІ Володимир Корчинський. Священник-паулін, служитель Корпусу Військових Капеланів ХСП отець Марцін Вірковський. Іконописець і благодійник, служитель Християнського Миротворчого Корпусу ХСП Хуберт Кампа. Слава Богу за вас, брати!

– Місіонерська родина Корчинських. Володимир – провінціал Української Провінції Ордену Лицарів Святого Йоана Павла ІІ та член ради Християнського Миротворчого Корпусу Християнської Служби Порятунку. Його вірна помічниця і опора дружина Тетяна. І вісім їх дітей. Завжди готові до служіння Богу та Україні.

ХСП-Старобільськ (Церковь “Христианская надежда” Старобельск)

Inna Ptushko

Велика, щира вдячність Любченку Сергію Івановичу за надану можливість працівникам клубних закладів, музею, школи мистецтв, бібліотек безкоштовно отримати окуляри.

А почалося знайомство зовсім недавно (близько півроку тому). Староста села Закотне, Сєргієнко Віра, розказала, що є людина, яка допомагає жителям села, в т.ч. Закотненському СБК (ремонт кімнати для танців, придбання булер’яну, тенісного стола, надання звукової апаратури під час проведення масових свят…).

Восени привезли в нашу лікарню мікроавтобус продуктів харчування… До речі, географія населених пунктів по наданню допомоги сягає по всьому Старобільської у району.

Був лише дзвінок: ,,Можна Вас привітати з Новорічними та Різдвяними святами?”. Приємно. А ще приємніше, коли і ти можеш порадувати інших. Бо лише за одну годину більше 50 чоловік отримали те, що їм було потрібно, та ще й безкоштовно.

Дай Боже цій людині, його родині, близькому колу знайомих, однодумців міцного здоров’я та наснаги на подальші добрі справи.

Закотненський старостат Новопсковської ОТГ

29 грудня, діти Закотненського ЗЗСО отримали Новорічні подарунки, які для наших діток надала церква Християнська Надія. Щиро дякуємо за такий Різдвяний сюрприз пасторів Любченко Сергія Івановича та Лоюк Дмитра, завдяки їм подарунки отримали також діти ДНЗ Джерельце, та діти дитячих садочків с. Піски та с. Риб’янцеве.

Пісківський старостат Новопсковської ОТГ

Діти нашого садочка “Сонечко” отримали на Новорічні свята солодкі подарунки.

Щиро дякуємо за це церкві Християнської Надії, пасторам Любченко Сергію Івановичу та Лоюк Дмитру.

ХСП-Авдіївка

– Вітання з новим роком з різних куточків України летять до захисників цього року. Велика подяка цього разу Наталка Позняк та учням київського ліцею Апогей за святковий настрій та смаколики!!! Дякую вам за турботу!!!

Дякую друзям Cimic Avdeevka за супровід по курортним містам у останні години 2021 року.

Дякую громаді м.Дунаївці за підтримку та допомогу.

– Провідати людей у червоних зонах війни у останні дні цього важкого року. с.Опитне та с.Водяне майже поруч одне до одного,але дуже далеко,бо навкруги заміновані поля. Ти їх знаєш вже восьмий рік,бо саме стільки вже іде війна. Можеш по обличчю впізнати настрій, передчуття, радощі або смуток на душі у кожного. Це зовсім не важко,коли ти віддаєш їм часточку себе. Цього разу було так само, не встиг запитати як справи,а у людини сльози з очей та гіркий смуток – помер чоловік. У такі миті зайві будь-які слова, лише обійняти до себе на кілька хвилин,щоб людина почула себе не одинокою, підтримати та виразити співчуття. Цей рік був дуже тяжкий для багатьох .

Але життя продовжується і нехай у наступному році все буде по іншому.

Дякую Світлана Анатоліївна Даценко-Дрижак , Елизавета Доляновская та БФ ” Повернись живим” за передані речі для дорослих та дітей.

Дякую Вам за піклування,турботу та підтримку людей які продовжують жити на війні. Через такі миті вони відчувають себе менш самотніми. Дякую!!!

Дякую Аліна Ніколаєвська , Валентин Розгон та громаді м.Дунаївці за підтримку з пальним для можливості доїзду до потрібних міст.

Дякую моїй постійній команді друзів Cimic Avdeevka за безпечний супровід за допомогу з вантажем.

За всі роки війни вас було багато, але є Ті,які залишаються Друзями! Дякую Вам!

– Величезна подяка діткам м.Арциз та Михайловій Світлані за передані гостинці захистникам України. Вони як діти зраділи дитячим іграшкам для ялинки). Маленькими рученятами створився святковий настрій нашім хлопцям та дівчатам тут на лінії війни!!! Дякую за тепло!!!

Обійми то святе !!!

Дякую друзям за супровід та безпеку у дорозі.

Дякую Аліна Ніколаєвська , Валентин Розгон та дунаївчанам за допомогу з пальним для нашої працьовитої дівчинці ).

– Як би більше часу у добі було, мабуть і то було б замало), а так хотілося би обійняти кожного у ці святкові дні!!!

Любі зінківчани та Світлана Анатоліївна Даценко-Дрижак !!! Маленькими кроками ваша любов крокує окопами до захистників. Маленька річ може створити велике свято на душі – безцінний скарб підтримка!!!

Дякую Вам за привнесення гарного настрою у різдвяні свята!!!

Дякую постійним помічникам та друзям Cimic Avdeevka за можливість бути там де не планував,але планети всесвіту звели у потрібний точці !

Дякую Валентин Розгон , Аліна Ніколаєвська та дунаївчанам за підтримку та допомогу з пальним!!!