ХСП опікується найбільш потребуючими мешканцями «сірої зони»

Християнська Служба Порятунку опікується найбільш потребуючими мешканцями «сірої зони» та регулярно допомагає їм продуктами харчування, найнеобхіднішими речами та молитовною підтримкою.

«Сьогодні  роздавали потребуючим тілесну поживу, поєднану з молитвою та духовними розмовами, адже в них є присутній сам Ісус Христос! Дякуємо, Тобі, Боже, що дозволив сьогодні Себе нагодувати, – розмірковують служителі ХСП-Маріуполь, – Хоча і страви не були ресторанного зразка, але приготовані з Любов’ю для тих, кому мали занести тарілку супу. Люди не мають можливості готувати  собі їжу з різних причин: немає газу, немає світла, немає продуктів, чи сліпа людина, яка не може побачити нічого!  Боже, дякую Тобі за можливість допомогти ТОБІ! !!!».

Cлужителі відвідують з гостинцями 52-річного Івана (з Піонерського), яким ХСП опікується з березня.

 

Продуктами харчування служителі ХСП допомагають і бабці Каті та її доньці.

У них згоріла хата та документи.

ХСП також опікується колишнім вчителем фізкультури Анатолієм та його сином Олегом, які мешкають у Піонерському та знаходяться у надзвичайно скрутному матеріальному становищі.

«З початку війни в Україні з’явилася особлива категорія громадян – біженці. Але не всі родини змогли виїхати із зони бойових дій. Там залишилися найбільш слабкі й незахищені. Серед них – пані Катерина, яка має хвору дочку, пан Анатолій і його син Олег, а також пан Іван, які практично не мають засобів для існування. Господь є милосердним і посилає до цих людей волонтерів, які не тільки нагодують, а й запропонують їжу духовну. З будь-якої ситуації є вихід і з найти його можна тільки разом з Ісусом. Люди, яких торкнулася війна, відчувають це особливо гостро», – говорить Наталя з парафії Храму св. Йосипа у Дніпрі, яка допомагала служителям ХСП у «сірій зоні».

«Благословенні милосердні. Найкращим свідоцтвом є реалізоване Боже милосердя в кожному з нас. Тому воно захоплює і огортає нас покровом Всевишнього, та стає найкращим свідоцтвом про милосердну Любов. Маємо змогу поділитися з нашими ближніми милосердям та Любов’ю», – роздумує про дар милосердя духівник та капелан ХСП Олександр Коцюр.
Він розповів, що служителі ХСП, серед інших, відвідали також і чоловіка з села Лебединське.

 

«Він живе один, сліпий, щодня ходить на блок пост щоб поїсти. Беремо під опіку, щоб щоразу, як випаде можливість, привозити їсти. Завтра завеземо обід», – сказав капелан.

Дякуючи парафіянам з Маниківець, служителі ХСП відвідали три малозабезпечених сім’ї  у прифронтовій Талаківці.

Благословили їх продуктами, а також одягом для новонароджених Ніни та Діани.

Сім’ї потребують одягу, підгузків, продуктів, а найголовніше – молитви за них, адже їхнє село часто потрапляє під обстріли.

Be the first to comment on "ХСП опікується найбільш потребуючими мешканцями «сірої зони»"

Напишіть відгук