Міжнародна молитва проти антисемітизму і нацизму. Служителі ХСП стояли у дусі разом.

Храм УГКЦ на Львівській площі. ХСП взяла участь у молитві за єдність християн. Греко-католики, римо-католики, православні, месіанські євреї… Слава Богу за всіх!

Маріуполь. Важливі зустрічі зі знаковими людьми: мер Маріуполя Вадим Бойченко, архієпископ Донецький і Маріупольський ПЦУ владика Сергій (Горобцов), добрий друг і союзник ХСП, настоятель парафії Божої Матері Ченстоховської РКЦ отець Павло Томашевський… Віримо, що плоди для Божої Справи будуть…

Школа Соціального Лідерства. Святослав Сурма написав свої враження від тренінгу, який тривав два дні:

“Фантастичних людей зібрала Християнська служба порятунку в інституті св. Томи Аквінського у Києві на Школі соціального лідерства. Були представлені сьогодні теми екології про воду, яку ми споживаємо та тему особистої фінансової стратегії. Все це отримало продовження на Святій Літургії. Тренінг цей є елементом системної програми, що дозволить його учасникам і у нашому регіоні свідчити про науку життєвої зарадності.

Сьогодні неділя, але відчуття, що думка працює дуже інтенсивно. Другий день Школи християнського лідера від Християнська служба порятунку, де на нас чекали захоплюючі розповіді про гігієну та професійну діяльність і все у світлі Євангелія. Далі буде”.

Служителі Християнської Служби Порятунку взяли участь у щорічній події, яка об’єднує всіх причасних до руху “Всі разом” людей – ХРИСТИЯНСЬКОМУ ГРОМАДЯНСЬКОМУ ФОРУМІ.
Темами Форуму у 2020 році стали:
– масштабування сімейного руху;
– захист християнських цінностей у суспільстві та медіа;
– християнське представництво в органах влади;
– суспільне лідерство та зміни.
Учасниками заходу були християни різних конфесій і деномінацій: громадські діячі, державні службовці, представники органів влади, лідери сімейних рухів, а також керівники християнських громадських організацій.

ХСП-Маріуполь-Піонерське

Велика радість в ХСП- Маріуполь

Один з засновників ХСП Андрій Ярославович Оленчик два дні гостював в центрі “Ковчег”. Спільна молитва з вихованцями, слово до старших після Святої Меси, подарували нам багато радості.
” Ви – покликаннні, Ви – улюбленні, Ви – гідні” – ці слова надовго залишаться в серцях.

Сповідь є Таїнством святого покаяння, в якому людина через вільне і смиренне визнання гріхів отримує від милосердя Божого прощення, згідно з написаним в псалмах: “Я мовив: “Признаюсь Господеві в моїх провинах”, і ти простив вину гріха мого.” (Пс. 31, 5). Таїнство ж це є Таїнством Божим, бо від Самого Бога походить влада прощати людям гріхи, згідно з написаним в Євангелії: “Хто може гріхи відпускати, крім одного Бога?” (Лк. 5, 21).
Дякуємо Богу за дар Причастя, священику брату Антону Подгорному – за уділення Святих Тайн.

19 січня відзначається один з найважливіших днів у східному церковному календарі – свято Водохреща.
В наші дні свято Водохреща, хоч і без усіх прадавніх обрядів, традиційно масово святкують в кожному регіоні України. Навіть не глибоко віруючі люди вважають корисним для здоров’я зануритися в крижану воду під час зимової холоднечі.
Так священик брат Антон Подгорний та наші служителі освятили воду в озері, а військові скупалися.
Зі святом вас, нехай добрий Господь оберігає та захищає.

Альфа – курс
Тема конференції ” Церква”🕌
Ми не можемо мати Бога Отцем, якщо не маємо за Матір Церкву. Поза Церквою спастися неможливо (св. Августин).
Дякуємо брату Антону Подгорному за проголошення Божого слова✝️.
МИР ТА ДОБРО!

ХСП-Авдіївка

Висловлюю велику подяку хлопцям за працю!!!
Вони робили неможливі речі, бо така праця потребує багато часу.
Незважаючи на перешкоди та труднощі, хлопці робили свою справу від серця та викладалися як для Господа!
Дякую дорогі братики за допомогу та міцну підтримку чоловічої турботи!!! Це не має ціни, бо це велика повага та підтримка!!!
Дякую від всієї нашої команди за ремонт у хаті!
Дякуємо вашим родинам, що дали згоду на цю поїздку знаючи, що тут є велика небезпека. Нехай сам Господь подарую Вам небесне благословіння у родинах за пожертву людяності та допомозі.
Захід та Схід разом і це прояв єдності країни!!!
Дякую усім хто має до цього дійства причетність, можливо я не знаю вас всіх,але від щирого серця передаю подяку кожному!!!

Є янгели на небі, які мають купу справ,щоб нас вберегти або допомогти людині. Але є янгели які ходять поруч з нами, так же радіють життю, маюсь справи,турботи, мають сьогодення ні чим не відрізняючись від решти. Але своєю турботою та підтримкою, огортають немов білими крильми. Я таких людей вважаю янголами земними!!!
Дякую братику за турботу. Вже в котре отримаю необхідне для робочої машини,завдяки твоєї підтримки маємо можливість рухатися далі. Вклоняюся в повазі друже!!!
Дякую від усього серця за надійне чоловіче плече!!!

ХСП-Мар’їнка

Тренинги «АСЕТ» во второй Марьинской школе. Живое, интересное общение… много насущных вопросов…